Vyhledávání
Lidská bezohlednost
20.6.2008 | Milano | 6.952 zobrazení | 36 odpovědí
Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. června 2008 v 16:12 ® mayor
-
to mas pravdu dal bych ho k tem kravam na 5 minut a hned bi ho to preslo a pak na chvilku na porasku za hlavniho reznika jak je vikrvuje pocitej tak 10–15litru krve na kravu.bi byla jina
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 13:00 ® reakce na …
-
na tu jsem taky pomyslel:D
reagovat - Středa 25. června 2008 v 10:58 ® sus1 reakce na …
-
pepos.93:Disk. o howně.
reagovat - Středa 25. června 2008 v 9:21 ® bajabeza
-
Hele ,, RIPKO,, asi nejlepší by bylo otravovat před JATKAMA tam by byli asi fakt vodvázaní z těch keců. A asi by jsi brzo dostal od chlapáků řezníků přes držku.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 2:29 ® mayor
-
ripko ty jsi fakt normalni de.il bez si otravovat myslivce ti zastreli divoky prase a pak ho jeste treba 2kilometry hledaji podle toho jak z nej tece krev. ja myslivec nejsem ale chodim s kamaradem na divocaky a to je trapeni zvirat ty oc.su.bud rad ze je aspon mala skupina rybaru ktery ulovenou rybu osetri a pak pusti.a to bud rad ze me neznas delal jsem rok na hovezich jatkach a tam bys videl co se delo.jednou nam dovezli kravu s ostatnima 37 na vlecce pro30 krav se zlomenou nohou a museli jsme ji vytahnout vysokozdviskou ven abi jsme ji mohli zastrelit(pistojli na veprovi)TODLE je trapeni zvirat a ne zaseknout, vytahnout vyfotit pustit.jdi se lecit nebo jdi makat na jatka a pak mluv o trapeni OK.?
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 21:09 ® reakce na …
-
sus1>a jaký máš konkrétně na mysli?:D
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 21:08 ® Salmo reakce na …
-
kajman333> ripka fórum už má – www.chytej.cz
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 20:45 ® kajman333 reakce na …
-
ripko uz to je stara pohadka myslim ze uz kazdej z nas to slysel tak to nemel porad dokola bud si udelej vlastni forum na tu tvoji pohadku nebo ja nevim jestli uz mas
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 17:51 ® rgb23 reakce na …
-
ájéje, ripka má opět vycházky
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 17:51 ® sus1
-
pepos.93:Vím ještě o jednom oddělení.
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 17:48 ® ripka
-
no, to je k popukání. Tak rybáři s krvavejma prackama, páchající násilí na nevinnejch rybách a jiných živičiších a často vrazi ryb, pláčou že jsou lidi bezohlední.
))
A že vy jste bezohlední vůči rybám tam jako chybu nevidíte?
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 14:34 ® BoBo-Falknow
-
Běžně zažívám s Aliviem podobné události, ale budu mu nadávat? Nebudu, jsem rád, že se občas do vody trefí a jestli přehodí Rudu, Mílu, nebo mne, to už neřešíme. On je to takovej náš maskot, moje dcerka je úplně mimo z toho, že s náma rybaří Shrek
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 12:17 ® čabi
-
Mě se to letos taky už stalo.Chtám s feederama na řece,hážu to asi šest metrů podél svýho břehu a pak příde dědek,sedne si naproti a háže to se splávkem přesně na mí místo.Když jsem mu řekl,že mi to přehazuje nereagoval.Dělal to dál.Pak se mě zeptal jestli není můj tata ten a ten a zjistil,že jo,tak už si to házel ke svýmu břehu.A po hodince bez záběru to sbalil a šel dom.Ale úplně nejvíc mě nasere,když mám rozkrmený ryby u protějšího břehu a přímo tam si sedne nějakej dědek.Fakt na zabití,ale na druhou stranu oni nevidí že tam hážu,tak to holt musím házet kousek jinam.
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 10:57 ® bajabeza
-
Občas se mi to stává, a konfliktní jsem. See.. mi ta bezohlednost a tak mám hned provozní teplotu a jsem schopen i střílet do vzduchu, pro začátek. Nejhorší jsou domorodci kteří si myslí že voda jim patří. Sedím 4 dny, krmím, mám na to vzitou dovolenou a oni vysír… ža si stahuju ryby. možná na tom něco je, ale ať si vezmou dovolenou jako já, sednou tam, krmí a taky budou tahat osmdesátky jako já. Ale na rozdíl od nich já 100% pouštím a nekrmím cejnama kačeny jako oni. Ahoj
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 22:00 ® Bulldog.o
-
Zvyšovat hlas nemá cenu. Většina lidí co se chová jak dobytek tak na to čeká a hned se nastartuje. Nakonec stejně platí pravidlo moudřejší ustoupí (osobně to pravidlo nesnáším, ale dodržuji ho). Podobné situace řeším naprosto s ledovou tváří polohlasem a velmi velmi z očí do očí. To lidi šokuje ne řev to každý čeká. Nadruhou stranu myslím, že není špatné posledních pár slov (brutálně) vykřiknout -každý si bude myslet že jste magor a dá pokoj. Jenže já nechodím k vodě abych na někoho řval nebo ze sebe dělal nějakýho chovance ústavu radši půjdu jinam i když do nekonečna se nesmí ustupovat.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 19:29 ® Shrek
-
Normálně to neřeším,když jsem na rybách třeba s BoBem nebo Rudou.Prostě mám pochopení že jsou to začátečníci a nemumějí to.
reagovatJinak jsem se s tím nesetkal.
- Pondělí 23. června 2008 v 16:05 ® Milano
-
No mně si tam naposled sedli 2 dědci a řeknu vám, že krev se ve mně vařila. Mysleli si, že jim nic nehrozí a že si prostě můžou dělat co chtěj. Lehce důrazně jsem jim vysvětlil, že ta řeka neni zas tak hluboká a že pokud mi jen jednou utrhnou bojku tak to přebrodim. Smáli se na celé kolo. Smích je ovšem přešel ve chvíli kdy jsem tu řeku přebrodil… Pak už se nesmáli a myslim si, že příště už si naproti mě nesednou!
reagovatNe nenaházel jsem je tam,ale pochopili, že zas tak v bezpečí nejsou!!! No pokud se nepoučí a potkam se s nima ve stejné situaci tak si staříci zaplavou
- Neděle 22. června 2008 v 18:26 ® mayor reakce na …
-
jj to mas pravdu jsem dislegtik disgrafik diskalkulik takze to nemam moc lehky zvlast kdyz mam neco napsat nebo spocitat.taky makam ve fabrice a ne v kanclu.ale neni to fakt neni to hnus?zvlast kdyz vim ze to dela borec vedle me na masine a navic je to vidra jak cip a ja chyt a pust…proste mu to nrvisvetlis.je to ko.ot
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 15:08 ® regulus reakce na …
-
mayor – tys tomu češtinovi teda dal na prdel
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 14:34 ® mayor
-
ja jsem taky nekonfliktni ale obvikle nezabira rict mu prosimte mam tam zakrmeny partiklem a boili haz si to prosimte o kousek vedle a to bi ses divil kolikrat to uletelo jak repa.Proste to neresim, prehodim ho dotahnu brzdu na krev a rvu jak na tvrdo.vcera me mi stalo ze jsem prehodil ja borca ale ja jsem to hodil primo rovne kdez to on sedel asi 20metru nalevo a hazel cik cak a obvikle na topol za nim tak jsem mu to vitahl ukousl a sel jsem mu to dat protoze nevipadal na to ze chyta nejak dlouho ale jinak se s nima ne.eru proste to rvu natvrdo.
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 12:33 ® skwor
-
Jsem nekonfliktní typ, takže to řeším podobně jako HaD. Pokud nezabere zvýšený hlas, tak se odeberu na klidnější místo. Naštěstí se to nestává často.
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 12:05 ® doktorov
-
Zdarec,většinou takové věci přecházím prostě nějakej děda dojde sedne a lítá mu to jak to hodí,někdy to ale fakt štve,ale nejsem konfliktní takže to házím jinam a pokud to jsou už naschval hody předemne ozvu se.. Ale jsou i jinačí nerybářské věci,fakt mě dostane sedět u vody a kus odemne přiletí šutr jak kráva,jak nevim co je to pro ty sprominutím hova.. za zábavu,ale představa že ten šutr trefí větev a mě to zamrazí..
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 11:28 ® HaD
-
Já tohle zkouším napřed řešit po dobrém. Pokud to nezabere, „zvýším hlas“ a pak bych asi šel jinam. Naštěstí se mi to stává naprosto zřídka.
reagovat - Neděle 22. června 2008 v 10:42 ® Prichy reakce na …
-
rgb23: super zarizeni, ode me mas jednicku, ovsem na ruske stupnici „bodovani“
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 2:34 ® rgb23
-
OndruchM: to není o drsnosti. Taky preferuji místa kde nikdo není, ale nyní, s horečkou zahájení dravčí sezóny, svět se zbláznil a lidí je u vody jak much (s prominutím) na hovně. Pokud se nejde slušně domluvit, můžu ustoupit, nebo nenápadně pocuchat nervy těm, kteří nerespektují minimální vzdálenosti a úmyslně mě přehazují
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 23:12 ® toledo reakce na …
-
Najlepšie by ho bolo zastreliť po treťom prehodení, ale to najsprávnejšie riešenie asi nikdy v živote neprejde pre nejaké banálne výhrady.
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 21:53 ® OndruchM reakce na …
-
rgb23; mayor – vy jste ale drsní. Nicméně hádám, že se řídíte heslem na hrubý pytel hrubá záplata a tak se nedá protestovat. Já osobně se snažím jít chytat tam kde nikdo není a je klid.
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 2:07 ® rgb23 reakce na …
-
Něco podobného jsem taky párkrát zkoušel, ale nestojí to za ty následné hádky + abys mu to urval, musíš to dostat do vázky – nebo na tvrdo jít do souboje navijáků… jinak mu sestavu akorát vytáhneš z vody a dlouze rozmotáváš, k tomu s omluvou. Udělal jsem si pro podobné případy spešl háček, v obloučku má nalepené ostří z žiletky na holení. Pokud někdo prudí, navážu tuhle srandu… Pro změnu ho přehodím já, po pár minutách stahuju a při „záběru“ lehce zaseknu
reagovatDotyčný málokdy pochopí, jak mu to prasklo.
- Sobota 21. června 2008 v 0:37 ® mayor
-
jj znam tento problem a od te doby pouzivam sokovku 15metru na 30kg a vlasec 0,32mm a verte ze ve vetsine pripadu kdyz me nrkdo timdle obtezuje parkrat mu to prehodim a natvrdo urvu a ma po prdeli…jinak nezbyva nez chytat proste dal nebo ho jak rikam prehodit urvat, prehodit urvat a on si da pokoj…mam doma tam 20olov z tedle taktiky a funguje to
reagovat - Pátek 20. června 2008 v 19:22 ® Zauwi
-
Dělá to taková spousta lidí i kámošů až jsem si zvykl, hlavně když jim neberou ryby a mě jo…a často slyším výmluvy, že fouká vítr nebo, že mu to ulítlo.., další důvod proč jsem se dal na muškaření…
reagovat