Chytej.cz

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | 7.805 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 3. června 2008 v 9:44 ® aronn reakce na …

a jak tam berou v porovnani s vrbenakem .kluci nekde sem cetl ze na halibut ale otem se uz popsalo a vskutecnosti len pouha reklama .co tak klasika tesinsky a jeho mnamky. kdo vy nech napovy ze skusenosti ci doslechu .zatim nejlepsi skusenosti mam z richwordem a jeho komplexem ty mne nikde nesklamali je to takovej univerzal a co tak klasika vareni brabory taky snima krmyt to taky plati kdyz uz nic nechtej a jsou fajnovy

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 14:52 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – pominu všechny tvoje urážky, co jsi tu napsal. Ze tvýho slovního projevu mám pocit, že si slovák, co se snaží psát česky, ale proč proboha, piš jak ti zobák narastol, chodí sem spousta slováků a není žádnej problém, oni píšou po slovensky, my česky a v pohodě si rozumíme. Pokud jsi např. polák, tak napiš do karty, prostě jen PL, pokud maďar HU a každýmu to bude jasný, lecos se skousne.

Vrátím se k těm gruntům a ke svýmu prvnímu příspěvku.

To, že nic nemáš v kartě je tvoje věc, ale jak jsem ti naznačil, dočkáš se míň odpovědí. Mrni semka www.chytej.cz tady je téma, prakticky stejný, stačilo jenom obnovit původní, položit dotaz tam a věř mi, že by jsi se dočkal více odpovědí, protože čím více duplicitních témat, tím větší nepřehlednost tohoto webu, to je jedinej důvod proč je zakládání duplicitních fór v neoblibě. Info o Gruntech, slovem blbý jsem myslel, že to není až tak, jak to je napsaný v záhlaví jejich stránek, tím že jsem napsal, že znám majitele jsem ti chtěl naznačit, že kapinku vím jak to chodí a to je tak všechno co ti k tomu napíšu, mrkni na začátek té původní diskuze, rozdíl je v tom, že teďka už vím, nejen že jsem se doslechl, jak jsem napsal před dvěma lety. Sorry, ale fakt mě ani ostatní nebaví odpovídat na dotazy na který už bylo 10× odpovězeno jen proto, že zadavatel otázky je línej zadat do místního vyhledávače slovo Grunty.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 13:30 ® cercer
cercer

aronn:to,že nazveš všechny kolem,co se vubec namáhali ti odpovědět,imbe­cilama a buzíkama(to tvuj kamarád račine,nebo jak si říká)a pak řekneš,,spromi­nutím" a myslíš si,že je to vyřešený,tak to teda není!Napadáš lidi,chceš debatu ,,na úrovni" a přitom jí sám snižuješ svými výroky,meleš uplně z cesty a je opravdu problém i jen přečíst po tobě a pochopit,co chceš vlastně vyjádřit..a určitě to není chyba jen v mém IQ..takovejch frajerů tvrďáků,co se za svůj názor bojej podepsat,a jen z bezpečí domova nesourodě plácaj a rádoby inteligentně filozofují..těch se tu objeví..většinou tu dlouho nevydrží,tak jako ostatně u žádné jiné činnosti,protože je brzy všici ignorují a oni už nejsou středem pozornosti. Pokud chceš,aby se stebou dál někdo ještě bavil,máš opravdový zájem tu komunikovat a získávat nějaké informace ohledně rybaření,tak si řádně vyplň kartu(rázem se na tebe budou ostatní dívat jinak a i ten přístup bude na jiné úrovni-uvidíš)a pokud se za své názory či identitu stydíš,pak zadej do vyhledávače tlachání o ničem a alou na jinej server…určitě si najdeš místečko,kde ti bude fajn.To je jediné,co ti mohu poradit..je to určitě lepší,než se tu vzájemně zbytečně urážet.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 13:10 ® cercer
cercer

…a co chceš vlastně slyšet..?

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 13:03 ® HaD reakce na …
HaD

aronn: můžu se zeptat kolik je Ti let?

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 12:43 ® Kouba
Kouba

„ze imbecilizmus zvasi strany je asi prirozeny“ .. no nevim sem asi taky jenom imbecil ale připdadám mi to jako ze strany „imbecilů“ jako rozumný, srozumitelný a jasny odpovědi ! nevím co tě žere že na tvoji otázku maj vesměs všeci negativni názor??? chlape neblááázni!!

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 12:42 ® aronn reakce na …

ne nehodlam lidi urazet len reaguji na vasi diskuzi psalsi jste co jsem tim myslel, jen to ze neustale pisete o majiteli a nic konkretniho .tak porto co si mam otom myslet ze se tim chvastate .kazdej pak kdo si sem klikne cte jen sprepacenim pi..... tak to trochu rozvinte proc to nedoporucujete anebo doporucujete … omlouvam se za predchozi reakce uz konecne piste na tema grunty a jeho plusi ci minusi dekuju,

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 12:08 ® HaD reakce na …
HaD

No pokud hodláš lidi, kteří sem choděj, urážet, asi moc nepochodíš.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:39 ® aronn reakce na …

ze imbecilizmus zvasi strany je asi prirozeny

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:37 ® HaD reakce na …
HaD

aronn: bohužel taky nerozumím tomu, co tím chceš říct.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:21 ® cercer
cercer

TAK FCEM JETEN PROBLÉM???

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:19 ® cercer
cercer

…či příspěvkem..:-))

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:17 ® cercer
cercer

aronn: no..koukám,že jsi se do té úrovně komunikace řádně zapojil…či zamotal..co chtěl básník říci posledním přízpěvkem???

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:05 ® aronn reakce na …

a oco se jedna buzeruje snad nebo vcem je problem pisete onekom a nic kokretniho.mozno vice lidi by chtelo vjedet vcem je ten problem !

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 10:58 ® aronn reakce na …

sklamalo mne len to nekdy nechapu lidi co buzeruji za pravopis a vskole ho nezvladali (ne vsichni)a ktemu ze vkarte nemam nic mozna nechci neni to povinny,na diskuze neni potrebny vjedet kdo je diskutujici nemyslis! a forum hmm a jak bys si to prectavoval aleeee to tu uz bylo soudruhu to ze sem nikdo neodpovida je jen zasluhou dotycnich co si mysli ze pravopis je dulezitej vzivote a vlasne naco by mneli reagovat,

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:46 ® HaD reakce na …
HaD

arron: ano jde o úroveň diskuze. Ta získává na úrovni kvalitou příspěvků, věcností, absencí útoků, vulgarit a konec konců i gramatikou. Přečti si Tvůj poslední příspěvek před mou reakcí a zamysli se. Díky. Pak si dej pauzičku a pak odpověz.

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 17:27 ® Kouba
Kouba

grunty grunty grunty ..Na gruntech je lepši se jenom koupat nebo ožrat:)… za ty love na to seru … driv sem tam obcas zajel!! ted je to prej s majitelama nejaky jiny … jinak nazor mam stejnej jako regulus !! co se týče ryb neni si na co stežovat ! kapr sem tam chytne vzdycky pjeknej!!

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 14:44 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – nic ve zlým, ale neustále se prsíš, nikdo ti neublížil, koukám že máš komunikační problém, mluvíš o úrovni diskuze, ale jedním z diskutujících jsi ty a 50% tý diskuze ovlivňuješ. Pokud tě to zklamalo, tak je nám líto, další volba je na tobě. Možná by nezaškodilo si zpětně přečíst celou diskuzi a zamyslet se, kde je ta komunikační chyba, no a možná taky poopravit svoje mínění. Ono ne nadarmo se říká, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 13:26 ® aronn reakce na …

tu vubec nejde oto ci sem moravak nebo tatar tu jde otu uroven diskuze a spravce co jsi mysli ze takovyhle pristupem a jednanim jen potvrzuje me mneni.....! musim se priznat sklamalo mne to

reagovat
Sobota 31. května 2008 v 19:59 ® HaD reakce na …
HaD

arron: myslím, že bys ses divil, kolik je tady moraváků. Ale pokud jsi ortodoxní nacionalista, najdi si Moravský rybářský klub. Tam Tě určitě přivítají s náručí otevřenou. Ale musíš to na začátku zdůraznit! :-)

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 12:06 ® bubu reakce na …
bubu

aroon-ani se chlape nedivím,že si dopad jak si dopad. Regul tě upzornil na určitá fakta a ty se začneš okamžitě prsit. I web má své pravidla. A tvůj projev? Taky o něčem vypovídá. Už tady bylo hodně podobných a tímto přístupem si zabouchli dveře.Škoda.

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 12:03 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – čertíš se, ale můžeš si za to sám, mimochodem nésu čecháček, ale moravák -:))))

Hned v prvním příspěvku jsem ti napsal, že máš v kartě houby, jinými slovy nic, žádný údaje, tak jak máme vědět, jestli seš nějakej retard co tu chce prudit nebo podle toho co píšeš cizinec, pokud je to ovšem pravda. Chodí sem tucnak11 to je polák, jeho čeština je placama k popukání, ale nikdo mu neřekne na pravopis ani píp, další příklady Bosanac, Zee atd. Jenže ty ne, na první přihlášení stvoříš duplicitní fórum a pak se cítíš ukřivděnej, když nahraješ na smeč a někdo do toho balónu řízne. Sorry, ale svoji poznámku s tatarem bych přešel s úsměvem a ne, abych začal házet invektivama.

reagovat
Sobota 31. května 2008 v 8:27 ® aronn reakce na …

asi tak nejak tatar moze byt ale diskuzee na urovni ,takze pa pa a proto vas cechacky nikdo nema vlasce..... sami magor,a nekdy mi nektery pripadaj jak retardy!!!!!!!!!!­!!!!! panove resite tu mne ne problem ktery je asi momentalne vsude vesvete aktualny.sokromnici a oblbovacky takze kuluci brka doruky a hoooooooonit a honiiiiiit [sorry ]

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 22:42 ® Salmo
Salmo

Myslím si že se nám vyklubal druhý petr.ondrusak :-D DD

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 20:17 ® regulus reakce na …
regulus

Á pán je tatar, jsme si všimli. -:))))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 18:23 ® aronn reakce na …

chodil ale memu jazyku bis nerozumnel

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 12:19 ® regulus
regulus

Už jsem se tu nechcel vyjadřovat, ale kapku doplním MrCementa, nejedná se o Balaton v Maďarsku, ale rybník na těchto souřadnicích GPS Loc: 49°7'27.967"N, 16°42'34.46"E , majitel je tentýž.

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 11:09 ® stanley 4
stanley 4

a do školy si chodil?protože aj o tom to je

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 9:54 ® aronn

a otom to je nevim mamlas je nadavka?pani kazdy zvas ma moznost otomhle problemu diskutovat a vas trapi slovo mamlas .ale ne to ze sokromne se krade vice jak za totaca (tim myslim pronajimeni rybniku atd)lidi musime pochopit jedno je to onas takhle se muzou ostatni vyvarovat plateni za neco co neni v rybnice za ty prachy! POZOR NIKDY JSEM TAM JESTE NEBIL

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 9:40 ® aronn

a proto je dulezite otomhle diskutovat.UZ JEN PROTO ZE NALEPKOVAT SE NEJLEPSI JE DOST ODVAZNE . ci chcete potporovat neco a nekoho…co vubec neni az tak dobry… hlavne jde olidi co plati nekomu za boudu zvanou grunty anebo ne?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1