Chytej.cz

zahájení necteno

30.5.2008 | speedy_gonzales | 10.946 zobrazení | 100 odpovědí

Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Neděle 17. května 2009 v 10:54 ® rybář233

UN Lipno

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 15:20 ® HaD reakce na …
HaD

BigMike: položení živé ryby do suché trávy je dobrá cesta k zaplísnění. A je jedno jestli na vteřinu nebo minutu. Pokud je předem namočená, nebo mokrá od rosy, už je to o nečem jiném.

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 19:50 ® Rybman

souhlas

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 19:55 ® MRAR reakce na …

Jo přesně tak, myslím že z cukru určo nejsou…

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 16:17 ® BigMike reakce na …

Mno, myslím, že těch pár vteřin na trávě ještě zádné štice neublížilo, kor když je chycená na vláčku. Horší je to asi s tou, co někdo zahákne na rybku a i když jí nefotí, peanem jí to doluje z huby jak Dr.Cvach. Jestli má někdo potřebu vyfotit denně 30 štiček 30 cm dlouhých, je to myslím jeho věc, když je nenechává minuty ležet v trávě a osychat! Když je to k tomu, také si 50tku vyfotím, aby doma věřili že jsem byl na rybách:) A klidně může mít i dvojky a být do zrz:)))

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 15:57 ® Robur
Robur

a co to je, to tuctové? Vím, že rapráky dělají tuctuc. Nebo si neumím představit blondýnku s tuctovejma kozama.

reagovat
Pátek 20. června 2008 ve 13:39 ® regulus reakce na …
regulus

Luban – -:))))))))

reagovat
Pátek 20. června 2008 ve 13:29 ® 

regulus:pohľad z druhej strany…som tuctový človek,vozím sa v tuctovom aute,obliekam sa do tuctového oblečenia,tuctových značiek,bývam v tuctovom byte,nemám vysoké ambície,na ryby chodím v tuctových rybárskych hadrách,chytám ich na tuctové prúty a nastrahy a hlavne CHCEM FOTIŤ TUCTOVÉ RYBY,TUCTOVÝM FOŤÁKOM…A teraz babo raď-:)

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 0:42 ® regulus reakce na …
regulus

MRAR – kurnik, nejseš žádnej mladej juhan, tak předpokládám, že tušíš vo co go. V prvé řadě, alespoň já, jsem na nikoho nevyskakoval, ale nabádal k tomu, aby jste se zamysleli nad tím jestli ryba stojí za vyfocení, jestli je tak úplně dasisgut ji trápit focením, když zcela evidentně nechce pózovat a je to tuctovka. Jak si to přeberete je čistě na vás.

Malý případ z oblasti sci-fi. Ryba si vás chytne, stáhne pod vodu a bude si vás chtít vyfotit. Vy nebudete spolupracovat a taky nebudete moct dejchat, jak se vám to bude líbit. Jste tuctovka, není důvod aby vás ryba fotila, nejstě atraktivní blondýna se šestkama kozama … Proč to ta ryba dělá???

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 23:52 ® MRAR reakce na …

Takže chodit jen s fotákem a jako bez udičky?

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 22:16 ® Sander
Sander

Vlky > nejčastěji se ti naskytne focení na podběráku, či ještě lépe ve vodě. Pro představu ti pošlu foto štiky ve vodě.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4186.jpg
Čtvrtek 19. června 2008 ve 22:03 ® Kubah reakce na …

Vlky> Třeba na podběráku…

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 21:58 ® Vlky reakce na …

a jak je mam fotit v rukou??

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 21:45 ® Sander
Sander

Vlky > má to cenu, na pěknou fotku vždy nemusí být trofejní úlovek, ale už ryby prosím nefoť pohozené na trávě!!

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 21:13 ® Vlky reakce na …

co rikate na tuhle stiku??? ma to cenu takovyhle fotit???

reagovat
foto/forum/2008/th-img4185.jpg
Čtvrtek 19. června 2008 v 15:49 ® Sander
Sander

jiris > ano, máš pravdu. A nestydím se za to :o)

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 12:18 ® MRAR reakce na …

Můžu ubezpečit obě parmy v naprostém pořádku spokojeně plavou. Tráva neposečená a hlavně nějak neumí pooozovat, snad se to časem naučí a nebudou tak vyvaleně čučet…

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 v 10:05 ® Kubajs
Kubajs

moc měto mrzí ale asi zahájím až v létě jelikož mám nějaký problémky

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 v 9:56 ® jiris
jiris

skwor, sander / napsal jsem to umyslne, vim ze jsi myslel stiku, me naopak daleko vic vadi fotka te vyvalene parmy. Jak jsem psal, pokud je parma mrtva je to ok, pokud neni o to horší. I mrtva ryba může v křeči takhle zůstat. Jde vidět, že málo masíš..... :-)

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 22:55 ® regulus reakce na …
regulus

Rybman – možná to přeháníme, ale v dobrým a zločin to rozhodně není. Jen se zkus zamyslet nad tím, jestli stojí za to fotit každou kudlu i když tě tvůj věk omlouvá. Zkus zapřemejšlet tímto směrem – vytáhl jsi ji z vody unavenou udejchanou a ještě ji nechal sice krátce, ale přece na suchu, že nemohla dýchat. Myslíš, že jí to prospělo??? Nečerti se, nikdo ti nenadává ani tě neodsuzuje, ber to jen jako námět na zamyšlení, jestli stojí za to takovýhle ryby fotit.

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 22:28 ® Rybman reakce na …

kolik ta štička měla to nevim ,asi tak kolem 50…hele nepřeháníte to trochu?? prostě jsem chytl první štiku za sezonu, setrne ji na dve minuty polozil na travu a vyfotil…je to zlocin ze to tak rozebirate?

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 21:48 ® regulus reakce na …
regulus

skwor – to možná jo, ale na tom betoně??? V těch rukách nebo nahoře na tý trávě by jí to slušelo víc, když už to muselo být. -:)))

No už to necháme být, nic se nemá přehánět a ta parma je fotitelná ryba, to štíhle dle mýho názoru ne. Doufám, že si nikdo nepřebere moje poznámky tak, že su 4% menšina, ale příště se zamyslí která ryba stojí za fotku a kam ji položit, aby jí to co nejméně ublížilo.

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 21:00 ® skwor
skwor

jiris: Myslel jsem tu kudlu níž, co na ní narážel regulus. Ta parma si fotku zaslouží.

reagovat
Středa 18. června 2008 v 19:34 ® Sander
Sander

jiris > kdyby byla mrtvá, myslíš že by měla takto nadzvedlou skřeli a otevřenou tlamku? Leda pár sekund po smrtícím úderu.

reagovat
Středa 18. června 2008 v 18:51 ® jiris
jiris

skwor – ta parma mala není a tahat ji na břeh kvůli focení mi přijde zbytečné. (pokud je ryba mrtvá, tak je vše ok a já se omlouvám).

reagovat
Středa 18. června 2008 v 18:07 ® skwor
skwor

regulus: Kolik měla netuším, ale na to tahat jí zbytečně na focení na břeh byla malá.

reagovat
Středa 18. června 2008 v 15:21 ® regulus reakce na …
regulus

mckvak8 – vůbec jsi nepochopil, co jsem tím chtěl říct. -:D

reagovat
Středa 18. června 2008 v 15:12 ® ART
ART

regulus : ja jsem jí změřil přesne má 43,548cm byla to šichta ale mate to tady

reagovat
Středa 18. června 2008 v 9:30 ® MRAR

Tahle byla první..

reagovat
foto/forum/2008/th-img4178.jpg
Středa 18. června 2008 v 9:29 ® MRAR

Já to zahájil na moravě. Dvě krasavice… 68 a 65cm Prostě nádhera…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4177.jpg
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...