Vyhledávání
Trochu drahá prívlač
16.5.2008 | LuboO | 4.463 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. února 2010 v 16:58 ® fishing USA
-
Par wobu vlastnim,ale abych riskoval a potapel se pro nej treba do peti metru,za to me ani jeden nestoji.Nicmene,chtel bych videt tu hromadku,co jsem nechal uz pod vodou
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 12:12 ® tucnak11
-
Kamarade jak hceš chytat tak musiš i zato pykat.nic neni na věčnost jak hceš aby byl furt v krabice tak na něho nechytej.
reagovat - Neděle 14. února 2010 v 11:34 ® Libor reakce na …
-
LuboO> no , to už je poněkud bolestivější pouto
reagovat - Neděle 14. února 2010 v 0:56 ® LuboO reakce na …
-
Libor> hlavne, ked ma trojhak po obluky v dlani:DDD
reagovat - Sobota 13. února 2010 ve 20:28 ® Libor reakce na …
-
skwor> ztráta woblera je vždycky taková malá smrt, i k wobllerovi si člověk může vypěstovat vztah
reagovat - Pondělí 3. srpna 2009 v 9:58 ® skwor reakce na …
-
Fugas> Koloběh woblera… to označení se mi líbí
reagovatZnámý říká, že se s nástrahami preventivně rozloučí hned v obchodu při koupi, aby ho pak ztráta tolik nemrzela
- Pondělí 3. srpna 2009 v 9:35 ® Fugas reakce na …
-
pepa-č> bylo tak v 2 polovině osmdesátých let, nevím jak to tady bylo s Rapalou, možná někde v Praze se něco sehnat dalo. Každopádně v porovnání s tím co jsme tenkrát sundavali z pařezů, to bylo hotové dělo
Jinak k otázce, v zimě jsem ochoten do pasu zabrodit, v létě pro drahého woblera klidně zaplavu. Ale moc drahých woblerů nemám, většinu někde najdu
reagovat. Takže to moc neřeším, prostě koloběh woblera
- Sobota 1. srpna 2009 v 0:16 ® osprey
-
Já svoji první Rapalu taky ještě mám – Jointed 9 S. Okousaná až běda, chytila spoustu kudel, ale nikdy nic přes 60 cm. Už několik let nebyla ve vodě a není to sentimentem. Nemá důvěru.
reagovat - Pátek 31. července 2009 v 15:56 ® reakce na …
-
Fugas>
reagovat) to je dobrý. To asi bylo v době, kdy se přesně vědělo, kdo jakou Rapalu má, bo jich bylo 10 v republice. Možná měla i jméno
- Pátek 31. července 2009 ve 14:51 ® Fugas
-
Pro mě je nejcenější moje první Rapala. Našel jsem jí jako malej kluk na Orlíku v pařezu. Je to Magnum tak 12cm, vzor makrela, zelený hřbet + zlaté břicho s plechovou lopatkou. Tenkrát jsem z ní byl uplně odvařenej a vydrželo mi to dodnes
reagovat. Známej tvrdí že údajně patřila p. Hofmanovi z UV KSČ, bylo to naproti Vystrkovu.
- Pátek 31. července 2009 ve 13:59 ® reakce na …
-
osprey> ona se nezdá. Dělá vše na sto procent. Když je líná, je líná zcela. Když zlobí, tak bys nejraději utekl a když si hraje tak se trhají fotbalové míče na cucky, asi jako ty to děláš s novinama, když chceš zatopit v kamnech.
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 13:56 ® osprey
-
pepa-č: Jo, geny se nezapřou…
A je fakt, že motat se u tebe po bytě a hledat krabičku, zatímco mě s tmavého kouta sledují tví čtvernozí přátelé…
I když Sabi bych možná uhnal dvěma ostřejšími kolečky kolem obýváku a Rufíka… červený balón?
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 13:45 ® reakce na …
-
osprey> navíc mě ta Rapala stála pár dolarů v době kdy byl za 15kaček – opět výhodná koupě. Jsem se minul povoláním
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 13:37 ®
-
osprey> netřeba, mám tasmánské čerty.
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 13:26 ® osprey
-
pepa-č: Neměl jsi to říkat, čekají tě bezesný noci. Nechceš si ten kus balzy deponovat někde v sejfu Národní banky?
reagovat - Pátek 31. července 2009 v 10:15 ®
-
já mám tu historickou a sběratelskou Rapalu z 50. let. Je to original Floating 7 v barvě S. Vté obě dle přiloženého letáčku – ha, kdo si ještě pamatuje na pikládané letáčky do krabiček – se vyráběl pouze typ Original a potom Countdown a existovaly pouze dvě barvy S a G.
Ty letáčky v Rapala krabičkách byly úžasné. Sice chápu, že dnešní produkce Rapaly je daleko širší -letáček by musel být o dost větší, nebo by vyžadoval lupu
– a navíc sortiment se často mění. Typy přibývají – hurá, ale i se přestávají vyrábět – běda ti Rapalo!
, ale hlavně a především měly ty letáčky super materiál Papír kderý vydržel namočení, kapky z wobleru, který do krabičky u vody vracíte, a nějakým zázrakem wobler vysušil. nikdy jsem po lovu nenechával krabičky vysnhout, nikdy mi nic nezrezlo. Nyní kdy v krabičkách letáček není, nechávám po lovu krabičku otevřenou.
Jinak ty nástrahy nejcennější jsou ty na které člověk nachytal dost, a které přežily roky a ke kterým má člověk „vztah“
Jinak co se cen týče mám i něco z kategorie ±500Kč. Jak je u mě zvykem byla to super výhodná koupě, bo u nás je to wobler za litr. Znalci vědí
reagovat - Středa 29. července 2009 v 16:19 ® Hony
-
první Rapaly koupené v Kotvě chráním tak, že ještě nebyly ve vodě.
reagovat - Úterý 28. července 2009 v 18:17 ® osprey
-
Kamarád má historickou a sběratelsky cennou Rapalu z 50. let. Pro její záchranu dělá to, že ji nehází do vody
reagovat - Úterý 28. července 2009 v 17:44 ® -zruseno
-
Co všchnoo udělám pro nástrahu? No jednou jsem zachraňoval rapaláka, bylo tam asi metr bahna a pak jsem nemoh vylést ven, kámoš mi naštěstí pomoh. Ale rapaláka jsem nenašel.
reagovat - Úterý 28. července 2009 v 16:28 ® hýba
-
je to tayk takovej živej vyproštovák :-d
reagovat - Úterý 28. července 2009 v 16:27 ® hýba
-
tak to já na třpytku moc nechodim ale když jo tak to stojí za to.S kámošem se domluvíme a deme na řeku plnou větví a kořenů a on je takovej blázen že vleze do jaký koliv vody studená hluboká to mu je jedno hlavně že dostane na zpátek svojeho woblera nebo třpytku ale on si vleze i pro blbej splávek
reagovatdo metrový hloubky minule sme byli na rybách a mě se na háček pověsil kus hadru a já sem za to tak dlouho škubal že se to odstalo mezi kameny až sem doškubal zlomil sem prut
a on se hned ohlašoval že do tý vody vleze tak sem mu řek že jo že děkuju tak mi tam vlezl a já měl po chytačce.A ještě něco on má ted totiž asi 1 měsíc povolenku a když mu řeknu at si vezme sandále nebo naky holinky že pujdeme vodou tak on blázen přišel v botaskách a chodil vodou v botaskách a ty botásky nosí celou dobu na ryby a leze s nima do tý vody
- Úterý 28. července 2009 v 0:20 ® FISHERBOY
-
jelikož jsem chudej student, kterej si nemůze dovolit jen tak trhat nastrahy, tak se většinou pravidelně svlékám a pořádám záchranné mise:D nejhnusnější je, kdyz se potápim třeba do 5 metrů, je tam tma , nic nevidím a jedu jen po vlasci..... dycky čekám kdy dám nejakymu sumíkovi pusu na čelíčko:D
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 1:02 ® DEATH
-
Co mám říct. Jednou jsem takhle k podzimu šel po kamenech v trenýrkách do řeky pro wobler. A když jsem ho vyprostil tak mě napadlo, že obcházet je to na dlouho, a že k jezu to jsou tři, čtyři tempa. Tak jsem tam skočil a ejhle voda, která má 13C není dobrá pro neotužilce. Takže po dvou tempech jsem to viděl na smrt, protože mě to sevřelo jak do svěráku. Ale nakonec jsem zachránil jak sebe, tak wobler
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 20:51 ® EDYS reakce na …
-
No jo nad tim jsem taky uvazoval az jsem to napsal..
reagovatnebo treba stuliky ve vode..
taky pekny svinstvo..
asi dva tejdny zpet sup druhy hod a byl malem pryc..
ale muj vyprostovak ho vyprostil..
kdyby ne tak budych musel pockat na nejakeho vodaka..
- Neděle 24. srpna 2008 v 11:20 ® MadMack reakce na …
-
EDYS – to by jsi někdy koukal jak jsou hladový větve stromů nad řekou. Jeden špatný hod a pá pá popíku
reagovat - Sobota 23. srpna 2008 ve 23:04 ® EDYS
-
Tak u me jsou asik woblery na prvnim miste..moc snema nechytam neumim to..ale popa snad nikde neurvu…
reagovatten me stal 215 kc..
- Sobota 17. května 2008 v 7:43 ® Zakin
-
Ahoj, tak to já vyberu stavebko a běžím si to koupit dřív než ty
reagovatPro mě už je dost i když stojí wobler přes 13 Kč
Ale někdy je spíš rozhodující úspěšnost před cenou. Já loni přišel o suprovýho kterej byl v akci ( a od tý doby už jsem ho nikde neviděl )asi za 100 Kč. Nachytal jsem na něj dost ryb a pak skončil někde na pařezu na dně. Ten mi mrzel víc než jinej urvanej za 200 Kč. A co jsem ochotnej udělat, aby ten nejdražší z mojí sbírky nezůstal navěky ve vodě............... – radši na něj nechytám
- Pátek 16. května 2008 v 18:06 ® LuboO
- reagovat