Vyhledávání
Odkazy na revíry, firmy...
24.11.2004 | HaD | 2.849 zobrazení | 19 odpovědí
Rubrika „Odkazy“ dnes již čítá přes 260 ručně zatříděných záznamů a je tak asi největší (z mě známých) databází rybářských linků na netu. Přesto stojí za to, ji dále rozšiřovat, aby byla ještě obsáhlejší. Sám ji poměrně často využívám a čiňte tak i vy! Chtěl bych vás poprosit o další odkazy na firemní stránky, soukromé revíry, zahraniční odkazy, cestovky atd. Prostě o všechny chybějící odkazy související s naším koníčkem. Díky za pomoc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. listopadu 2004 ve 14:35 ® Prizrak
-
Ty Vojáčkovi třpytky se mi líbí
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 20:46 ® dudu
-
Milky-jistě,máš pravdu. Já su ale stará škola a na reklamu nedám, spíš naopak. Z vlastní zkušenosti vím,jak to chodí. Mý vlastní firemní stránky vypadají podobně špatně jako ty diskutované. Nebyla práce, udělaly se stránky, pak se sehnaly zakázky a na stránky se vykašlalo. O další zakázky nemám zájem, tak na to kašlu. Vím je to špatně, ale na kvalitu výrobků to nemá vliv, spíš na cenu. Jo a ve vyhledavačích Google a Seznam to Vojáček má, normálně sem to našel. Toť byl můj poslední příspěvek na toto téma.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 20:00 ® Milky
-
dudu: když si jdu koupit salát do lahůdek – mohou mi ha zabalit do plastové vaničky, dát do igelitu, nbo zabalit do novin . Když ti někdo dává na sebe kontakt, je taky levnější vzít oytlík od svačiny a namastit na něj číslo a nebo mít vizitku. Když už má web, tak ať to má nějakou kulturu, ať ho má na vyhledávačích, a v nejhorším, ať si nedělá ostudu tím, že tam píše, kdy byl aktulizován. Jde tu spíše o to, jak se jeví. Firma Intel prosazuje heslo, že na internetu není malých firem. Když bude mít někdo stránky pěkné, aktualizované, s množstvím informací, ..... budu ho mít za super firmu. Když si někdo (a může to být i velká firma) má stránky, jen tak, aby se neřeklo, jsou to podle mne čočkaři.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 19:42 ® HaD
-
OK, chápu
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 19:40 ® dudu
-
HaD-je mi to jasný, ale nedalo mně to a musel jsem si rýpnout.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 19:17 ® dudu
-
Milky- to ja nevim co je zač, ale tady v okolí Blanska má rotačky skoro ve všech krámech. Ceny jsou dobrý a sortiment dost velký, takže si myslím že funguje. S tou domenou a aktualizací máš pravdu, ale nakonec by to zaplatil stejně zákazník. A jestli nechce rozšiřovat výrobu, a má dost práce, tak proč by to dělal.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 18:07 ® Chose
-
HaD-no tak napiš do moravskýho klubu ať pošlou nějakej tekutej proviant že je za to budeš podporovat. Pak se celá chytejácká rodinka může zadarmo nalejt ))
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 15:51 ® HaD
-
dudu: to rybaření už tam bylo, MK jsem přidal, a Moravský rybářský klub nepodporuje Chytej, tak proč by Chytej měl podporovat Moravský rybářský klub ???
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 15:21 ® Milky
-
dudu: díky za odkaz na Vojáčkovo třpytky, ale vzhledem k poslední aktualizaci z 1.12.2003, kdy tam přeje všem báječný pochytáníčko v roce 2004 – to není nic moc. Já vím, že to není tvojí vinou, my to s toulaffcem testli a je to nějakej garážník, i tem telefon je asi na jeho tátu … . Když si někd v dnešní době nekoupí svojí doménu v řádu několika set korun .. nevím
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 14:16 ® dudu
-
A když už su v tom, nemaš tam největšího konkurenta www. mrk cz , a co mam ještě v záložce je www. new. rybareni. com a www. mk. pel. cz .
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 14:03 ® HaD
-
dudu, PV: tak se mi to líbí
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 14:02 ® PV
-
navrhoval bych do odkazu, podrubrika Rybarske potreby/zahranicni nasledujici odkaz:www. tackletour. com anglicky, je to web s testy rybarskeho nadobicka a obcas se tam najdou zajimave informace
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 13:54 ® dudu
-
Jinak jsem tady nenašel (neznamená to že to tu není) www. kapripohoda. webzdarma. cz . Kdysi jsem se zajímal o boilie, a tam je hodně receptů.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 ve 13:43 ® dudu
-
Třpytky vojaček www. sweb. cz/trpytky/. Doufam že mě zas někdo nenapadne,že dělám dealera.)
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 9:08 ® HaD
-
dudu: díky, ale chci hlavně další odkazy
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 7:46 ® toulovec
-
My včera s Milkym asi hodinu společně hledali odkaz na stránky pana Víta Vojáčka, který vyrábí docela hezký rotačky. Kdysi jsem to někde viděl a teď to za boha nemůžeme najít. Neznáte někdo??? Nevíte jestli má www pan Tvrdek? – výroba muškařskýho vercajku na vázání, joja..... atd.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 0:26 ® Klon
-
Znám plno soukromých revíru v Libereckým kraji ale stránky nemaj to ti asi nepomůže vid,jinak kdyby si měl zájem tak ti je pošlu,zjistil bych o nich úplný ůdaje(ceníky,možnosti atd) a poslal bych ti to.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 0:14 ® dudu
-
Chválíme,využíváme a děkujeme. Stačí?:)
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2004 v 17:11 ® HaD
-
tak jsem čekal alespoň nějakou reakci!!!
reagovat