Vyhledávání
Prosím o radu...
22.5.2008 | HonzaHD | 3.421 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. července 2008 ve 20:48 ® inspo reakce na …
-
Robur> ja už toho našel, až se mi z toho točí hlava
reagovat - Úterý 8. července 2008 v 10:51 ® Robur
-
inspo, fakticky se má odpověď o všeobecných otázkách týkala tebe, takže už prostě hledej
reagovat - Úterý 8. července 2008 v 10:47 ® inspo reakce na …
-
Robur> a když jsme u těch knih, jakou bys doporučil úplnému začátačníkovi?
reagovat - Úterý 8. července 2008 v 0:02 ® inspo reakce na …
-
Robur> možná to psal právě proto, aby nemusel utrácet peníze za knihu
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 22:32 ® Robur
-
no a co si o tompřečíst nějakou knihu, pak budešě vědět na co se ptát, takhle napíšeš úplně všeobecný dotaz a pak píšeš, že na to a to jsi se zrovna neptal.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 22:10 ® inspo reakce na …
-
regulus> ale rozumime…ja jen reagoval na to, že se tu odkazuje na stránky, které se týkají jen vázání mušek a není tam nic jiného.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 18:29 ® regulus reakce na …
-
inspo – no asi si nerozumíme. Myslel jsem základní info, což dle mýho mínění splňují Pupákovy články (JANTAŘI), polopatističtěji to už asi napsat nejde. Radit někomu z druhýho konce republiky jaký návazce, mušky, způsoby lovu na řece o který nemám ani šajn, při nejlepší vůli nejde. To, jaký kdo používá návazce, délky atd. je taky dost individuální, co může vyhovovat jednomu a funguje mu to např. na Svratce, druhýmu vyhovovat nemusí a např. na Ohři to může být úplně k ničemu. Je nutný u toho zapojit hlavu, umět číst vodu. Když bude ryba u dna tůně, tak na to, abys jí to naservíroval před čumák musíš v závislosti na hloubce tůně a síle proudu zvolit tak těžkou mušku a nahodit tak, aby v místě kde předpokládáš rybu byla muška ve vodním sloupci tam kde ji chceš mít. Platí opět, že nejlépe je kontaktovat muškaře ze svýho okolí, domluvit se jednou, dvakrát na ryby, ušetříš si spoustu špatnejch návyků, který se později těžce odstraňují a věř mi, že alespoň základy pochopíš.
Tím dotazem v Muškaření jsem myslel se na někoho nakontaktovat. Seš ze severní Moravy, chceš chodit na nějakou řeku co máš poblíž, tak vznes dotaz, jestli se tě někdo ujme, někdo z okolí Opavy, Ostravy tam určitě bude.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 13:08 ® inspo reakce na …
-
regulus> jasne, já to psal ohledně toho, že většinou píšete všichni o vázání mušek, ale o tohle v tomto foru nejde.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 ve 13:04 ® regulus reakce na …
-
inspo – buď jak psal Robur, ale asi nejlíp zkontaktuj někoho, kdo bydlí poblíž (zkus třeba místní vyhledávač nebo hodit dotaz do Muškaření) aby ti to ukázal.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 10:37 ® Robur
-
www.chytej.cz zkus Jantary
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 10:33 ® inspo reakce na …
-
regulus> a napovíš mi ještě, kde na to webu najdu sestavení udice? Je tam jen o vázání mušek a to je pro začátečníka zatím asi k ničemu.
reagovat - Pondělí 7. července 2008 v 0:09 ® regulus
-
Mrkni na tento web, myslím, že tam najdeš co potřebuješ, přečti si články, většina je i tady na Chytej. www.vazani-musek.cz
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 20:49 ® Radim11
-
dej si na seznam „vážeme mušky“ a tam toho najdes spoustu..
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 13:12 ® Robur
-
hledej články, dle kategorii a muškařina nebo přes vyhledávač zde zadávej co tě zajímá a pročítej případně aktualizuj fórum nějakou glosou a ono se oživí
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 11:30 ® inspo reakce na …
-
omlouvám se, nejedná se o fórum ale o diskuzi
reagovat… ale i tak, mi kdybych požádál o radu, tak by se mi nechtělo číst více než 35 000 příspěvků, které většinou asi nevystihují daný problém
- Neděle 6. července 2008 v 11:28 ® inspo reakce na …
-
Salmo> odkázal jsi ho na pěkné fórum, to než pročte, tak budou Vánoce
reagovat - Sobota 5. července 2008 v 18:46 ® inspo reakce na …
-
petr13> na těch stránkách jsou jen postupy vázání mušek, ale to, jak sestavit celou sestavu…
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 23:19 ® petr13
-
Zkus se podívat na www.vazani-musek.cz
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:36 ® Robur
-
najdí články – dle kategorií – muškaření a pak si vybírej, určitě je tu jeden, který popisuje výbavu od píky, ale nechci tě obrat o radost z hledání
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:18 ® Salmo
-
www.chytej.cz to ti nestačí ??
reagovat