Chytej.cz

Odkazy na revíry, firmy... necteno

24.11.2004 | HaD | 2.962 zobrazení | 19 odpovědí

Rubrika „Odkazy“ dnes již čítá přes 260 ručně zatříděných záznamů a je tak asi největší (z mě známých) databází rybářských linků na netu. Přesto stojí za to, ji dále rozšiřovat, aby byla ještě obsáhlejší. Sám ji poměrně často využívám a čiňte tak i vy! Chtěl bych vás poprosit o další odkazy na firemní stránky, soukromé revíry, zahraniční odkazy, cestovky atd. Prostě o všechny chybějící odkazy související s naším koníčkem. Díky za pomoc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. listopadu 2004 ve 13:35 ® Prizrak

Ty Vojáčkovi třpytky se mi líbí

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 19:46 ® dudu

Milky-jistě,máš pravdu. Já su ale stará škola a na reklamu nedám, spíš naopak. Z vlastní zkušenosti vím,jak to chodí. Mý vlastní firemní stránky vypadají podobně špatně jako ty diskutované. Nebyla práce, udělaly se stránky, pak se sehnaly zakázky a na stránky se vykašlalo. O další zakázky nemám zájem, tak na to kašlu. Vím je to špatně, ale na kvalitu výrobků to nemá vliv, spíš na cenu. Jo a ve vyhledavačích Google a Seznam to Vojáček má, normálně sem to našel. Toť byl můj poslední příspěvek na toto téma.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 19:00 ® Milky
Milky

dudu: když si jdu koupit salát do lahůdek – mohou mi ha zabalit do plastové vaničky, dát do igelitu, nbo zabalit do novin . Když ti někdo dává na sebe kontakt, je taky levnější vzít oytlík od svačiny a namastit na něj číslo a nebo mít vizitku. Když už má web, tak ať to má nějakou kulturu, ať ho má na vyhledávačích, a v nejhorším, ať si nedělá ostudu tím, že tam píše, kdy byl aktulizován. Jde tu spíše o to, jak se jeví. Firma Intel prosazuje heslo, že na internetu není malých firem. Když bude mít někdo stránky pěkné, aktualizované, s množstvím informací, ..... budu ho mít za super firmu. Když si někdo (a může to být i velká firma) má stránky, jen tak, aby se neřeklo, jsou to podle mne čočkaři.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 18:42 ® HaD
HaD

OK, chápu

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 18:40 ® dudu

HaD-je mi to jasný, ale nedalo mně to a musel jsem si rýpnout.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 18:17 ® dudu

Milky- to ja nevim co je zač, ale tady v okolí Blanska má rotačky skoro ve všech krámech. Ceny jsou dobrý a sortiment dost velký, takže si myslím že funguje. S tou domenou a aktualizací máš pravdu, ale nakonec by to zaplatil stejně zákazník. A jestli nechce rozšiřovat výrobu, a má dost práce, tak proč by to dělal.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 17:07 ® Chose
Chose

HaD-no tak napiš do moravskýho klubu ať pošlou nějakej tekutej proviant že je za to budeš podporovat. Pak se celá chytejácká rodinka může zadarmo nalejt ))

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 14:51 ® HaD
HaD

dudu: to rybaření už tam bylo, MK jsem přidal, a Moravský rybářský klub nepodporuje Chytej, tak proč by Chytej měl podporovat Moravský rybářský klub ???

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 14:21 ® Milky
Milky

dudu: díky za odkaz na Vojáčkovo třpytky, ale vzhledem k poslední aktualizaci z 1.12.2003, kdy tam přeje všem báječný pochytáníčko v roce 2004 – to není nic moc. Já vím, že to není tvojí vinou, my to s toulaffcem testli a je to nějakej garážník, i tem telefon je asi na jeho tátu … . Když si někd v dnešní době nekoupí svojí doménu v řádu několika set korun .. nevím

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 13:16 ® dudu

A když už su v tom, nemaš tam největšího konkurenta www. mrk cz , a co mam ještě v záložce je www. new. rybareni. com a www. mk. pel. cz .

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 13:03 ® HaD
HaD

dudu, PV: tak se mi to líbí

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 13:02 ® PV

navrhoval bych do odkazu, podrubrika Rybarske potreby/zahranicni nasledujici odkaz:www. tackletour. com anglicky, je to web s testy rybarskeho nadobicka a obcas se tam najdou zajimave informace

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 12:54 ® dudu

Jinak jsem tady nenašel (neznamená to že to tu není) www. kapripohoda. webzdarma. cz . Kdysi jsem se zajímal o boilie, a tam je hodně receptů.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 12:43 ® dudu

Třpytky vojaček www. sweb. cz/trpytky/. Doufam že mě zas někdo nenapadne,že dělám dealera.)

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 8:08 ® HaD
HaD

dudu: díky, ale chci hlavně další odkazy

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 6:46 ® toulovec
toulovec

My včera s Milkym asi hodinu společně hledali odkaz na stránky pana Víta Vojáčka, který vyrábí docela hezký rotačky. Kdysi jsem to někde viděl a teď to za boha nemůžeme najít. Neznáte někdo??? Nevíte jestli má www pan Tvrdek? – výroba muškařskýho vercajku na vázání, joja..... atd.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2004 ve 23:26 ® Klon
Klon

Znám plno soukromých revíru v Libereckým kraji ale stránky nemaj to ti asi nepomůže vid,jinak kdyby si měl zájem tak ti je pošlu,zjistil bych o nich úplný ůdaje(ceníky,mož­nosti atd) a poslal bych ti to.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2004 ve 23:14 ® dudu

Chválíme,využíváme a děkujeme. Stačí?:)

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2004 v 16:11 ® HaD
HaD

tak jsem čekal alespoň nějakou reakci!!!

reagovat