Vyhledávání
Navinutí šnůry na multiplikátor
28.5.2008 | pike-007 | 5.602 zobrazení | 13 odpovědí
Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. prosince 2009 v 18:19 ® PetrC reakce na …
-
osprey> milý Míro, určitě si mě s někým pleteš, protože nejsem veselý a už vůbec radič. Maximálně šťoural, to ano.
Také tě rád vidím!
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 v 18:08 ® osprey reakce na …
-
PetrC> No, ze všech radičů jsi ty ten nejveselejší. Ale rád tě vidím
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 v 17:36 ® PetrC reakce na …
-
džigit> no jo, ale jak k tomu přijde chudák neznalý uživatel a tlupa veselých radičů?
Ale co, hlavně že je o čem psát, že?
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 v 17:32 ® džigit reakce na …
-
PetrC> Nešahej mi na výrobce,určitě je v tom nevinně.Viděl bych to na externího překladače,se kterým má výrobce špatné zkušenosti
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 v 16:19 ® PetrC reakce na …
-
džigit> už to mám. Může za to výrobce a jeho nedokonalý návod.
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 14:58 ® džigit
-
PetrC> Si představ.I v této době se dějí takovéto banální problémy…
reagovatpike-007> zkus nejprve sdělit,co to je za multík.Jinak se dočkáš „zaručených“ rad.Myslím,že se pak určitě najde někdo,kdo už to řešil.Některé multíky nemají kolík na upevnění šňůry při návinu,některé ano.Osobně na multíku SPRO s upevněním,jsem měl taky tento problém.Nepřišel jsem PROČ.Jen jsem na něj dlouho nesáhl.Řešeno povolením a přesunutím řadiče.Nerozdělávej ho zbytečně celý,nemusí se To podařit složit.Hledej nejprve to jednodušší řešení
- Úterý 15. prosince 2009 ve 13:57 ® PetrC
-
Tý vole, jůůů…
A to se skutečně děje? V dnešní době plné pokroku (čili pokrokové době) a letů na měsíc?!
Tý vole, jůůů…
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 13:41 ® Drahoslav
-
Souhlsím s „petr171“, protáčí se Ti vlasec na cívce, podlepit páskou, řádně utáhnout a máš po problému.
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 v 1:03 ® regulus
-
Ještě mi napadá jedna věc, že se v případě, když se cívka protáčí přes brzdu neposunuje řadič, ale to snad nemůže být pravda.
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 v 0:58 ® regulus reakce na …
-
petr171 – odporovat ti nebudu, ale s tou kobercovkou jsi mě dojal, čemu že to pomůže??? Taky dost dobře nevím, jak by se to mohlo protáčet (předpokládám, že má začátek přivázanej k cívce). Mě se nic takovýho nestalo ani u jednoho multíku a myslím, že jsou dost frekventovaný.
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 v 0:26 ® petr_171 reakce na …
-
vymotej hezky celou snuru ven a pekne ji podlep kobercovkou protoze se ti protaci na cifce
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 22:55 ® regulus
-
Pike, kurnik já tě zastřelím NAVINUL ne NAVYNUL.
Rozhoď multík (ty obvykle 3 šrouby, povytáhni cívku aby se netočila a podle druhu multíku (odkud je poháněn řadič) dostaň řadič do polohy kde končí vlasec tak aby se při otáčení kličkou pohyboval tím směrem jak je navinut vlasec. Druhej jednodušší způsob je, že si zapamatuješ ve kterým místě návin končí a směr kam je dál navinut a řadič dostaneš do tohoto místa ve správným směru posunu.
BTV, je to jen o logickým myšlení, vysokou na to nepotřebuješ abys na to přišel sám. -:(
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 21:34 ® pike-007
- reagovat