Vyhledávání
Přibližovadlo k vodě
17.6.2008 | vagi | 7.066 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. června 2008 ve 13:49 ® sus1 reakce na …
-
Vagi:Tak tohle,můžou šlapat oba?!
reagovat)a manželka s tim zase může odjet a zase se pro tebe dojet, nepotřebuješ SPZ.
)
- Úterý 17. června 2008 ve 13:20 ® regulus reakce na …
-
Vagi – no jasně, Pif má recht a můžeš i vyvézt rodinku viz. Slavnosti sněženek. -:))))))))
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 11:33 ® pif
-
vagi,pokud to máš fakt jen do lesa a k vodě…a není to nijak daleko,koukl bych po bazarech na nějakou teru,nebo něco takovýho..za desítku ji pořídíš taky a je to držák…malej tank…
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 9:48 ® vagi
-
pif, EDYS: no právě, to je to dilema. SPZ nepotřebuju a fakt na tom nehodlám řádit, ale prostě se taky bojím, že ta čína nevydrží ani ty cesty k vodě a zpátky, když bude muset něco vézt, ale ta cena… Na japonce asi nemám
reagovatKdyž řeknu cena do 20.000, tak se mi asi ti, kteří do toho dělají vysmějou. No a nová čína je za 10.000, ale možná jenom na koukání
- Úterý 17. června 2008 v 9:43 ® Robur
-
4kolku vidím jako nepraktickou, věci v tom nezamčeš, u vody je pořád hodně terénu, kam ani 4kolka nezajede, stejně musíš zastavit na delší dobu, takže na tebe zavolají závistivci policajty, protože zákaz vjezdu platí pro všechny, akorát tebe snadno polapí, protože budeš mít nahozeno. Ostatní jezdci naopak projedou, takže se obtížně chytají. No a pokud necháš stroj bez dozoru, tak ani nemá cenu popisovat pes. scénáře. Jinak se podívej, jak to dělají ostatní. Buď se stanou bobkaři nebo nosíš zavazadla. Ber bolavá záda jako jedno z kouzel rybaření
reagovatAle jinak by se mně to taky líbilo.
)
- Úterý 17. června 2008 v 9:35 ® Robur
-
já bych kontaktoval Vydrain, určitě doporučí nějakou rikšu
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 8:58 ® EDYS
-
Doporučoval bych ti zajit se podívat do nějakých speciálních obchodů a přímo tam si vybrat..taky záleží na ceně..a jestli chceš SPZ..?
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 8:31 ® pif
-
vagi:pokud chceš čtyřkolku,kup japonce…v žádném případě atrapu z číny…
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 8:02 ® monaster
-
kup TZK-14
reagovatnikde jsem nesehnal foto škoda
- Úterý 17. června 2008 v 1:22 ® regulus
-
Vagi – no já bych doporučoval velkej bič a malej dvůr. -:)))))))
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 1:17 ® cercer
-
jdu spát…tak se měj a dej vědět,nebo cinkni,jak jsi dopadl,ju?Držím pěsti!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 1:09 ® cercer
-
já na tom viděl řádit kluky tu u nás…nevypadá to,že by se to pod tebou mělo rozsypat!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 1:00 ® vagi
-
cercer: no právě, ale už jsem slyšel, že se to rozláme i pode mnou, natož tam vozit dalších 100 kg. Třeba do toho někdo dělá nebo má a poradí…
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:56 ® cercer
-
tam mužeš hodit i bágly..
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:55 ® vagi
-
no spíš něco takového s rámy
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:53 ® cercer
-
jen jestli to má rezervu na tu váhu..(myslím ty ryby,co potáhneš nahoru)!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:50 ® cercer
-
si děláš kozy,neee??
reagovat)
- Úterý 17. června 2008 v 0:48 ® vagi
-
Mám na mysli něco takového, ale nevím, jak je to s kvalitou a nosností takovýhto hraček.
reagovat