Vyhledávání
Lanko na popa ???
20.6.2008 | Zakin | 6.545 zobrazení | 49 odpovědí
Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. května 2009 v 10:56 ® Prutos reakce na …
-
rybář233> Špatně. Wolfram se ti před popem bude propadat bo je těžkej. Microwire je o dost lepší.
reagovat - Neděle 17. května 2009 v 10:52 ® rybář233
-
ano wolframové
reagovat - Středa 4. února 2009 v 18:37 ® Leonardo
-
já lanko používám, možná příjdu o několik záběrů od jiných ryb,ale většinou chytnu štiku, než bolena a už jsem přišel o 2 popy, tak už dávám jenom lanko.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 10:45 ® skwor
-
Fluocarbon i hardmono jsou na nic. Když chytám na volné vodě boleny, tak bez lanka, když jsem někde na slepém rameni, tak je kravina zkoušet lanko něčím nahrazovat.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 22:50 ® sidonius
-
wena: a dal by se místo flurocarbonu použít hard mono?
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:13 ® Char
-
do této sezony na popa bez lanka, a to se povedl i norek, naštěstí se u lodě pustil, lonˇskou sezonu mi štika popa ukousla a jednou to bylo s odřenýma ušima, teda vlascem, začínám davat návazec kde čekám zubatou, ale ubývá záběrů
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:20 ® wenaX reakce na …
-
šnůru ti štika ukousne dej vlasec tak 0,17–0,20 podle toho jak sou tam velký boleni a můžeš použít ještě návazec flurocarbonu
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:26 ® sidonius
-
čau chci se zeptat jesli používáte lanko při lovu bolenů na Seči na pláži. Je tam hodně bolenů, ale už jsem tam chytil i štiku (ale na plandavku asi 40metrů od břehu),tak se docela bojím jít na boleny bez lanka.Používám lanko JAXON,ale ještě jsem ho(bolena) tam s popem nechytil a ted jsem si koupil rapala skitter prop, a o ten rozhodně přijít nechci,nebo mám použít nějakou pletenou šňůru místo lanka? díky
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 14:10 ® Filip00
-
jj já dávám slabé do 3,5 kg a délky 25 cm už jse mi to vyplatilo, ale asi mám méně záběrů než ty co chytaj bez něj, dávám ho i před šňůru
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 7:53 ® fish-team-voda
-
Já používám šnůru…nevím jak se jmenuje ale je nějak chráněna proti překousnutí
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 22:06 ® Losfedos reakce na …
-
dost casto se stava ze to vezme stika tak razantne ze hrozi prekousnuti.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 16:40 ® Mar10
-
lanko na popa nedávám vždycky mi na popa zabral jen okoun takže lanko ne.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 19:57 ® Losfedos
-
ano pouzivam …
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 11:11 ® inspo reakce na …
-
kubas: no tak v dnešní době je moderní piercing v různých podobách
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 0:59 ® kubas reakce na …
-
inspo: to nepochybně, sešít se popem to je chytrý jak sviňa!
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 21:12 ® inspo reakce na …
-
kubas…no asi byla nadstandartně chytrá
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 19:14 ® kubas reakce na …
-
Prichy: kdyby to ta štika nevzala přes toho popa tak jo
reagovat, jenže ona zaútočila na toho popa jako kdyby zepředu, tak vzala vlasec+ popa, já to nechápu, jak se jí to povedlo
- Pátek 27. června 2008 v 18:38 ® Leonardo
-
Já dávám vždycky na popa lanko, protože už se mi stalo hodněkrát, že mi štika překousla vlasec a je drahý tak dávám vždy lanko.
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 17:59 ® Prichy reakce na …
-
kubas: jde o to, co tim lankem zamyslis, rybu to kazdopadne zachranilo, a pop? no vsleknout a zaplavat si
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 16:47 ® kubas
-
Já lanko používám na popa, ale jednou se to stejně minulo účinkem když se štika netrefila a ukousla to před lankem.
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 15:37 ® inspo reakce na …
-
no ja poppy moc nepoužívám, takže v tomle směru tolik zkušeností nemám, ale woblery, třpytky i gumy tahám bez lanka a zatím jsem vždy rybu vytáh…ale všeho do času
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 14:57 ® Prichy reakce na …
-
Zakin: tys prisel o dva popy a my mozna o dve stiky
reagovat, nic, je to zkusenost, alespon vis no
- Pátek 27. června 2008 ve 14:39 ® Zakin
-
Já už přišel o dva popy a oba dva útoky byly od kudel do 50 cm. Teď už používám pletenku. Tu by sice zubatka asi taky ukousla, ale pravděpodobnost je menší a je míň vidět než lanko.
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 12:17 ® inspo
-
no já lanko téměř vůbec nepoužívám…tady není moc velkých štik a na ty menší to není třeba, apsoň mi to zatím žádna nepřeřízla…jen je důležité po zdolání štiky zkontrolovat konec vlasce a případně poškozený vlasec odříznout
reagovat
a hlavní důvod proč chytám bez lanka je ten, že mam podstatně více záběrů… ted se sice směju, ale možná pak budu nadávat, když mi nějaká velká uteče jen kvůli toho, že jsem neměl lanko…ale tak zas by třeba ani nezabrala že
- Pondělí 23. června 2008 ve 12:51 ® Scanix
-
Pouzivam lanko na vsechny nastrahy s trojhakem, i kdyz pretrzeni vlasce nezabranis, me se stalo na zahajeni, ze diky narusenemu vlasci jsem okoval slusneho bolena popperem s lankem
reagovatJinak ma samozrejme lanko na popperu vliv na kldine vode pri pomalejsim vedeni, jinak si myslim, ze to nikterak zvlast utoky ryb na tekouci vode neovlivnuje.
- Pondělí 23. června 2008 v 7:44 ® Zakin
-
Včera jsem chytal s lankem. Měl jsem 4 supr útoky. Jeden proměněn – tloušťík 38 cm( ale potěšil ). Jeden byl od hodně slušný štiky – na tu se ještě vypravím. S přítomností lanka mi neubylo záběrů, takže ho radši budu používat.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 18:54 ® kajman333
-
me to je jedno
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 18:54 ® Robur
-
pokud se dá čekat záběr štiky, tak jednoznačně ano, štičky 40 cm pletenku ucvakly jako nic. Navíc mně připadá, že zrovna u popa jsou záběry mimo nástrahu častější, takže i pravděpodobnost ukousnutí nástrahy, repsektiva vlasce před nástrahou je větší.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 16:56 ® HaD reakce na …
-
yerrx: řekl bych, že děláš ty přískoky moc prudké. Tím by to mohlo být.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 16:37 ® yerrx
-
no zatim sem byl jen parkrat…a karabinku mam…
reagovat