Chytej.cz

Plovací vesta necteno

20.5.2008 | | 2.944 zobrazení | 9 odpovědí

Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 18. července 2009 ve 13:11 @ Iker

no cose tyka plavajucej vesty ja osobne chodievam an ryby jedine s Lodou a ta plavajuca vesta je niekedy dobra hlavne v zime v lete ked padnes do vody tak ej to take prijemne ochladenie samoztrejme musis vediet plavat a v zime v novembri decembri ked padnes do ty studeny vody si obleceny jakl keby si bol an sibire tak je dobre mat tu vestu pretoze ak ju nemas padnes do vody si v soku rakze nebudes v tej vode plavat jak v lete a mas na sebe oblecenie ktore sa nasakne vodou a to te taha ku dnu takze vo vybave ji urcite maj je to len dovre vyhodis zanu povedzme 2000 KC ale oplati sa :-)

reagovat
Středa 21. května 2008 v 19:41 ® Prichy
Prichy

regulus: :-))

jde to i jinak

if (vesta=true) and ((zima=true)an­d(ja_ve_vode=tru­e)) then Security_life=true.

i kdyz jsem zase necetl otazku co :-D

.....ne, tentokrat jsem si vedom otazky, jen jsem se udivil, ze neco takoveho existuje, navic by me zajimalo, jestli to opravdu udrzi…jestli je na lod neco dobra investice, tak prave toto.

reagovat
Středa 21. května 2008 v 1:44 ® AlanG

Zapomněl jsem dopsat, že jsem ji ještě neodpálil, takže nevím, jestli funguje! Je to hrozný pokušení, pořád si hraju s tím „téčkem“…

reagovat
Středa 21. května 2008 v 1:36 ® AlanG

Používám nafukovací SOSPENDERS www.cabelas.com
K zakoupení mě přiměl kamarádův hororový sjezd peřeje v Černé hoře. Zázrakem to přežil a já to hned zčerstva koupil. U nás to při brodění používám výjimečně, ovšem na bouta je vesta naprostá nutnost.

reagovat
Středa 21. května 2008 v 0:36 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy, nedá mi to nerejpnout si, kurnik, zase telegraficky a nečteš zadání. -:)))))))))

Pepos – nepoužívám, jednak většinou chytám tam, kde nijak moc vody není a za druhý bych si v tom připadal jako s vodpuštěním **** . Asi tak, jako kdybych chytal v cyklistické helmě, kvůli tomu, že bych uklouzl po šutru. To bych nesměl vylézt z baráku, kdybych přemejšlel, co vše se může stát.

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 23:13 ® Prichy
Prichy

na lod to muze byt docela uzitecne, kazdy rok se utopi nekolik rybaru, hlavne v zime, kdy je clovek nabalenej, jako prase

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 17:29 ® modrak
modrak

Při brodění ne.

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 17:19 ®  reakce na …

ano přesně toto myslím

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 16:54 ® HaD
HaD

myslíš něco takového? : www.hobby-g.cz

reagovat