Vyhledávání
Návazce a systémy na FEEDER
18.5.2008 | BlueShark | 9.308 zobrazení | 43 odpovědí
Mám jeden velký dotaz. Umí tu někdo přesně a přijatelně vysvětlit rozdíly mezi pevným a průjezdným systémem na řece a na stojáku? Proč co a jak? Resp. proč u páternosteru u řek je systém lepší než u průběžky? Já chytám na průběžku na řekách pořád, v čem mám nevýhodu? Děkuji…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. května 2008 ve 21:10 ® foks01
-
tak je to takové malé Ustí 2 co…asi nikdo jinej tady na serveru na feeder nechytá
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 18:34 ® monaster reakce na …
-
a jestli už si dočet tak nakul
reagovattaky hcci bejt chyterej !!!
- Úterý 20. května 2008 v 18:34 ® monaster reakce na …
-
BS: taky chytám na průběžku. a zeptej se Kamila. Parma, nádhernej jesen atd… ale vše soutok. na voknech jak víš jsem jen kecal a nakonec ukecal. ježdíka
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 17:19 ® cormoran reakce na …
-
BS: Taky mám raději průběžnou montáž, hlavně na parmy, ale sám jsi viděl, jak jsem s ní vyhořel ve woknech…
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 16:53 ® BlueShark
-
feeder malovani mam davno prectene, ale stejne mi nezodpovedelo otazku, proc pevna sestava s koncakem je lepsi nez prubezna na tekouci reky, kazdy reka neco jineho… ja chytam na prubezku a nekdo to nechape
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 16:50 ® BlueShark
-
foks: a me si rikal ze prubezka na parmy je blbost a ted je to obracene
reagovatDD
- Úterý 20. května 2008 v 8:06 ® monaster reakce na …
-
foks: to má křídovej papír
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 7:23 ® foks01
-
monaster-no doufej že si jí na tom záchodě jen čte:)
reagovat - Pondělí 19. května 2008 ve 20:43 ® monaster reakce na …
-
foksiku tu knížku má Honza ode mně pučenou a každý ráno jí čte na záchodě...... beze srandy
reagovat - Pondělí 19. května 2008 v 19:57 ® CeP
-
ač nerad, odkážu te k sousedum. hledej clanek Feederové malování. autor clanku je feederovy mág a na toto tema tam ma nekolik clanku. zde publikuje tez, spise o privlaci a hadam ze v teto sekci ho najdes nejspise. zkus ho tam odchytit. rad ti odpovi.
reagovat - Pondělí 19. května 2008 v 17:30 ® foks01
-
z knihy chytáme na feeder
reagovat - Pondělí 19. května 2008 v 17:15 ® Salmo
-
Konečně trochu normální a zajímavé fórum.Vzhledem k tomu že jsem s feederem nedávno začal tak bych se taky rád něco nového dozvěděl
P.S. Na průběžno chytám jak na stojáku,tak i na řece a nevidím důvod proč to měnit,zkrátka mi to vyhovuje
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 20:55 ® BlueShark
-
Samozřejmé poprosím o zkušenosti a opravdu podložené informace
reagovat