Chytej.cz

LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ? necteno

22.6.2008 | HaD | 6.820 zobrazení | 42 odpovědí

Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 22. června 2008 ve 20:22 ® mayor reakce na …

neblazni… budu si delat problemi v praci? uz jsem nad tim premyslel a skousel jsem mu to rozmluvit ale nic jako bych mluvil do zdi.ale je fakt ze ja taky porusuju rybarsky rad ale tim ze zavazim kde se nesmi na vzdalena mista 200m a vic ale porybny me chyt a rekl sak to je jedno hlavne v te vode neco nech(nejaky kapry)po tom co videl ze rybi poustim rekl ze mu to nevadi.ale myslim ze je to trosku rozdil masarit po pulnoci a zavist si

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 19:49 ® Robur
Robur

je někde seznam těch nonstop revírů?

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 19:47 ® HaD reakce na …
HaD

proč nezavoláš RS nebo policii ČR, když o tom víš a nelíbí se Ti to?

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 17:20 ® mayor

lidi jezdim na mlyny a tak se chyta jako bi 24hod bylo povolene vsude myslite ze nekdo krome me z 13rybaru stahl poctive za10 pulnoc pruty?ani ho.no vzdycky se domluvi a 2 lidi hlidaji porybny nalevo a napravo od tech mist a gotovo pro ty kdo tu je rs: delejte s tim ku.va neco nebo bude v mlynech brzo ho.no a deje se to na tech betovovych schodech ale nevim jak to vic upresnit.ze se tam berou ryby na gril ale myslim rybi ne do 80cm!!!!!! kdybi se tam nebrali bez zapisovani nebo vubec se nebrali rybi po pulnoci pres 70cm tak to ani nepisu bohuzel kolega z prace tam na ty kapry(80–100cm) jezdi skoro pravidelne a uz ted ma doma 5 kapru nad 14kilo v mrazaku a myslite ze je ma zapsany?leda houby zapsany a chytl je prave na schodech a prave po pulnoci.

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 16:38 ® Tutan
Tutan

A abych odpověděl: Láká mě to, ale zase ne natolik, abych jezdil jen kvůli tomu na revíry, na které bych normálně nezavítal. RŘ porušovat nehodlám, takže, do doby než dostane ta naše vrchnost rozum, se budu po nocích věnovat jiným ''koníčkům''. HaD: co ty dyvka, psal jsem ti mail?

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 16:15 ® Tutan
Tutan

Čus Zcuter: U nás jen Těrlicko.

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 16:01 ® Zcuter
Zcuter

to jsou odsouhlasené nějaké revíry kde se chytá 24 hodin???asi mi něco uteklo…?

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 15:47 ® tomchamik
tomchamik

Využiji a už využívám,Postupně budu jezdit na Orlík,Slapy a Labe.Nechranice navštívíme až na podzim a tak nám bude muset Lojza dát vyjímku:-)) )))

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 14:35 ® ART
ART

Včera jsem to využil na Orlíku chytal jsem, nebo se snažil chytit candáta. Candát nepřišel seděl jsem tam až do 6 do rána

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 13:41 ® LojzaRybka
LojzaRybka

od 16.6 je na nechranické přehradě povolen lov nonstop,jedná se teda jen o pravou stranu ÚN

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 13:13 ® Sander
Sander

Využiji to možná příští víkend na Orlíku, jinak asi ne.

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 12:40 ® regulus
regulus

Davide asi tě zklamu, na JM se to neujalo, takže nevyužiju i když znám spoustu lidí kteří na to jak se říká s***u a prostě mají nahozený přes noc. Pokud by se to časem změnilo, tak bych asi protáhl sumčí vláčku nejspíš tak do 2 hodin, podle momentální situace, totéž platí o sumcování na rybu v tomto případě možná i chytání od večera do rána. 24 hodin v kuse bych u vody pravděpodobně neseděl.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1