Vyhledávání
zahájení
30.5.2008 | speedy_gonzales | 10.972 zobrazení | 100 odpovědí
Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. června 2008 v 0:32 ® Zauwi reakce na …
-
ot Regulus: 40–45
reagovat - Středa 18. června 2008 v 0:21 ® regulus reakce na …
-
Prichy, 50 nemá.
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 23:42 ® Prichy reakce na …
-
regulus: nejaka tipovaci soutez? ja rikam 56
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 23:19 ® regulus reakce na …
-
Rybman – kolik ta velryba měla, že jsi ji trápil s focením???
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 20:33 ® Rybman reakce na …
-
štička
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 20:32 ® Rybman reakce na …
-
bolen
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 20:31 ® Rybman reakce na …
-
tak jak jste dopadli…ja byl až dneska tak dvě hodiny na řece a nic moc,čekal jsem že si zachytám tlouštíky ale nějak se jim nechtělo papat ale dostal jsem štičku a bolena takže nakonec docela spokojenost.
reagovat - Neděle 15. června 2008 v 18:53 ® staker
-
To já půjdu asi do práce, málo rybářů, naseru šéfa (dal jsem výpověď) a začnu až ve čtvrtek, to by mi to mohlo jít
reagovat - Neděle 15. června 2008 v 18:36 ® jirka88 reakce na …
-
lidi kam jdete v praze na privlac ?
reagovat - Neděle 15. června 2008 v 16:05 ® Cestulka
-
Brňáci poraďte, kam v Brně nebo okolí jít vláčet???Jsou zde i nějaké úseky chyť a pusť?? Bývám tam teď přez týden, tak ať mám navečer po práci co dělat;)… Předem dík za všechny dobré návrhy…
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 0:51 ® hecht reakce na …
-
BigMike – pokud by tě chytla taková průtrž jaká dneska mě při cestě ze Suchdola n.L. tak bys asi trochu zvolnil to nadšení
reagovatPři tom by se dalo vláčet opravdu jen ztuha, těžko by se dalo poznat kde je voda a kde ,,souš''Ale s tím stojákem máš pravdu, taky jsem musel udělat kompromis s Orlíkem.
- Středa 11. června 2008 ve 23:19 ® BigMike reakce na …
-
Mezi námi… Mám takovéto počasí rád!!! Dle mého je lepší toto počasí a deštík než slunečno a vedro. Jednak bude u vody méně rybářů, celý den se budu moci věnovat rybařině a ne omdlívat ve vedru! Podmračeno a deštík několikátý den vyláká i candáty k lovu přes den a pokud by i Lužnice byla podkalená a zvedlá, půjdu na stojáky. Jak říkám, pro mne ideál počasí!!!
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 23:05 ® fridrich reakce na …
-
Jizera je ta pravá volba, verte mi, okounu mraky a tlousti, mame to zakalene ale kazdym dnem se to zlepsuje
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 22:50 ® spajda77
-
no to já sám nevím nerad chodím na ryby sám alespon v partě vw dvou at je ským kecat když to nebere
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 22:36 ® Sander
-
pacco > ale nevěš hlavu, počáteční tlak přežije dost ryb.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 22:17 ® paccco
-
Tak dneska kontrola Sázavy. Vypadá to velice špatně,řeka je úplně hnědá a ke všemu začalo opět pršet.....To bude stát za h......
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:29 ® Sander
-
Hmm… Zahájení bude špatné. Voda už dnes tekla pěkně kalná, a deště začaly teprve před chvílí. Leda sednout s MF někam nad jez, rozhodně ale nebude mít smysl si brát dovču :o(
reagovat - Středa 11. června 2008 v 17:53 ® jirka88 reakce na …
-
ja asi pojedu na berounku
reagovat - Středa 11. června 2008 v 17:37 ® zany
-
Tak jak tady čtu tak všici razijou na ryby jen já jak debil budu mít ustní zkoužku.chjo já chci taky na ryby a ne na nějakou pitomou zkoušku..takže já vám přeju ať zachytáte já se budu potit před komisí.
reagovat - Středa 11. června 2008 v 15:38 ® sidonius
-
Já asi začnu se zahájením na Seči.Budu chytat na přívlač na pláži,chytil jsem tam už nějaké ty boleny a nějaké štiky a dokonce i sumce.Chytám hlavně na těžké plandavky kolem 35–40gramů,ale musí být úzké ,dlouhé do 10–12 cm ale hlavně tlusté(vysoké při pohledu z boku asi 3–5mm jinak nelítat podle mě tak daleko (daleko, myslím tím asi 60–80m od břehu) je to bezpečné až na jednu moji zkušenost , kdy jsem trefil chlápka na kánoi a chcodil ho do vody jinak bezpečné pro rybáře,ale nebezpečné pro nerybáře a ryby . Přeji všem , aby při záhájení chytili alespon nějakou mřenku.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 14:36 ® streda
-
omlouva pouze led
reagovat)
- Středa 11. června 2008 v 0:40 ® rgb23 reakce na …
-
Celej den snad pršet nebude. I kdyby, nejsem z cukru, takže půjdu z principu a pláštěnka to jistí. Omlouvá pouze bouřka a grafitový prut
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 23:35 ® Salmo reakce na …
-
Od kdy je Jindřichův Hradec na Vsočině ??
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 18:56 ® Teddy reakce na …
-
..tak si zalezu na verandu a budu chytat z verandy, no :o) Bude to sice mastňárna a chytím tak maximálně vlka, ale co už. Hlavně že bude pohoda :o)
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 18:02 ® streda
-
no stejne bude prset celej vikend … i v pondeli… chjo
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 8:42 ® runcajs reakce na …
-
Salmo: no já sem náhodou taky z Vysočiny
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 8:28 ® Teddy
-
Na Lužnici nejspíš. Vymetu pavouky z chaty, nakoupím
reagovata zasednu v loďce :o)
- Úterý 10. června 2008 v 1:38 ® hecht
-
Chtěl jsem s kamarádem na Berounku, ale vzhledem ke slibovaným dešťům to asi bude Orlík z lodi.Tam je to vždycky loterie.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 22:47 ® Salmo reakce na …
-
Kam chceš já jsem z Vysočiny takže ti asi moc neporadím ale myslím si že ta Lužnice bude dobrá volba
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 22:21 ® runcajs
-
Salmo: a kam? přemejšlym o Lužnici ale nevim kam přesně. do to tam znáte.
reagovat