Chytej.cz

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | 7.807 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 30. května 2008 v 9:30 ® aronn reakce na …

sorry ale blbej den ..a otom to je proto toto forum uz to chapes ? ty co otomhle sokromaku basni jak o No1, a neznali .POZNALI SKUTECNOU REALITU .

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 2:24 ® 

Na této vodě jsem lapil svého prvního oficiálního kapříčka s čerstvými papíry. Na soukromáky občas zavítám, zde jsem byl jen na dírkách a v teplých měsících jen zavzpomínat, projít se ..... ale dnes už ani to. Nedoporučuji, je to bublina jako byl Balaton.

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 1:37 ® regulus reakce na …
regulus

radči ne:) – je to asi tak vzájemný, my tě taky nemusíme i když nejsme „jen parta buzíků“. Obvykle to bývá tak, že podle sebe soudím tebe. V mým případě jsi se zcela určitě netrefil, ke tvýmu zklamání ti musím oznámit, že jsu bohužel na baby, takže hošo smolík, nic nebude. -:)))))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 1:22 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – toho mamlase jsem s nadhledem přehlédl. Zkus zapojit hlavu a mozkový závity, znovu si přečti co jsem napsal a pak možná pochopíš, že konstatováním, že znám majitele jsem nechtěl machrovat, ale zvýraznit nechuť k tomuto revíru, což je moje odpověď na tvoji otázku.

Jen tak pro zajímavost v kartě máš furt stejný hovno a nic se nedozvíš.

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 1:02 ® rgb23 reakce na …
rgb23

radči jo: Radši sem nechodíš, dokonce po roce. Zdejší nemusíš, nic se nezměnilo? Tak proč sem lezeš! Ripku na tebe! :-)

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 0:06 @ ???

aronn – tady to je jen parta buzíku, už sem nechodím, jsou tady lidi kteréé nemusím…že jsme tady tak to jsme tady tak po roce a vůbec se tady nis nezměnilo.. tak vesele pokračujte dále a jak vám to jezdí:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 22:45 ® Prichy reakce na …
Prichy

aronn je civava jedne moji kamaradky

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 22:42 ® stanley 4
stanley 4

tak panáčku měl by ses sklidnit.si tady moc krátkou dobu abys někomu nadával nemyslíš????

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 20:55 ® aronn reakce na …

a koho zajima ze znas majitele!!!!! kazdy zna nekoho ne snad, ci dela te to lepsim ze ho znas mamlase kazdy odpovy naco chce !

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 20:44 ® regulus
regulus

No hezký, v kartě máš s odpuštěním hovno, přihlásil jsi se dvakrát a stvořil jsi fórum který je duplicitní, co si myslíš, že ti tu kdo odpoví???

Názor mám blbej, lépe řečeno nepublikovatelnej, mám to tam asi 9 km a znám majitele, stačí???

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 20:21 ® aronn reakce na …

treba vyskouset vsechno no ne ja tam taky nebil ale uz se natem pracuje,a dulezite aspon promne je ryby lovit ci tam nebo jinde jde oten pocit priroda vs clovek

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 20:14 ® aronn reakce na …

v tem osvetime ludia trpeli hladom nemyslis? blbe srovnani lepsi je dozivotny vykrmna!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 17:05 ® kaprnak
kaprnak

Ještě jsem tam nebyl a nijak mě to tam ani netahne.

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 16:58 ® ripka
ripka

hnus, jak rybí Osvětim

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1