Chytej.cz

naviják vláčka lehká s třední necteno

28.5.2008 | monaster | 18.147 zobrazení | 77 odpovědí

jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. června 2008 ve 12:27 ® Hatko

pekný:-) vieš to tu všetci riešia že tieto nove shimana sú šmejdy lebo su made in malaysia,ale viěs prečo by sony bol šmejd ked sa vyrába na slovensku,samsung tak isto tenisky Nike,Adidas chápeš súčiastky sú tie isté len ich skladajú iný ľudia v kvalite podľa mňa neni problém

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 1:07 ® hecht reakce na …
hecht

Je to fešák taky jsem ho chtěl, ale ještě ten Japan STRADIC FA Jelikož už ve velikosti 2500 nejsou tak jsem urval v Brně na výstavě předposlední kus Technium mgs (Japan).Když byl v batohu, chtěl jsem zakřičet ,, já su tak štastné''

reagovat
foto/forum/2008/th-img4078.jpg
Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:32 ® Hatko

je to fešák:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4076.jpg
Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:31 ® Hatko

Ja som si urobil troška radosť-Shimano Stradic 2500 FB,dúfam že niečo vydrží…Pri platení srdiečko zabolelo…

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 9:20 ® cormaxx
cormaxx

foks01: Mně se to stalo s drakem taky asi 3×.Je fakt že poprvý jsem to radši ukousnul,protože jsem s tím nepočítal,tak to bylo celkem slušný.Pak jen 2–3 otáčky.Používal jsem 0,12 vlasec a hlavička neměla ani gram, takže tomu to dávám za vinu…

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 1:27 ® ftipalek reakce na …

prohlížel jsem si jej v obchodě…ale jen 1000 a 2000 model – uvažoval jsem o něm k plavačce. Vypadal docela dobře. Chod nádhernej. Nakonec jsem vzal dragona a zatím si jej nemůžu vynachválit…Ale pokud bych věděl že s tím proxonem budu spokojenej tak jak s tím Dragonem vzal bych klidně i ten,

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 23:07 ® monaster reakce na …
monaster

a tohle někdo nemáte? www.nahod.cz

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:37 ® foks01
foks01

klucí nechci vás od Red Arca odrazovat ale mě při dvoudenní vláčce se už nejmín 5× povedlo namotat vlasec pod brzdu tak bacha na to.nevím jestli to není příliš lehoučkým twistříkem, že se vlasec nemá o co opřít pro správné usazení přes rolničku…jestli někdo tuší čím to je tak poradte :-)

reagovat
Středa 4. června 2008 v 18:54 ® Kubah reakce na …

Salmo- jo za ty prach dobrej

reagovat
Středa 4. června 2008 v 18:43 ® ftipalek

Skwor: já mám vláčák 2,7m. Měl jsem na něm jednou při vláčení 830 od dragona a myslím že to pro mě nebyl problém…Letos chytám po dlouhé době takže stejně nezpozoruju nejspíš rozdíl mezi 20 nebo 30 :-) Vláčce jsem se předtím věnoval někdy před 7 rokama a pak jsem rybařiny nechal úplně kvůli tomu že jsem se neměl jak dostat na lepší vodu…kam jsem se dostal sám byl jen malej brčálek kde bylo většinou víc rybářů než ryb…Navíc přišla střední tak jsem neměl moc času…ale teď už je to jiný

Cormaxx: to jsem rád že jsi to napsal. já se dostanu na ryby jen o víkendu :-(( Maximálně o prázdninách se dostanu i v týdnu chvíli k večeru…takže nejspíš uvláčím do konce roku to co ty za ty 3 měsíce..vzhledem k tomu že ještě chytám pplavačku a feeder, tak někdy si vezmu vše s sebou a budu kombinovat, takže možná toho tolik ani nenavláčím…

reagovat
Středa 4. června 2008 v 18:21 ® skwor
skwor

ftipalek: Je to dobrá mašinka, ale docela velká. Ta 30ka je tak na pruty kolem 3m a víc.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4058.jpg
Středa 4. června 2008 v 18:21 ® Salmo reakce na …
Salmo

Hany> A co,spokojenost ??

reagovat
Středa 4. června 2008 v 17:32 ® Kubah reakce na …

Salmo- ten mám

reagovat
Středa 4. června 2008 v 17:28 ® cormaxx
cormaxx

chtěl jsem ti tam přidat foto ale zapomněl jsem na to:-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4054.jpg
Středa 4. června 2008 v 17:27 ® cormaxx
cormaxx

ftipalek: Já s nim odvláčel loni asi 3 měsíce,ale byl jsem s ním 2–3× týdně u vody vždy tak 3–6hodin a jsem s nim spokojenej.Toho blue arca si kupuju na další prut.Red arca jsem nehtěl kvůli barvě:-))

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 12:57 ® ftipalek

cormaxx: nechtěl jsem do toho vrazit moc peněz…rovna se stěhujeme, chceme na dovolenou takže si nemůžu moc vbyskakovat…jinak bych si asi vzal tenhle www.milobrno.cz

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 12:49 ® cormaxx
cormaxx

ftipalek:Za tu cenu dobrej kolovrátek,mám ho taky;-) Já očekávám toto :-) www.rybarskysvet.cz

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 12:41 ® ftipalek

dnes nebo zítra se stanu majitelem tohohle: www.milobrno.cz tak doufám že budu spokojen. Podle referencí by to mělo něco vydržet…uvidím..

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 23:35 ® Salmo
Salmo

Ahoj dneska jsem byl v krámu a padlo mi do oka tohle : www.rybarskepotrebyklic.cz myslím si že je to za ty prachy luxusní navijáček co vy na to ??

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:17 ® tucnak11
tucnak11

Koup si ot Tubertini Sirio cena 1040 kč mam 1000 na pstruhy šlape 2 rok a jak pomasle,bryzda mohou se shovat navijaky nektere ve vyzši skupině,je to napodobenina Zaubera jedna civka grafitova druha kovova chytam většinou na grafitovou navijak je tak lehki a zestava cela take.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 7:34 ® foks01
foks01

monaster-to lepší shimano mam na feederu a spokojenost veliká.šlape krásně a vyborně se mě s ním manipuluje.prostě k tomu prutu sedí.mám velikost 2500 , na vláčku lehkou zbytečně velkej ,takže nemám zkušenost jak šlape při vláčce.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 20:46 ® monaster reakce na …
monaster

foks01: já myslel ty tvý o máš ty. nebavím už se o mé 1000 ale tvých cca 1800 a vejš

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 17:15 ® foks01
foks01

monaster-minulej rok sem pořídil od shimana alivio 1000 RB.pro začátek na UL a možná i na lehkou vláčku postačil.má své mouchy ,třebas musim rukou dát vlasec na rolničku.ale jak mě to čím dál víc pohlcuje tak sem pořídil lepší proutek a somo k tomu i naviák.shimano má taky velice slušné naviáky ,ale tam už jdeš taky samozřejmě cenou nahoru.do 1000 kč nevim jak pořídíš.ta řada od shimana alivio je spíš taková né nejhorší ale taková nižší třída.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:50 ® monaster reakce na …
monaster

foks01: a ty shimana co máš ti na vláčku nevyhovujou?

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:37 ® monaster reakce na …
monaster

foks01: to vím. ale jsme samostatná jednotka. táhnu sám podnájem ,půjčku a spoustu kravin okolo a moc nezbejvá. vím že se to vyplatí ale co nadělám.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 8:42 ® kubas
kubas

monaster: určitě neprohloupíš když si ho koupíš! za ty prachy no nekup to :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 7:26 ® foks01
foks01

monaster-ted sem si koupil ten red arc u braunstara ve velikosti 20 též ne lehkou vláčku,nechatim ho ošahat až se tam potkáme,pravda cena je 2590 ale stojí za to :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 7:03 ® monaster reakce na …
monaster

kubas: ten jsem taky okukoval :-)

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 21:36 ® kubas
kubas

monaster: levnější naviják, zkus třeba SIRIO od Tubertiny cena cca 1200 chytám s ním už 3rok, používám ho celej rok vláčka, plavaná a v poho.

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 11:21 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Na naviják na vláčku do 1000Kč rychle zapomeň. V přívlači dostává zabrat naviják víc, než kdekoliv jinde a do 1000Kč půjde do kytek velmi rychle (jedno jaká značka). Osobně mohu doporučit SPRO Red Arc.

reagovat