Vyhledávání
Lanko na popa ???
20.6.2008 | Zakin | 6.872 zobrazení | 49 odpovědí
Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Neděle 17. května 2009 v 9:56 ® Prutos reakce na …
-
rybář233> Špatně. Wolfram se ti před popem bude propadat bo je těžkej. Microwire je o dost lepší.
reagovat - Neděle 17. května 2009 v 9:52 ® rybář233
-
ano wolframové
reagovat - Středa 4. února 2009 v 17:37 ® Leonardo
-
já lanko používám, možná příjdu o několik záběrů od jiných ryb,ale většinou chytnu štiku, než bolena a už jsem přišel o 2 popy, tak už dávám jenom lanko.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 9:45 ® skwor
-
Fluocarbon i hardmono jsou na nic. Když chytám na volné vodě boleny, tak bez lanka, když jsem někde na slepém rameni, tak je kravina zkoušet lanko něčím nahrazovat.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:50 ® sidonius
-
wena: a dal by se místo flurocarbonu použít hard mono?
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:13 ® Char
-
do této sezony na popa bez lanka, a to se povedl i norek, naštěstí se u lodě pustil, lonˇskou sezonu mi štika popa ukousla a jednou to bylo s odřenýma ušima, teda vlascem, začínám davat návazec kde čekám zubatou, ale ubývá záběrů
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:20 ® wenaX reakce na …
-
šnůru ti štika ukousne dej vlasec tak 0,17–0,20 podle toho jak sou tam velký boleni a můžeš použít ještě návazec flurocarbonu
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:26 ® sidonius
-
čau chci se zeptat jesli používáte lanko při lovu bolenů na Seči na pláži. Je tam hodně bolenů, ale už jsem tam chytil i štiku (ale na plandavku asi 40metrů od břehu),tak se docela bojím jít na boleny bez lanka.Používám lanko JAXON,ale ještě jsem ho(bolena) tam s popem nechytil a ted jsem si koupil rapala skitter prop, a o ten rozhodně přijít nechci,nebo mám použít nějakou pletenou šňůru místo lanka? díky
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 13:10 ® Filip00
-
jj já dávám slabé do 3,5 kg a délky 25 cm už jse mi to vyplatilo, ale asi mám méně záběrů než ty co chytaj bez něj, dávám ho i před šňůru
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 6:53 ® fish-team-voda
-
Já používám šnůru…nevím jak se jmenuje ale je nějak chráněna proti překousnutí
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 21:06 ® Losfedos reakce na …
-
dost casto se stava ze to vezme stika tak razantne ze hrozi prekousnuti.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 15:40 ® Mar10
-
lanko na popa nedávám vždycky mi na popa zabral jen okoun takže lanko ne.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 18:57 ® Losfedos
-
ano pouzivam …
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 10:11 ® inspo reakce na …
-
kubas: no tak v dnešní době je moderní piercing v různých podobách
reagovat
- Pátek 27. června 2008 ve 23:59 ® kubas reakce na …
-
inspo: to nepochybně, sešít se popem to je chytrý jak sviňa!
reagovat
- Pátek 27. června 2008 ve 20:12 ® inspo reakce na …
-
kubas…no asi byla nadstandartně chytrá
reagovat
- Pátek 27. června 2008 v 18:14 ® kubas reakce na …
-
Prichy: kdyby to ta štika nevzala přes toho popa tak jo
reagovat
, jenže ona zaútočila na toho popa jako kdyby zepředu, tak vzala vlasec+
popa, já to nechápu, jak se jí to povedlo - Pátek 27. června 2008 v 17:38 ® Leonardo
-
Já dávám vždycky na popa lanko, protože už se mi stalo hodněkrát, že mi štika překousla vlasec a je drahý tak dávám vždy lanko.
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 16:59 ® Prichy reakce na …
-
kubas: jde o to, co tim lankem zamyslis, rybu to kazdopadne zachranilo, a pop? no vsleknout a zaplavat si
reagovat
- Pátek 27. června 2008 v 15:47 ® kubas
-
Já lanko používám na popa, ale jednou se to stejně minulo účinkem když se štika netrefila a ukousla to před lankem.
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 14:37 ® inspo reakce na …
-
no ja poppy moc nepoužívám, takže v tomle směru tolik zkušeností nemám, ale woblery, třpytky i gumy tahám bez lanka a zatím jsem vždy rybu vytáh…ale všeho do času
reagovat
- Pátek 27. června 2008 ve 13:57 ® Prichy reakce na …
-
Zakin: tys prisel o dva popy a my mozna o dve stiky
reagovat
, nic, je to zkusenost, alespon vis no - Pátek 27. června 2008 ve 13:39 ® Zakin
-
Já už přišel o dva popy a oba dva útoky byly od kudel do 50 cm. Teď už používám pletenku. Tu by sice zubatka asi taky ukousla, ale pravděpodobnost je menší a je míň vidět než lanko.
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 11:17 ® inspo
-
no já lanko téměř vůbec nepoužívám…tady není moc velkých štik a na ty menší to není třeba, apsoň mi to zatím žádna nepřeřízla…jen je důležité po zdolání štiky zkontrolovat konec vlasce a případně poškozený vlasec odříznout
reagovat
a hlavní důvod proč chytám bez lanka je ten, že mam podstatně více záběrů
… ted se sice směju, ale možná pak budu
nadávat, když mi nějaká velká uteče jen kvůli toho, že jsem neměl
lanko…ale tak zas by třeba ani nezabrala že 
- Pondělí 23. června 2008 v 11:51 ® Scanix
-
Pouzivam lanko na vsechny nastrahy s trojhakem, i kdyz pretrzeni vlasce nezabranis, me se stalo na zahajeni, ze diky narusenemu vlasci jsem okoval slusneho bolena popperem s lankem
reagovat
Jinak ma samozrejme lanko na
popperu vliv na kldine vode pri pomalejsim vedeni, jinak si myslim, ze to
nikterak zvlast utoky ryb na tekouci vode neovlivnuje. - Pondělí 23. června 2008 v 6:44 ® Zakin
-
Včera jsem chytal s lankem. Měl jsem 4 supr útoky. Jeden proměněn – tloušťík 38 cm( ale potěšil ). Jeden byl od hodně slušný štiky – na tu se ještě vypravím. S přítomností lanka mi neubylo záběrů, takže ho radši budu používat.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 17:54 ® kajman333
-
me to je jedno
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 17:54 ® Robur
-
pokud se dá čekat záběr štiky, tak jednoznačně ano, štičky 40 cm pletenku ucvakly jako nic. Navíc mně připadá, že zrovna u popa jsou záběry mimo nástrahu častější, takže i pravděpodobnost ukousnutí nástrahy, repsektiva vlasce před nástrahou je větší.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 15:56 ® HaD reakce na …
-
yerrx: řekl bych, že děláš ty přískoky moc prudké. Tím by to mohlo být.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 15:37 ® yerrx
-
no zatim sem byl jen parkrat…a karabinku mam…
reagovat