Chytej.cz

Lidská bezohlednost necteno

20.6.2008 | Milano | 6.952 zobrazení | 36 odpovědí

Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 25. června 2008 v 16:12 ® mayor

to mas pravdu dal bych ho k tem kravam na 5 minut a hned bi ho to preslo a pak na chvilku na porasku za hlavniho reznika jak je vikrvuje pocitej tak 10–15litru krve na kravu.bi byla jina

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 13:00 ®  reakce na …

na tu jsem taky pomyslel:D

reagovat
Středa 25. června 2008 v 10:58 ® sus1 reakce na …

pepos.93:Disk. o howně. :-))

reagovat
Středa 25. června 2008 v 9:21 ® bajabeza
bajabeza

Hele ,, RIPKO,, asi nejlepší by bylo otravovat před JATKAMA tam by byli asi fakt vodvázaní z těch keců. A asi by jsi brzo dostal od chlapáků řezníků přes držku.

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 2:29 ® mayor

ripko ty jsi fakt normalni de.il bez si otravovat myslivce ti zastreli divoky prase a pak ho jeste treba 2kilometry hledaji podle toho jak z nej tece krev. ja myslivec nejsem ale chodim s kamaradem na divocaky a to je trapeni zvirat ty oc.su.bud rad ze je aspon mala skupina rybaru ktery ulovenou rybu osetri a pak pusti.a to bud rad ze me neznas delal jsem rok na hovezich jatkach a tam bys videl co se delo.jednou nam dovezli kravu s ostatnima 37 na vlecce pro30 krav se zlomenou nohou a museli jsme ji vytahnout vysokozdviskou ven abi jsme ji mohli zastrelit(pistojli na veprovi)TODLE je trapeni zvirat a ne zaseknout, vytahnout vyfotit pustit.jdi se lecit nebo jdi makat na jatka a pak mluv o trapeni OK.?

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 21:09 ®  reakce na …

sus1>a jaký máš konkrétně na mysli?:D

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 21:08 ® Salmo reakce na …
Salmo

kajman333> ripka fórum už má – www.chytej.cz

:-D
reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 20:45 ® kajman333 reakce na …

ripko uz to je stara pohadka myslim ze uz kazdej z nas to slysel tak to nemel porad dokola bud si udelej vlastni forum na tu tvoji pohadku nebo ja nevim jestli uz mas

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 17:51 ® rgb23 reakce na …
rgb23

ájéje, ripka má opět vycházky:-)

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 17:51 ® sus1

pepos.93:Vím ještě o jednom oddělení.:-)

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 17:48 ® ripka
ripka

no, to je k popukání. Tak rybáři s krvavejma prackama, páchající násilí na nevinnejch rybách a jiných živičiších a často vrazi ryb, pláčou že jsou lidi bezohlední. :-)) ))

A že vy jste bezohlední vůči rybám tam jako chybu nevidíte?

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 14:34 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Běžně zažívám s Aliviem podobné události, ale budu mu nadávat? Nebudu, jsem rád, že se občas do vody trefí a jestli přehodí Rudu, Mílu, nebo mne, to už neřešíme. On je to takovej náš maskot, moje dcerka je úplně mimo z toho, že s náma rybaří Shrek :-)

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 12:17 ® čabi
čabi

Mě se to letos taky už stalo.Chtám s feederama na řece,hážu to asi šest metrů podél svýho břehu a pak příde dědek,sedne si naproti a háže to se splávkem přesně na mí místo.Když jsem mu řekl,že mi to přehazuje nereagoval.Dělal to dál.Pak se mě zeptal jestli není můj tata ten a ten a zjistil,že jo,tak už si to házel ke svýmu břehu.A po hodince bez záběru to sbalil a šel dom.Ale úplně nejvíc mě nasere,když mám rozkrmený ryby u protějšího břehu a přímo tam si sedne nějakej dědek.Fakt na zabití,ale na druhou stranu oni nevidí že tam hážu,tak to holt musím házet kousek jinam.

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 10:57 ® bajabeza
bajabeza

Občas se mi to stává, a konfliktní jsem. See.. mi ta bezohlednost a tak mám hned provozní teplotu a jsem schopen i střílet do vzduchu, pro začátek. Nejhorší jsou domorodci kteří si myslí že voda jim patří. Sedím 4 dny, krmím, mám na to vzitou dovolenou a oni vysír… ža si stahuju ryby. možná na tom něco je, ale ať si vezmou dovolenou jako já, sednou tam, krmí a taky budou tahat osmdesátky jako já. Ale na rozdíl od nich já 100% pouštím a nekrmím cejnama kačeny jako oni. Ahoj

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:00 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Zvyšovat hlas nemá cenu. Většina lidí co se chová jak dobytek tak na to čeká a hned se nastartuje. Nakonec stejně platí pravidlo moudřejší ustoupí (osobně to pravidlo nesnáším, ale dodržuji ho). Podobné situace řeším naprosto s ledovou tváří polohlasem a velmi velmi z očí do očí. To lidi šokuje ne řev to každý čeká. Nadruhou stranu myslím, že není špatné posledních pár slov (brutálně) vykřiknout -každý si bude myslet že jste magor a dá pokoj. Jenže já nechodím k vodě abych na někoho řval nebo ze sebe dělal nějakýho chovance ústavu radši půjdu jinam i když do nekonečna se nesmí ustupovat.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 19:29 ® Shrek
Shrek

Normálně to neřeším,když jsem na rybách třeba s BoBem nebo Rudou.Prostě mám pochopení že jsou to začátečníci a nemumějí to. :-D Jinak jsem se s tím nesetkal.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 16:05 ® Milano

No mně si tam naposled sedli 2 dědci a řeknu vám, že krev se ve mně vařila. Mysleli si, že jim nic nehrozí a že si prostě můžou dělat co chtěj. Lehce důrazně jsem jim vysvětlil, že ta řeka neni zas tak hluboká a že pokud mi jen jednou utrhnou bojku tak to přebrodim. Smáli se na celé kolo. Smích je ovšem přešel ve chvíli kdy jsem tu řeku přebrodil… Pak už se nesmáli a myslim si, že příště už si naproti mě nesednou! :-) Ne nenaházel jsem je tam,ale pochopili, že zas tak v bezpečí nejsou!!! No pokud se nepoučí a potkam se s nima ve stejné situaci tak si staříci zaplavou :-)

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 18:26 ® mayor reakce na …

jj to mas pravdu jsem dislegtik disgrafik diskalkulik takze to nemam moc lehky zvlast kdyz mam neco napsat nebo spocitat.taky makam ve fabrice a ne v kanclu.ale neni to fakt neni to hnus?zvlast kdyz vim ze to dela borec vedle me na masine a navic je to vidra jak cip a ja chyt a pust…proste mu to nrvisvetlis.je to ko.ot

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 15:08 ® regulus reakce na …
regulus

mayor – tys tomu češtinovi teda dal na prdel

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 14:34 ® mayor

ja jsem taky nekonfliktni ale obvikle nezabira rict mu prosimte mam tam zakrmeny partiklem a boili haz si to prosimte o kousek vedle a to bi ses divil kolikrat to uletelo jak repa.Proste to neresim, prehodim ho dotahnu brzdu na krev a rvu jak na tvrdo.vcera me mi stalo ze jsem prehodil ja borca ale ja jsem to hodil primo rovne kdez to on sedel asi 20metru nalevo a hazel cik cak a obvikle na topol za nim tak jsem mu to vitahl ukousl a sel jsem mu to dat protoze nevipadal na to ze chyta nejak dlouho ale jinak se s nima ne.eru proste to rvu natvrdo.

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 12:33 ® skwor
skwor

Jsem nekonfliktní typ, takže to řeším podobně jako HaD. Pokud nezabere zvýšený hlas, tak se odeberu na klidnější místo. Naštěstí se to nestává často.

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 12:05 ® doktorov

Zdarec,většinou takové věci přecházím prostě nějakej děda dojde sedne a lítá mu to jak to hodí,někdy to ale fakt štve,ale nejsem konfliktní takže to házím jinam a pokud to jsou už naschval hody předemne ozvu se.. Ale jsou i jinačí nerybářské věci,fakt mě dostane sedět u vody a kus odemne přiletí šutr jak kráva,jak nevim co je to pro ty sprominutím hova.. za zábavu,ale představa že ten šutr trefí větev a mě to zamrazí..

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 11:28 ® HaD
HaD

Já tohle zkouším napřed řešit po dobrém. Pokud to nezabere, „zvýším hlas“ a pak bych asi šel jinam. Naštěstí se mi to stává naprosto zřídka.

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 10:42 ® Prichy reakce na …
Prichy

rgb23: super zarizeni, ode me mas jednicku, ovsem na ruske stupnici „bodovani“

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 2:34 ® rgb23
rgb23

OndruchM: to není o drsnosti. Taky preferuji místa kde nikdo není, ale nyní, s horečkou zahájení dravčí sezóny, svět se zbláznil a lidí je u vody jak much (s prominutím) na hovně. Pokud se nejde slušně domluvit, můžu ustoupit, nebo nenápadně pocuchat nervy těm, kteří nerespektují minimální vzdálenosti a úmyslně mě přehazují:-)

reagovat
Sobota 21. června 2008 ve 23:12 ® toledo reakce na …

Najlepšie by ho bolo zastreliť po treťom prehodení, ale to najsprávnejšie riešenie asi nikdy v živote neprejde pre nejaké banálne výhrady.

reagovat
Sobota 21. června 2008 ve 21:53 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

rgb23; mayor – vy jste ale drsní. Nicméně hádám, že se řídíte heslem na hrubý pytel hrubá záplata a tak se nedá protestovat. Já osobně se snažím jít chytat tam kde nikdo není a je klid.

reagovat
Sobota 21. června 2008 ve 2:07 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Něco podobného jsem taky párkrát zkoušel, ale nestojí to za ty následné hádky + abys mu to urval, musíš to dostat do vázky – nebo na tvrdo jít do souboje navijáků… jinak mu sestavu akorát vytáhneš z vody a dlouze rozmotáváš, k tomu s omluvou. Udělal jsem si pro podobné případy spešl háček, v obloučku má nalepené ostří z žiletky na holení. Pokud někdo prudí, navážu tuhle srandu… Pro změnu ho přehodím já, po pár minutách stahuju a při „záběru“ lehce zaseknu:-) Dotyčný málokdy pochopí, jak mu to prasklo.

reagovat
Sobota 21. června 2008 v 0:37 ® mayor

jj znam tento problem a od te doby pouzivam sokovku 15metru na 30kg a vlasec 0,32mm a verte ze ve vetsine pripadu kdyz me nrkdo timdle obtezuje parkrat mu to prehodim a natvrdo urvu a ma po prdeli…jinak nezbyva nez chytat proste dal nebo ho jak rikam prehodit urvat, prehodit urvat a on si da pokoj…mam doma tam 20olov z tedle taktiky a funguje to

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 19:22 ® Zauwi
Zauwi

Dělá to taková spousta lidí i kámošů až jsem si zvykl, hlavně když jim neberou ryby a mě jo…a často slyším výmluvy, že fouká vítr nebo, že mu to ulítlo.., další důvod proč jsem se dal na muškaření…

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1