Vyhledávání
naviják vláčka lehká s třední
28.5.2008 | monaster | 18.146 zobrazení | 77 odpovědí
jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2012 v 0:06 ® BOSS TONI
-
MRKNI NA PENN CAPTIVU.
reagovat - Středa 11. června 2008 v 10:58 ® monaster reakce na …
-
tak ho mám na stole a nemůžu s evynadívat. v pondělí zkouška
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 10:48 ® monaster reakce na …
-
pešek. oni ho zas nemaj. ach jo
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 10:34 ® monaster reakce na …
-
tak jo. sice cívka navíc fakt chybí ale po tom co jsem četl a slyšel sedám na kolo a jedu si pro něj. škoda ž musím 25 kiláků. když jsme volal k Braunstainovi rozesmál mně prodavač. říká: takový shimano neznám
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 1:32 ® hecht reakce na …
-
regulus – je to fešák, ale asi bych se s tím musel učit všechno od nuly.Taky by mi asi chyběla výměna cívek. Je to ale asi náčiní pro chlapy, tak se třeba taky někdy nechám zlákat…
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 20:17 ® monaster reakce na …
-
kubas: gratulace
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 19:33 ® kubas
-
monaster: Sirio dneska zvládlo amura 77 ,další body k dobru
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 16:17 ® Hatko reakce na …
-
ty si začal…
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 14:24 ® regulus reakce na …
-
PetrC – tak to bude nějaký divný, poslední osobka od tebe je:
odesláno v pátek 24. srpna 2007 v 10:43® PetrC
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 11:59 ® Hatko reakce na …
-
PetrC:už sa mi nechce ti odpisovať…
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 8:58 ® tucnak11
-
Koup si navijak ot Tubertini Sirio-1000Vi 1040 kč mam ho na pstruhy civka jedna kovova druha grafitova,většivou chytam na grafitovou navijak je tak o jakysy gram lehtši,mam ho druhym rokem a dostava zaprat na pstruhah bryzdu ma že nejeden navijak ve vyzši cenově skupině se muže shovat zda se mi že je ve licenci Ryobi.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 6:32 ® PetrC reakce na …
-
regulus: si sem tam přečti co ti píšu a zkus někdy odpovědět.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 1:39 ® regulus reakce na …
-
PetrC – si sem tam přečti osobky. -:D
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 1:37 ® regulus
-
No trochu tu diskuzi odlehčím, já si pořídil na lehkou střední vláčku tohlecto. -:))))
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 1:21 ® PetrC reakce na …
-
Prutos: zdravím! Safra porte, že bych to s nabroušením přehnal?!
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 21:09 ® Prutos reakce na …
-
PetrC: Nazdar chlape. Kurnik…vostrej návrat
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 21:08 ® hecht reakce na …
-
Pravda je to, že se těžko na základě jedné reakce od někoho z tohoto i jiného rybářského serveru, lze posoudit kvalitu vybavení. To že já jsem spokojený s kvalitou mého Shimana a jiní na něj nasazují psí hlavu je asi normální.Nejsou na světě asi dvě stejné ruce a každému vyhovuje něco jiného. Když bych zde zaštrachal v názorech na Red Arc taky bych na něm našel spoustu chyb, či špatných posudků. Ten naviják se mi líbí, ale přesto jsem si ho nevybral.U navijáku na vláčku u mě musí nastat nějaké souznění, a u Red Arcu nenastalo. Pravdu má regulus u Shimana s tím že je tato značka předražená, ale není v tomto sama.Vláčím víc než 12 sezon a pár kolovrátků jsem už odrovnal. Doufám že to hledání toho ,,nej'' nikdy neskončí, protože se přiznám že mě to pomáhá přežít to období vláčecího půstu před zahájením. Končím, moc kecám a nechci unavovat.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 20:51 ® PetrC reakce na …
-
Hatko. Víš, nevěděl jsem, že jsi takový uzlíček nervů. Víš, kdybych věděl, že se tu sesypeš na hromádku, tak bych volil mnohem mírnější výrazy. Víš, kdybys tu nepsal jak to jelítko ty své blafíky, vůbec bych si tě nevšiml. Víš, kdybys věděl, tak bys… Ale ty nevíš, což tě omlouvá!
reagovat
A víš co? Jsem rád, že jsi! Život je hned veselejší. - Neděle 8. června 2008 ve 20:47 ® bombardák
- reagovat
- Neděle 8. června 2008 ve 20:44 ® bombardák
- reagovat
- Neděle 8. června 2008 v 17:51 ® Hatko reakce na …
-
Máš vo všetkom pravdu,pozri ja tu nikomu rozumy nedávam len zase to tu je dokola že made in japan a malaysia chápeš,o nič nejde,pozri si od začiatku príspevky a debilko „PetrC“ začal rýpať to je všetko,ja nevravím že je to najlepší navijak,ale určite neni taký šmejd o akom tu niektorí píšu… vravím že keď na neho niečo odvláčim tak napíšem a porovnám s tým čo som mal pred tým,každý chytá na čo chce,tak neviem preču sú to debili ktorý sem prišli len rýpať!neboj nechytám ani prvý ani druhý rok
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 16:36 ® regulus reakce na …
-
Hatko – bylo tu už tisíce diskuzí na toto téma. Nemyslím si že by to bylo o nějaké závisti, v navijáku a v prutu to není, dá se zachytat s 35 let starým Stabilem a plným laminátem Tokoz, jse spíš o to, jak ti to vyhovuje padne do ruky, kvalita apod. Proto mě osobně serou odpovědi typu kup si to, kup si ono. Pohnutky? Já to mám taky a proto je to nejlepší. Za seriózní odpověď pokládám např. mám 3 roky naviják X a v porovnání s navijákem Y který jsem používal 4 roky před tím je lepší v tomto a tomto, z toho důvodu bych ti ho doporučil. Bohužel spousta a troufám si tvrdit, že někdy i většina diskutérů, má první naviják, první prut a rozdává rozumy.
BTW – mám Shakespeare 2170 z roku 1976, netroufám si odhadnout kolik má nachytaný a furt si troufám tvrdit, že je možná lepší než některý současně vyráběný navijáky, minimálně kvalitou materiálu. Druhá věc je, že já su ulítlej na šejky a taky to tu nikomu nevnucuju. Měli jsme tu před časem dilema na SH Medalist 035, kdy já ho mám ale už 4 rok a naprosto bez problémů, zatímco kolega na něj nadával, vydírala se mu rolnička. No a rozpor byl na světě.
Ještě na závěr, recenzím ať už na netu nebo v nějakým periodiku moc nevěřím, často je to jen placená reklama, raděj si poslechnu názor zkutečných uživatelů. To, že jsou rybářské časopisy plné kladných recenzí na fšimano je často jen součást reklamní kampaně. Nechtěl bych aby to vyznělo, jako že ti chci tvrdit, že je fšimano šunt, jen jsem tím chtěl odpovědet na to co jsi napsal, že si „prečítal kopec clánkov“, moje nechuť k této značce s tím nemá nic společnýho.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 15:15 ® Hatko reakce na …
-
Však áno sú drahé ja nevravím,nevychvalijem,ale ver mi prečítal som si kopec článkov,veľa ľudí mi povedalo že si mám zobrať shimano,presne ako si povedal tí čo ich chvália alebo nadávajú na ne ich nemali nikdy v ruke a tí čo nadávajú asi len závidia…keď na neho niečo nachytám tak potom napíšem aký je,RedArc tiež veľa ľudí chválilo ale aj nadávalo na neho ale to bude vždy…
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:04 ® regulus reakce na …
-
Hatko, něco ti povím. Patřím sice k těm, co by si fšimano už nekoupili ani náhodou, důvody jsem tu už několikrát psal a je to nepodstatný. Každej ať si chytá na co chce, je to jeho volba. Spousta těch co fšimano vychvalují až někam, v životě jinej naviják v ruce nedrželi, nemají s čím srovnávat a často se na základě toho, co jim v obchodě nakukali drží jedný značky jako hovno košile. Pokud se fšimana týká, tak levný jsou kapitola sama pro sebe a drahý jsou možná dobrý, ale obecně je tato značka předražená. Pokud bych dal na reference, tak asi jednoznačně vede v kategorii na kterou se zakladatel fóra ptal asi RedArc.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 12:23 ® Hatko reakce na …
-
reagovatchytráčik…Aký máš ty navijak?vieš lebo kopec takých ako ty nikdy nemali žiadne shimano v ruke a rozprávajú aké sú shimaná zlé a neviem čo.Mám kamarátov ktorý chytajú len na shimano a všetci ti povedia že sú to super navijaky.Mal si niekedy nejaký v ruke keď tak nadávaš???
- Neděle 8. června 2008 v 7:28 ® PetrC reakce na …
-
Hatko: z čeho? Z těch nesmyslů a hlavně ze Šimána! Ale neboj, také bych se vosypal – od kaďáka vejš. Ale… Ale… Ale nevosypu se!
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 1:19 ® Hatko reakce na …
-
hmm pupínky z čoho mi mali naskákať???
reagovat - Sobota 7. června 2008 ve 20:42 ® PetrC reakce na …
-
Hatko: a co pupínky? Naskákaly ti?
reagovat - Sobota 7. června 2008 v 15:50 ® Hatko reakce na …
-
Áno aj ja som si čítal na tomto fóre kopec takých príspevkov kde vravia že made in malaysia sú všetko šmejdy ale ja sa len usmievam…Naviják za 6000sk nemôže byť šmejd nech sa vyrába kdekoľvek…
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 20:30 ® hecht
-
To mi sice tvrdí i lidé kteří to prodávají, ale mám na to svůj názor…
reagovat