Vyhledávání
Plovací vesta
20.5.2008 | | 2.944 zobrazení | 9 odpovědí
Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. července 2009 ve 13:11 @ Iker
-
no cose tyka plavajucej vesty ja osobne chodievam an ryby jedine s Lodou a ta plavajuca vesta je niekedy dobra hlavne v zime v lete ked padnes do vody tak ej to take prijemne ochladenie samoztrejme musis vediet plavat a v zime v novembri decembri ked padnes do ty studeny vody si obleceny jakl keby si bol an sibire tak je dobre mat tu vestu pretoze ak ju nemas padnes do vody si v soku rakze nebudes v tej vode plavat jak v lete a mas na sebe oblecenie ktore sa nasakne vodou a to te taha ku dnu takze vo vybave ji urcite maj je to len dovre vyhodis zanu povedzme 2000 KC ale oplati sa
reagovat - Středa 21. května 2008 v 19:41 ® Prichy
-
regulus:
jde to i jinak
if (vesta=true) and ((zima=true)and(ja_ve_vode=true)) then Security_life=true.
i kdyz jsem zase necetl otazku co
.....ne, tentokrat jsem si vedom otazky, jen jsem se udivil, ze neco takoveho existuje, navic by me zajimalo, jestli to opravdu udrzi…jestli je na lod neco dobra investice, tak prave toto.
reagovat - Středa 21. května 2008 v 1:44 ® AlanG
-
Zapomněl jsem dopsat, že jsem ji ještě neodpálil, takže nevím, jestli funguje! Je to hrozný pokušení, pořád si hraju s tím „téčkem“…
reagovat - Středa 21. května 2008 v 1:36 ® AlanG
-
Používám nafukovací SOSPENDERS www.cabelas.com
reagovat
K zakoupení mě přiměl kamarádův hororový sjezd peřeje v Černé hoře. Zázrakem to přežil a já to hned zčerstva koupil. U nás to při brodění používám výjimečně, ovšem na bouta je vesta naprostá nutnost. - Středa 21. května 2008 v 0:36 ® regulus reakce na …
-
Prichy, nedá mi to nerejpnout si, kurnik, zase telegraficky a nečteš zadání. -:)))))))))
Pepos – nepoužívám, jednak většinou chytám tam, kde nijak moc vody není a za druhý bych si v tom připadal jako s vodpuštěním **** . Asi tak, jako kdybych chytal v cyklistické helmě, kvůli tomu, že bych uklouzl po šutru. To bych nesměl vylézt z baráku, kdybych přemejšlel, co vše se může stát.
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 23:13 ® Prichy
-
na lod to muze byt docela uzitecne, kazdy rok se utopi nekolik rybaru, hlavne v zime, kdy je clovek nabalenej, jako prase
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 17:29 ® modrak
-
Při brodění ne.
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 17:19 ® reakce na …
-
ano přesně toto myslím
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 16:54 ® HaD
-
myslíš něco takového? : www.hobby-g.cz
reagovat