Chytej.cz

Prut do 1300 necteno

28.5.2008 | t.m66 | 2.746 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj rybáři jak všichni dobře víte za 19 dnu je dravčí sezona a jelikož mě třpytkaení velice chytlo tak bych si chtěl pořídit proutek do 1300 kč…ale nemůžu si vybrat pošlu vám 2 typy

www.tropicliberec.cz

www.hobby-g.cz

nevím co je lepší ale chtěl bych chytat štiky :) nejlepe na třpytky nebo woblery

Petru zdar

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 9. června 2008 ve 23:39 ® t.m66 reakce na …

detail

reagovat
Pondělí 9. června 2008 ve 23:03 ® t.m66 reakce na …

jak říkam nabizeli mi ty katany a sportexy ale když sem se podival na byvalou cenu tak sem si řekl že je to asi špička

reagovat
Pondělí 9. června 2008 ve 22:20 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Drake: mno, já teda nevím, ale jak říkáš, u každého rybáře se může názor lišit:-) Zadní brzda u nekvalitního navijaků sice většinou znamená brzkou smrt kolovrátku v podobě prasklé pružinky „cvrkátka“, u těch kvalitnějších se v průběhu souboje ale dá rychleji měnit odpor, případně lze použít skoro jako bojovka. Určitě bych jí ale neodsuzoval, je to o zvyku. Catanu mám 2,70 7–28g (zatím 1/2 roku), ale díky jemné špičce jí používám právě na malé smáčky, twistříky do 4cm a miniwoblerky, už při vedení woblera kolem 7 čísel z ní brní ruka až po rameno:-) Jinak souhlas, proutek je super.

reagovat
Pondělí 9. června 2008 v 16:12 ® cruel00
cruel00

www.lovkapra.com

Tady najdeš vysvětlený věci okolo brzd u navijáků.

reagovat
Pondělí 9. června 2008 v 15:42 ® Drake

rozhodne bych si byt tebou nevybral jakykoli naviják se zadní brzdou ta je na privlač špatná a prut bych doporučil Shimano catana ja ho mam v delce 2,70 a vrhací zatěži 5–25g dá se s nim dobře vláčet dobře skoro všechno kromě smáčku a malích twistru na tyto nastrahy je tento prut z mého pohledu nevhodný ale jinak je špičkový a vřele doporučuji PS: tohle je jen muj názor se muze velice lišit u každého rybáře

reagovat
Pondělí 9. června 2008 ve 13:22 ® Kuba

halvne si nekupuj albastar navijak

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 18:30 ® t.m66 reakce na …

v Přerově :-D ale ted bych potřeboval vybrat naviják do 1500 … vubec se v nich nevyznám,,,co je to bojová brzda ???
a koupil sem tu udici dobře ?

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 9:53 ® cormaxx
cormaxx

Petas: koukni na banner MAVEPu co tu běží;-)

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 9:49 ® Petas reakce na …
Petas

tm66 – kdepak mají takovéto slevy????

reagovat
Středa 4. června 2008 v 17:49 ® t.m66

tak nakonec jsem si koupil prut sportex sp 2412 karbon s korkovou rukojetí a zatěž 30 G byl slevněnej z 2900 na 1400

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 12:55 ® ftipalek

t.m66: Ahoj. Na výstavě v brně jsem si koupil vláčák Mitchell Universe Spin 2 270cm, 20–40g a dostal jsem k němu taky naviják zdarma. Vláčel jsem s prutem 1×, ale naviják jsem hned dal na feeder který moc nepoužívám ptž ten naviják je docelašptaný :-(( hlavně brzda…takže si k vláčáku jdu dnes nebo zítra koupil tohle: www.milobrno.cz

Snad to bude lepší varianta než ten naviják zadarmo. Jinak s prutem asi budu spokojen. 1× jsem vláčel na soukromáku a docela jsem byl spokojen. Chytl jsem si několik pstruhů, ale jestli budu spokojen budu opravdu vědět asi až po prázdninách :-)

reagovat
Středa 28. května 2008 v 11:33 ® novas32 reakce na …
novas32

cruel00: souhlasim, mam berkley tactix, jen kratsi, 240 cm. skvela akce, lehkej a citlivej proutek

reagovat
Středa 28. května 2008 v 11:20 ® cruel00 reakce na …
cruel00

ten obrázek je to moje shimano

reagovat
Středa 28. května 2008 v 11:20 ® cruel00
cruel00

já osobně mám Shimano-Force-Master-Spinning-270 a absolutní spokojenost.Ale v životě už bych si nekoupil naviják od shimana. nebo zkus Berkley Tactix 270 cm + naviják Mitchell MC 4000 zdarma

www.rybarskepotreby-shop.cz

reagovat
foto/forum/2008/th-img3932.jpg
Středa 28. května 2008 v 11:17 ® regulus
regulus

Ty pruty z odkazů neznám, když neznám, tak neposuzuju, ale podle toho co píšeš bych volil prut do 30g, délka je na tobě, podle toho kde budeš chytat a na co seš zvyklej, naviják pod 1000 Kč ve většině případů znamená životnost do 2 let, pak je po něm.

cormaxx – sem si už zvykl, už mě ani nic tak strašnýho jako třpItka nevyvede z rovnováhy, je to boj s větrnými mlýny. Ale ty rady, to by se jeden po… .

reagovat
Středa 28. května 2008 v 11:00 ® skwor
skwor

Hlavně ne šimana, za tuhle cenu to bude hračka pro děti. To co doporučuje Cormaxx je slušná výbava za slušnou cenu.

reagovat
Středa 28. května 2008 v 9:32 ® cormaxx
cormaxx

regulus,Vydrain: Doporučuji nečíst:-D

t.m66: Jak velký nástrahy chceš tahat? Podle tvých odkazů budeš chtít asi komplet naviják+prut za 1300.Moc bych jim nevěřil.Na prutu můžeš něco ušetřit ale na navijáku ne.Kdyby si mohl ještě nějaký kilo přidat,tak už by se dalo něco vybrat. př: www.fish-pro.cz www.fish-pro.cz
A podle mě by si na tom byl líp ;-) …

reagovat
Středa 28. května 2008 v 9:09 ® pike-007
pike-007

Ten první se mi vůbec nezamlouvá…protože pokud budeš chtít chytat štiky tak ta gramáž je dost malá a při chytání s větší třpitkou nebude prut tak citlivý, protože mam prut s tou samou gramáží a s většíma třpitkama se na něj nedá vůbec chytat, teda dá ale za chvíli z toho bolí ruka.

reagovat
Středa 28. května 2008 v 8:25 ® kaprnak
kaprnak

Mě osobně se zdá lepší ten první protože ten druhy mitchel jsem viděl na vlastní oči jak se zlomil při zdolávání.

Ale za sebe bych vybral proutek značky shimano typu catana da se pořídit za velice příjemnou cenu750kč.Děda ho má a je s ním velice spokojen chytá s ním jak na pstruhovce tak na mimopstruhove vode a je s nim spokojen.Cítíš na něm chod male rotačky ale zaroven snese i vetsi gumu nebo woblera.A při zdolávání to je požitek velice doporučuji.

reagovat