Chytej.cz

zahájení

30.5.2008 | speedy_gonzales | 11.047 zobrazení | 100 odpovědí

Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 4. června 2008 ve 13:15 ® Iwory
Iwory

Zdravim, ja si beru na 16 dovcu a rano ve 4 uz bicuju Labe dokud neco nechytim, nemuzu se dockat prvniho vyskoku sticky:))at se dari

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 15:50 ® 

jdu na doubravu a beru rotačky gumy a smáčky,včera jsem byl na spláveka kolem břehu metrový kopřivy,takže pudu určo v prsačkách a myslím že i něco chytim jelikož při přitahování splávku „šípku“ my po tom skčili tři okouni a jedna kudla tak se těším

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 0:17 ® Salmo
Salmo

Asi na menší wobler

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 22:12 ® runcajs reakce na …

a s jakou nástrahou začnete chytat?

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 21:24 ® kajman333

to já se budu tenhle rok snazit a naseho candata co mame na rece minuli rok mel 72cm

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 15:49 ® cormaxx
cormaxx

Já vstanu pěkně ráno.Klídeček,ča­jíček a sušenku a půjdu do práce:-( ( Takže zahájim až odpoledne.Mám představu o tom kam jet,ale ventilovat to nebudu:-D

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 15:41 ® clingfish

Ja pujdu za barak na ten nas prigl. Jen doufam, ze okouni budou pri chuti a pocucham jim trosku hrivu. Kdyby se konala sticka, nebo bolen, tak to by bylo zahajeni jak se patri.

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 14:52 ® monaster
monaster

jo člověče kde to nevím. jen tu koukám na hromádku nástrah. mám krabici v práci, krabici doma......... 16. se mi bude špatně pracovat. ,......... dlouhá šichta. ale asi pak jeden místní stoják. s mega okounama :-) a nebo jeden oprám s candátama

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 14:33 ® ART reakce na …
ART

Takovýhle plánování nesnáším, každej povídá kam pude co chytí a tak. Datum je skutečně magický těší se na nej všichni včetně mě ale nejsem z těch co by to tak strasně hrotili

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 12:28 ® kaprnak
kaprnak

Ráno vstanu hodně brzo a pudu k nam na řeku v brtnici.A od­poledne zkusim zajet na řeku do brancuz kde se dají přelstít pěkní dravci a je to tam o něčem jiném než u nas na řece.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1