Chytej.cz

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | 7.066 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 17. června 2008 ve 13:49 ® sus1 reakce na …

Vagi:Tak tohle,můžou šlapat oba?!:-)) )a manželka s tim zase může odjet a zase se pro tebe dojet, nepotřebuješ SPZ.:-)) )

reagovat
foto/forum/2008/th-img4164.jpg
Úterý 17. června 2008 ve 13:20 ® regulus reakce na …
regulus

Vagi – no jasně, Pif má recht a můžeš i vyvézt rodinku viz. Slavnosti sněženek. -:))))))))

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 11:33 ® pif
pif

vagi,pokud to máš fakt jen do lesa a k vodě…a není to nijak daleko,koukl bych po bazarech na nějakou teru,nebo něco takovýho..za desítku ji pořídíš taky a je to držák…malej tank…

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 9:48 ® vagi
vagi

pif, EDYS: no právě, to je to dilema. SPZ nepotřebuju a fakt na tom nehodlám řádit, ale prostě se taky bojím, že ta čína nevydrží ani ty cesty k vodě a zpátky, když bude muset něco vézt, ale ta cena… Na japonce asi nemám :-(( Když řeknu cena do 20.000, tak se mi asi ti, kteří do toho dělají vysmějou. No a nová čína je za 10.000, ale možná jenom na koukání :-((

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 9:43 ® Robur
Robur

4kolku vidím jako nepraktickou, věci v tom nezamčeš, u vody je pořád hodně terénu, kam ani 4kolka nezajede, stejně musíš zastavit na delší dobu, takže na tebe zavolají závistivci policajty, protože zákaz vjezdu platí pro všechny, akorát tebe snadno polapí, protože budeš mít nahozeno. Ostatní jezdci naopak projedou, takže se obtížně chytají. No a pokud necháš stroj bez dozoru, tak ani nemá cenu popisovat pes. scénáře. Jinak se podívej, jak to dělají ostatní. Buď se stanou bobkaři nebo nosíš zavazadla. Ber bolavá záda jako jedno z kouzel rybaření:-) Ale jinak by se mně to taky líbilo.:-)) )

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 9:35 ® Robur
Robur

já bych kontaktoval Vydrain, určitě doporučí nějakou rikšu

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 8:58 ® EDYS
EDYS

Doporučoval bych ti zajit se podívat do nějakých speciálních obchodů a přímo tam si vybrat..taky záleží na ceně..a jestli chceš SPZ..?

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 8:31 ® pif
pif

vagi:pokud chceš čtyřkolku,kup japonce…v žádném případě atrapu z číny…

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 8:02 ® monaster
monaster

kup TZK-14 :-) :-) :-) nikde jsem nesehnal foto škoda :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 1:22 ® regulus
regulus

Vagi – no já bych doporučoval velkej bič a malej dvůr. -:)))))))

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 1:17 ® cercer
cercer

jdu spát…tak se měj a dej vědět,nebo cinkni,jak jsi dopadl,ju?Držím p­ěsti!

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 1:09 ® cercer
cercer

já na tom viděl řádit kluky tu u nás…nevypadá to,že by se to pod tebou mělo rozsypat!:-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 1:00 ® vagi
vagi

cercer: no právě, ale už jsem slyšel, že se to rozláme i pode mnou, natož tam vozit dalších 100 kg. Třeba do toho někdo dělá nebo má a poradí…

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:56 ® cercer
cercer

tam mužeš hodit i bágly..

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:55 ® vagi
vagi

no spíš něco takového s rámy

reagovat
foto/forum/2008/th-img4162.jpg
Úterý 17. června 2008 v 0:53 ® cercer
cercer

jen jestli to má rezervu na tu váhu..(myslím ty ryby,co potáhneš nahoru)!

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:50 ® cercer
cercer

si děláš kozy,neee??:-)) )

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:48 ® vagi
vagi

Mám na mysli něco takového, ale nevím, jak je to s kvalitou a nosností takovýhto hraček.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4161.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1