Chytej.cz

Pouštět Candáty nebo né?????? necteno

24.11.2004 | Klon | 6.874 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????

_________________ KLON

[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:22 ® DEATH

Budu sprostej,ale ať je MK,kdo chce,je to kretééééééééé­ééééééééééééén!!!!!!!! Co se do nás sere!!Ať si de dělat bordel a buzerovat někam jinam,tady o něj nestojíme. Nebo snad jo?

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 19:13 ® xycht

Podle mě se to týká jen candátů vylovených z větších hloubek – tj. například z Orlíku. běžně chytám candáty z hloubek okolo 6–7m a není problém…

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 16:46 ® Rico
Rico

Quote: On 2004–12–16 15:43, MK napsal: Co ti není jasný?

Skoč do vody bodni si hák do dršky až ti vyleze vokem a běž se projít do přírody.

Fakt báječné chvilky si užiješ.

(místo prutu si běž koupit mozek píčo)

NESER vypatlanej magore…

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 21:55 ® DEATH

Je vidět,jak ste málo poučení o moderních technologiích. Ještě sen tu pitomou cenu tý malý dekompresní komory nenašel…

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 21:27 ® HaD
HaD

DEATH: co to furt meleš za nesmysly?

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 20:19 ® DEATH

HALÓ,VÍ NĚKDO TU CENA TÝ DEKOMPRESNÍ KOMORY??

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 20:56 ® DEATH

Tak ví někdo,kolik stojí ta dekompresní komora??

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:13 ® HaD
HaD

yo. nějak jsem pozapoměl. napravím

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 22:54 ® doktor

Nemám k tomu nič relevantné tak čítam a učím sa. Ja chytám v plytkej vode a tam žiadny problém. Tiež ale počul o napichnutí ale nič bližšie. HaD tuším sľúbil zistiť niečo u odborníka čo má prax v tom.

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 21:58 ® Dědek
Dědek

Myslím, že by se k tomuto tématu mohl vyjádřit i doktor. Tolik candátů, jako on snad nikdo nechyt

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 21:44 ® DEATH

Neznáte někdo cenu tý malý dekompresní komory pro candáty?? Já sem hledal na netu jak zběsilej a nic....... Díky...... Jo,ten tvar. by měl být válec,aby rychle klesal!!

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 v 19:59 ® DEATH

Já bych si koupil malou dekompresní komoru a každýho candoše bych tam na chvíli dal..... Pro ty co štve,že po vpuštění do vody plave na hladině,radím přivázat na ocasní ploutev 0,5 kg závaží,věřte,že už na hladině plavat nebude...... Až zjistím bližší informace o ceně dekompresní komory a o tvaru závaží,ozvu se!!![ Upraveno DEATH dne 2004–12–05 v 19:06 ]

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 23:58 ® Tomash
Tomash

Já bych každýho candoše proventivně píchnul cca 5–10 krát tupým nožem do boku a pak by se vidělo… Néé to byl jen ftip…

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:37 ® BigMike

Já bych preventivně každého candoše propích skrz naskrz pletací jehlicí a kdyby to nepomohlo vyrovnat tlak, vzal bych ho. Se.. mě, že v Jihoč. nechali míru 45cm. Zmrví se jich až běda!

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:31 ® DEATH

K tomuhle toho moc nepovím,ale snad jen to,co jsem slyšel........ Candoš se má tahat pomalu z hloubky,aby to stihl vyrovnat(Poznej­te,co máte na háčku…) Jinak co sem slišel,skoro na ně pokuď možno nesahat,prý sou náchlný k plísním..... Který je mohou napadnout po otření určitého množství slizu,ale nevím..... Já to nemám ozkoušené. Jsou to spekulace!

reagovat
Středa 1. prosince 2004 v 1:06 ® Klon
Klon

Tak další podrobnosti co jsem zjistil není asi nic novýho,prý záleží na hloubce a jakou rachlostí se vytáhne na hladinu,zatím jsem nesehnal žádný obrázky a ty co mám tak je sem nemůžu hodit,tak kdyby někdo něco měl a mohl to jsem dát budu jedině rád dík

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 0:48 ® Klon
Klon

ty podrobnosti by bodly aspon budem vedet jek to je

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 21:25 ® zedus
zedus

Tak sem se rozhodl to video nezveřejnit, ale HaD už pro vás něco chystá takže podrobnosti budou.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 20:42 @ 

hodne zalezi na hloubce, pokud vytahnete candata z hloubky 1–2 metry, tak vam namlati jak bude cili, hloubka 3–5 metru take bez problemu, a cim hloubeji tim hure........ ale videl jsem vytahnout plno candatu z hloubky 8–10 metru a pusteni bez problemu.....

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 12:15 ® Klon
Klon

Zedus na to pozor s těmi autorskými právy to je pravda a je to zbytečnej risk to za to nestojí ale dík. možná kdyby měl nikdo svý vlastní a chtěl nám je sem poskytnout.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 22:26 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Při nedávném zdolávání jsem candáta zdolával asi 5 minut,on vyplaval a pak když ho kamoš vytahoval,tak se mu utrhl a zustal na hladině!

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 19:34 ® Milky
Milky

zedus: Rozhodně bych to neriskoval! Autorský zákon je celkem jasný. Kamarád jednou tohle udělal s avíčkem, které lítalo netem. No a pak vysvětloval a vysvěstloval dvojce polísů, kteří ani neměli připojení k netu

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 19:30 ® HaD
HaD

zedus: tak to nevím, ale asi bych neriskoval, ještě tak kdyby to viselo na netu někde jinde a v Downloadech by byl jen link, ale aby to viselo na Chytej-no, asi raději ne. Ale stejně to pochází co vím od TR, takže to od něj vymámím a dám to sem. Ta kresba je na 99,9% jeho – Aleš si jí asi jen půjčoval.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 18:09 ® zedus
zedus

Čistě teoreticky bych mohl z pořadu „Jak na to“ vystřihnout tu část jak Aleš Zábojník mluví o tom propichování a hodit ji sem do dowloadu, ale nevím jak je to s autorkýma právama atd… Hade co ty na to?

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 17:31 ® Klon
Klon

Ahoj lidi,dnes jsem slyšel od jednoho staršího rybáře,že když chytíme Candoše tak ho máme jen sem tam přitáhnout a on vyplave na hladinu sám a bez těchto příznáku,jen nevím jestli by mi sám od sebe vyplaval na hladinu,to by šel sám proti sobě,zdá se mi to jako blbost zvlášť když bude někde na hloubce.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 16:55 ® Tomash
Tomash

Jiris : Nechytej mě za slovíčko… Nemyslím tím že budu do každýho candáta, kterýho ulovím píchat jehlou!!!

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 9:02 ® Dědek
Dědek

Mluvil jsem o tom s TR a potvrdil, že když ho vytáhneš z větší hloubky a chces ho pustit, nezbývá nic jiného. To samé se týká okounů.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 7:48 ® toulovec
toulovec

Klon: já rozhodně nic psát nemůžu, neb jsem rybářské embryo, ale těším se že HaD něco vymyslí, nebo tím někoho povolaného pověří.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 4:23 ® zedus
zedus

Jiris: naprostý souhlas, mě osobně se ještě nestalo abych musel do candáta píchat o této možnosti sice vím, ale nemusel jsem to ještě použít. Voda na které je chytám není tak hluboká, a vo tom to je.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 v 0:40 ® jiris
jiris

Než začnete do candátů „dlabat“ jehlou, tak si uvědomte, že ne na všech revírech tuto „pomoc“ potřebuje. Řek bych, že se to týká jen hlubokých údolních nádrží.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1