Vyhledávání
LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ?
22.6.2008 | HaD | 6.819 zobrazení | 42 odpovědí
Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. července 2008 v 16:06 ® plescarp reakce na …
-
vase problemy bych chtel mit
reagovatmas to upe jedno a navic kazdy poradny rybar ma u sebe nuz
a z nozem umi i male decko:D - Čtvrtek 26. června 2008 ve 22:59 ® EDYS reakce na …
-
Jina doba..
reagovatja mam strach u vody aj přes den natož v noci..
- Čtvrtek 26. června 2008 v 7:36 ® Iwory
-
U nás je lov pres noc povolen jen na sumce a nastrazni ryba musi mit minimalne 30 cm..docela na hovno ne? a jak je to jinde?muzete pres noc i na ostatní ryby??
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 2:25 ® kam!kaze
-
A dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola
reagovat))))))
- Středa 25. června 2008 ve 23:19 ® Kubajs
-
Sander:nevím jak ty ale moje máma se ted koukne na film jak unesou dítě z fotbalového tréninku a už vidí jak mě seberou od vody a v osum budeš doma
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 22:56 ® Vlček
-
Já jsem to nemyslel jen na candáty,to bylo obrazně. Chodím chytat přes noc dost často a vím že si nikdo nedovolí vzit žádnou rybu, natož nemírovou.To by si už s námi nezachytal.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 22:34 ® Sander
-
Vlček > dovolil bych si nesouhlasit s poslední větou – „A čím víc nás bude u vody, tím míň se budou brát ti malí candáti.“
Dobře, možná by fungovala nějaká kolektivní sebekontrola…jenže co je to platné. Čím víc nás bude u vody, tím více se také těchto malých candátů uloví a myslím že tím naopak stoupne procento jejich úmrtnosti. Moc zkušeností s candáty nemám, ale troufnu si z toho mála tvrdit, že pokud je někdo žehlí na mrtvé rybky ze dna, mají to chudáci díky své hltavosti často dost hluboko.
reagovat
A candát neoplývá přílišnou výdrží. - Středa 25. června 2008 ve 22:24 ® Vlček
-
Už aby to bylo na všech revírech, alespoň přes léto. Zatím největší ryby jsem měl od 0:30 do 3:00 hod. Zkuste si jet na týden na ryby, o půlnoci zbalit, odjet od vody, ráno ve 4:00 nahodit / a to tam musím být o půl 4, jinak to je obsazené, protože mně ryby berou a sousedům ne /. Za 4 dny už jsem nevyspáním neviděl. Na Slovensku to funguje, tak proč by to nemohlo fungovat u nás. A čím víc nás bude u vody, tím míň se budou brát ti malí candáti.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 22:14 ® Salmo
-
Rád bach využil ale v MRS hold nepřemejšlí z dobou
reagovat(
- Středa 25. června 2008 ve 21:49 ® Sander
-
spajda77 > v patnácti letech už jsem se dávno neptal zda někam můžu či ne :o)
reagovat - Středa 25. června 2008 v 19:49 ® spajda77
-
využil bych ale to by mě maminka musela pustit xD
reagovat - Středa 25. června 2008 v 15:25 ® pupak reakce na …
-
NE NEVYUZIJU TO ANI JEDNOU
reagovat - Středa 25. června 2008 v 15:12 ® Kubajs
-
já bych to nevyužil jelikož takhle pozdě chodím jen na úhoře a to jen na jeden revír a už mám nastudovaný že v 9,30h do 10,30h jdou pak možná ještě chytíte něco kolem 11h ale pak už ani ho.no takže v 11balim.Sumce nevláčím a štiky chytám i s okouny ráno a odpoledne a kaprařinu nedělám
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 2:48 ® mayor reakce na …
-
to je sice hezky ale on jezdi myslim ma 5tku a oni zas hlidaji porybny at si to pan smolik hlida na 5tce ve dnech19–25cervence a pak 16–31srpna a 13–19zari na tech schodech ale musi byt nenapadnej treba at vlaci po pulnoci a pomalu prechazi schody jak uvidi ze tak nekdo vlaci po pulnoci budou ho ignorovat a pak se bude sam divit.
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 22:05 ® Kubah
-
Asi zkusím párkrát Slapy, jinak nic
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 21:05 ® reakce na …
-
myslím že zákony jsou od toho aby se porušovaly
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 20:51 ® vagi
-
Non stop rybolovu využívám hojně a to i přes to, že konkrétně u nás není povolen. Ale je mi to úplně jedno. A nehodlám na tom nic měnit. Nejsem tam kvůli masu, ale kvůli té atmosféře. V sedm večer si vlezu na loď a vrátím se v osm ráno. Někdy chytám, někdy ne. Čumím na hvězdy, poslouchám žáby, pokuřuju doutníky a usrkávám
. A tuhle krásnou pohodu si nehodlám kazit „hloupým“ zákazem. Mimochodem u nás stejně záběry po půlnoci ustávají a do čtyř je to mrtvá voda a kolem půl páte se to zase probouzí. Já stejně o půlnoci proškrtnu úlovkáč a napíšu další den, takže i když mám zrovna vytažené pruty, tak se tím přiznávám k porušování řádu. No a co? Pro mě je mnohem závažnější, když vidím, jak si někdo nese od vody 2 40cm candáty nebo jak vyprošťuje 30 cm candátka, kterého nechal jet řádnou jízdu, aby byl pořádně zažranej a měl jistotu, že záběr promění. A vlastně nic neporušil…
Všechno je to totiž o lidech, ne o řádech a zákonech.
P.S. Být sumcař, nic a nikdo mě nedonutí stahovat bójky.
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 14:20 ® kopi
-
Chytám přes noc pořád už asi 5 let sem to nikdy nikde nestáh. No akorát když za mnou přišla RS. Určitě to vítám, protože se člověk nemusí po půlnoci bát rozsvítit čelovku jak nějaký trestanec. RS jsou normální lidi a když vidí slušné rybáře tak přivřou oko. Například při sumčařině by to byl fakt opruz ve dvanáct stahovat bojky a pak to zase zavážet, plejtvat nástražákama.....
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 22:07 ® Bulldog.o
-
Už jsem zkoušel vláčet.Vydržel jsem to do 1:00, na Orlíku tahal jsem velký woblery a plandavky. Zhruba tak pět hodin.Jak postupoval čas tak postupovaly bolesti zad a zápěstí. Před jednou jsem dal tak tři náhozy a pět minut sem se dával do hromady a tak stále dokola. Už se pomalu dávám do kupy, takže v sobotu znova doufám že vydržím do 2:00 a zase Orlíček.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 16:08 ® Milano
-
Využiji, využil jsem a je to super! Labe, Orlík, Slapy jsou teď o 100procent větší lákadlo.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 10:36 ® stanley 4
-
Využiju a velice rád,ale bohužel jen Orlík,jiné mám daleko
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 10:10 ® Fugas
-
Nevyužiju. Orlík mam sice za zadkem, ale v půl 11 už vždycky pospávám a jsem rád, že se nějak svalim do spacáku nebo dostanu domu
reagovat.Rád se prostě vyspim
.
- Pondělí 23. června 2008 v 9:14 ® Robur
-
Ondruch, myslel jsem na Moravě. Pokud vítě někdo o dokazu, hoďte ho. Dík.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 8:57 ® kajman333
-
to ja je vyuzivam skoro porad
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 1:03 ® regulus reakce na …
-
Mayor – tak ne že bych ti chtěl úplně oponovat, ale aspoň na viditelných místech se na sedmičce houfně balí před půlnocí. Šestku nevím, nejezdím tam není to svazovej revír a pětku taky nemám moc zmapovanou. To, že se to všude tak úplně nedodržuje, ti sice věřím, ale je tam celkem slušná kontrola RS konkrétně p. Smolka jako profesionální RS by to měl mít pod palcem. Znám několik lidí, co tam přišli o papíry protože si mysleli … . Jinak o některých rybářích co tam houfně jezdí mám svoje mínění a věř mi, že tyto reference by nebyly moc lichotivý v tom se asi shodneme.
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 23:04 ® mayor
-
jo mlyny myslim musov nebo palava nebo taky nove mlyny jinak bych lov 24hod privital rad ale aby taky nekdo chodil a kontroloval
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 22:46 ® kaprnak
-
pro me je to velice vitana zprava ja to vyuziji pri kaprareni hlavne na prehradach
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 21:10 ® skwor
-
Lovu nonstop nejspíš nevyužiju. Všechny revíry kde je povolen mám docela daleko.
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 20:40 ® OndruchM
-
robur: www.chytej.cz – co tady?
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 20:26 ® regulus
-
Mayor – Mlýny myslíš Mušov???
reagovat