Vyhledávání
CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ
10.6.2008 | kam!kaze | 6.905 zobrazení | 36 odpovědí
Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 28. listopadu 2008 v 16:07 ® chyt a pust
-
tak je na to nauc a uvidis
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 13:04 ® Radim11
-
ja znam rybnik kde sem zakrmoval furt a nikdy mi nezabrali na nic jinyho nez na rohlik. ale zanm reviry kde sem na boilies chytal jen ja a tahal sem pekny kapry..
reagovatse musis rozhodnout sam… podle podminek toho rybnika
- Sobota 5. července 2008 ve 12:34 ® inspo reakce na …
-
rgb23> no to ja su taký líný, proto nejraději vláčím…není třeba žádné krmení předem, ikdyž jsem už pár nástrah nechal ve vodě
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 9:17 ® kajman333 reakce na …
-
plescarp-ale on chce poradit o boilis a ne o nejakejch houskach
reagovat - Sobota 5. července 2008 ve 3:25 ® rgb23 reakce na …
-
Pár takovejch revírů znám, a sám už dlouho váhám jestli tam ty kuličky házet…jsem na to línej, a když vidím ty dědky jak to masařej na žížaly a pařené rohlíky, nemám ani chuť to dál zakrmovat.
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 22:19 ® inspo
-
to ještě vůbec existuje nějaký revír, kde kapři ještě neviděli boilie?
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 19:00 ® wogar
-
Já si myslím že je to ještě lepší.Za pár dní krmeni budou určitě brát.Jde jen o to najít dobrý flek.
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 18:36 ® plescarp
-
kdyz neznaji tak je dobty chleby nebo houska
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 14:14 ® Robur
-
též bych čekal víc zkušeností s tím, že někdo ryby na bobky někdo naučil a pak byl na té vodě king, který chytal a ostatní se jen koukali. Ale třeba je to fantazie. Shodou náhod mně něco podobného radil kamarád kaprař, že když mám vodu u nosu, že to mám zkusit rozkrmit. Že ryba přece musí najet a dokonce to preferovat. Ale jsem líný
Demonstraci ostrovtipu nezabráníme, jsem hrdý, že zde jsem se udržel
reagovat. Asi hlavně proto, že mě to tak trochu zajímá.
- Úterý 24. června 2008 ve 14:10 ® kopi
-
Už sem se s tim setkal. Dobré boilies a z kraje menší průměry a je to výhoda. Jinak při pravidelným každodenním předkrmování si určitě rádi zvyknou.
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 12:16 ® HaD reakce na …
-
Podle mě je dotaz vcelku stručný a věcný. Já kupříkladu odpověď také neznám, i když tuším, že je to spíše výhoda, než nevýhoda a že kapři budou spíše důvěřiví, než aby před kuličkami prchali.
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 9:42 ® mana01
-
A co když o boilí opravdu ví málo, nebo nic a nemá se koho zeptat? Chtěl od Vás jen radu a ne pohrdání!
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 9:12 ® Deleted reakce na …
-
Vydrain – máš pravdu, je to fuk, v kazdem pripade diky za reakci.
Mana01, Kamikadze a dalsi nechapavi – Panove, demokracii mame. Muzete si psat co chcete a ptat se na co chcete. Jen jako ve vsem, musite pocitat s nasledky. A kdo poklada hloupy dotaz, bude pravdepodobne povazovan za hlupaka. Takze jeste jednou, pokusim se vam inteligenci dotazu osvetlit na jinem pripadu:
„Myslite, ze jde chytat vysazene pstruhy na rotacku, kdyz ji na tom chovnem rybniku, kde vyrustali, nikdy nevideli?“
Nechtel jsem se s Vami hadat a na kamikadzeho osobku jsem take osobkou reagoval. A pokud se chcete hadat, tak uz si budete muset vystacit beze mne. Jak jsem se docetl od meho oblibeneho spisovatele – „vysvětlovat se, nebo se hádat na internetu, jak kdosi řekl, je jako Olympiáda pro tělesně postižené – i když vyhraješ, pořád seš kripl“
Takže vám přeji hodně úlovků a v této diskuzi se s vámi loučím. Až se zeptáte na cokoli jiného než na očividnou blbost, rád si s vámi kluci popovídám nebo vám poradím. Mějte se, s úctou TomK
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 8:45 ® mana01
-
Kam!kaze má pravdu. Komu se toto téma nezamlouvá, ať sem neleze. Máme snad demokracii, tak se každý může zeptat na co chce! Akorát se ukazuje, kdo je co za člověka!
reagovat - Úterý 24. června 2008 ve 2:59 ® kam!kaze
-
HLAVNĚ ŽE TADY KLÁPETE KRAVINY CHYTRÁCI.TO MÁM NEJRADŠI-FRAJERY CO VŠECHNO ZNAJÍ A CHOVAJÍ SE JAK MISTŘI SVĚTA.
reagovat - Pátek 13. června 2008 v 15:33 ® sus1 reakce na …
-
Vydrain:To já radši jinou zahrádku? i v zimě.
reagovat)
- Pátek 13. června 2008 ve 14:19 ® Vydrain reakce na …
-
sus – na zahrádce je to lepší, přes zimu nerostou
reagovat - Pátek 13. června 2008 ve 13:45 ® sus1 reakce na …
-
TomK:Je to jako na zahrádce:pořád plejt,pořád plejt . . .
reagovat)))
- Pátek 13. června 2008 ve 13:41 ® Vydrain reakce na …
-
TomK – tak a máš to
reagovat) Poslyš, nevím, jak jsi přesně myslel tvůj první příspěvek do tohoto fóra, ale je jedinečný a kráááásně dvojsmyslný
) prostě boží. Ale myslim, že to nebylo pochopeno do důsledku, jinak by … ale to je fuk, ne?
- Pátek 13. června 2008 ve 12:31 ® kam!kaze reakce na …
-
Pro TomK: Jo a nezapomeň mne upozornit na to že mám v textu chyby.To většinou bývá poslední útočiště bezmocných hlupáků.
reagovat - Pátek 13. června 2008 ve 12:27 ® kam!kaze reakce na …
-
TomK:Nad svým dotazem jsem se zamyslel a dokonce jsem i vydedukoval to co mi tady někteří kolegové píší.Jen jsem si to chtěl prostě potvrdit.To aby ses nemusel zamýšlet nad tím proč jsem ten dotaz sem umístil.Ono totiž není vše jen černé nebo bílé.Ale jak jsi psal chytrému napověz.Třeba Zrovna tebe by z toho že sis musel přečíst další zbytečné forum mohla ta hlava rozbolet.Nebýt totiž takových rypáků jak jsi ty a tobě podobí,tak se zbytečné forum vyřadí samo.Nikd by tam totiž vnepsal věci mimo mísu.Nechápu proč se do mne montuješ,když nemáš smysluplnou odpověď na můj dotaz.Buď tak laskavý a přestaň mne urážet za to že jsem se zeptal na to co jsem chtěl.Pokud se ti to nelíbí tak nereaguj a nech slušné lidi(což ty evidentně nejsi) aby se psali o čem chtějí.
reagovat - Pátek 13. června 2008 ve 12:16 ® kam!kaze
-
.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 12:41 ® Deleted reakce na …
-
Mily kamikadze. Nemyslím to vůbec zle, ale v mládí mne učili – na hloupý dotaz hloupá odpověď. Když by ses nad svým dotazem zamyslel, určitě bys zjistil, že se ptáš na nesmysl. Možná je pro příště dobré se před položením dotazu zamyslet (stačí krátce, aby to moc nebolelo) a pak dotaz lépe formulovat. Těmito typy dotazů se pak akorát zaplevelují fóra…
reagovat - Středa 11. června 2008 v 9:38 ® kaprnak
-
cormaxx,jj to mam ze svoji hlavy.
kam!kaze:musis vedet jestli tam jsou velke ryby aby to vubec melo cenu podnikat to co jsem psal uz nize.A jestli tam jsou tak bych se niceho nebal a uvidis uspechy se casem dostavi.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 3:02 ® cormaxx
-
kaprnak: to máš ze svojí hlavy ?
kam!kaze:Jde o revír kde nikdo nechytal na koule,nebo celkově tam nikdo nechytal?
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 2:47 ® kam!kaze
-
Jde o to ze je to zabahněný rybník a mám strach že tam strávím celou sezonu krmením a nebudou žádné výsledky.Jinak s hotovkami mám docela dobré zkušenosti treba od Václavíka řada profesional Oliheň je OK.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 2:43 ® kam!kaze reakce na …
-
to byla sranda
reagovatDik za dobre rady KAPNAK.Ovšem za radu pepos.93 neni co dekovat.ja se ptal na zkušenosti a o reakce tveho typu nestojim-diky.To same pro TomK.Pro vsechny ostatni diky za kazdy normalni radu.
- Středa 11. června 2008 ve 2:37 ® kam!kaze
-
HMM takže nic nevíte
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 20:23 ® kaprnak
-
Ja osobne si myslim ze je to dokonce velka vyhoda ze tam kapri neznaji boilies.Ja osobne mit takovy revir v blizkosti meho bydliste tak je to pro me kaprarsky raj.
Jelikoz kapr jakozto zvidava ryba to boilies stejne jednou ochutna a kdyz mu to boilies da vic energie nez spali pri prijimani potravy tak si na to navykne a zacne prijimat boilies radsi nez jine nastrahy od ostatnich rybaru.
A dokonce kvuli tomu ze je boilies tak selektivni tak budete tahat nej ryby z reviru pri trose stesti.
Na takovemto reviru je treba rozhodnout se zaprve jestli zde stravim nejvetsi cast sve sezony a nebo jen tak nahodne jsem prijedu na kapry.
Kdyz uz jsem si tuto otazku zodpovedel budeme predpokladat ze zde stravim zbytek sezony.
Tak se urcite rozhodnu pro dlouhodobou krmnou kampan. Potom si musim zvolit boilies na ktere budeme chytat vyvaroval bych se urcite tzv.hotovek ty bych vzivote na dlouhodobou chytacku nepouzil tim bych vse jen pokazil. Ja osobne bych si zvolil dve boilies smesi a to treba supra fish+A.C.olihen a dalsi smes krvavy hunacek+A.C.jahoda-klobasa.
Pak je take velmi dulezite zvolit si misto pro lov. Ja bych si zvolil dve mista jedno na hloubce a druhe na melcine a obe dve mista nejlepe u nejakych prekazek.Mit rozkrmena dve mista na ruznych hloubkach je velka vyhoda ze se muzete prispusobit situaci a jit tam kde se kapri zrovna vyskytuji.
Ted neco ke zpusobu krmeni. Vzdy bych krmil jen dvakrat do tydne.A prvni dva tydny bych jenom krmil a nechytal bych potom bych uz si jen krmil primo pri lovu ale v mensich davkach.
Krmil bych boiliesem ktery jsem si zvolil a halibut pelatami. Ale jen par hrsti boilies a pelet velice stridme krmit.
Doufam ze ti treba moje rady k necemu pomuzou a chytnes si tam treba sveho vysneneho kapra.Hodne stesti a s pozdravem „chyt a pust“ kaprnak.
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 15:42 ® OndruchM
-
oprava – zvyknou
reagovat