Vyhledávání
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | 13.840 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. června 2008 ve 21:26 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Asi tak. Novej vláčák už je na cestě.
reagovatČekám ho každým dnem.
- Čtvrtek 12. června 2008 ve 21:24 ® Salmo reakce na …
-
schwara> jo já taky jen tak na lehko s 0,12 mm vlascem a wolframovým lankem…
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 ve 21:18 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Tak dobře, zajel bych tam asi spíš na vláčku. Teda jestli souhlasíte?
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:47 ® Salmo reakce na …
-
kaprnak,schwara> Taky bych se tam chtěl podívat, tak se někdy domluvíme a dáme jim co proto
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:41 ® Vlky reakce na …
-
ty kapry tam asi chytate na boilies te jo???
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:52 ® kajman333 reakce na …
-
schwara-je to tam ok je to nove vybagrovany a da se tam uz chytat berou tam prevazne kaprido 65cm
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:35 ® schwara reakce na …
-
kaprnak> Beru na vědomí. A jak to vypadá na tom rybníku mezi Brtnicí a Rychlovem?
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:25 ® kaprnak
-
No to ja prave o prazkach taky nemuzu nic slibit protoze se stehuju za tatou do okrisek tak by sme se mohli setkat nekde tam ale to by sme si museli zavolat protoze tam nebudu mit pocitac.moje cislo je 720311643.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:14 ® schwara reakce na …
-
kaprnak> 16. asi ne to eště nevim jestli se vůbec někam na ryby dostanu . Spíš někdy o těch prázkách asi ve druhý polovině července nebo možná ke konci června. Ale ještě nic neslibuju.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:06 ® kaprnak
-
pro presnost teda se tu chyta i hodne stik do tech 55cm ale rybacka je to super nastraha cislo jedna stribrne nulky rotacky a mali tvistri
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:04 ® kaprnak
-
vlky jestli jsou tady nejaky dravci ze vahas na zachytani je to super mame tu i raritu candata minuly rok mel 72cm a jednu stiku tak kolem 80cm a jinak spoustu okounu velkych tloustu a taky tu berou dost perlini na rotacky
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:02 ® kaprnak
-
jj tak to by bylo super a nechcete prijet 16. na zahajeni
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 20:55 ® schwara reakce na …
-
kaprnak> Klidně, už jsme si s Vlkym říkali že by jsme tam zajeli někdy o prázdninách.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 20:46 ® Vlky reakce na …
-
a jsou tam i naky dravci???
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 20:46 ® kaprnak
-
schwara, byl bych rad az k nam prijedes do brtnice na ryby a jestli budes chtit kdyz by jsi me kontaktoval rad bych zasel s tebou
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 20:45 ® kaprnak
-
jj chytame po cely rece akorat v useku od splavu u hasicarny po proudu na hore az po most u radnice se chytat nesmi protoze je to chranene pasmo ale jinak vsude jinde klidne a stoji to za to.
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 20:34 ® Vlky reakce na …
-
kajman333> vy chytate v brtnici uplne po cely rece???
reagovat - Středa 11. června 2008 v 16:41 ® kajman333 reakce na …
-
hned za tim stromem jak je oznacenej je tam hnedka pod tebou roura
reagovat - Středa 11. června 2008 v 15:39 ® schwara
-
Zdarec všichni, já jsem z Jihlavy a taky bych rád zajel na řeku Brtnici si zachytat. Poraďte někdo ňákej dobrej flek s výskytem kapříků a tloušťů.
reagovat - Středa 11. června 2008 v 15:05 ® Dammaster
-
zdarec lidicky tak co jak se vam libi toto forum????? ja jsem z BRTNICE a asi bych nemenil. asi bych nemenil treba jit do prahy to bych asi nesel treba jeste do jihlavy. Vprate je strasne hlucnoa to ty ryby rusi,ja jsem rad za to co mam!!!!!! Hele piste sem prosim at se toto tema udrzi co nejdele prosim.
reagovat
A co vy napiste nam, sem na jake reviry chodite prosim at vim kde se da dobre chytat - Středa 11. června 2008 ve 14:59 ® Dammaster reakce na …
-
hm ja jsem na rybach nebyl uz docela dlouho ale uz se zase tesim jak tam pujdu
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 20:04 ® kaprnak
-
Dnes par okounu a jeden malej kaprik jinak bida.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 14:53 ® Dammaster
-
jo chlapecku tlousti tam jsou porad kolem tak 50cm a mozna i 65cm a to jako opravdu.ale chytat se tam nesmi a je to docela i dobre protoze kdyby se tam mohlo tedkom chytat tak to kazdsy masar vezme a nic by tam do TYDNE nebylo.Jo a u HASICARNY splav jeste porad je ale ted je pod splavem docela dost okounu je to tam fajn.Pod splavem jsou take jelci kolem45cm a nekdy jsou tam i kolem 50–55cm. Jo a hele nevis CO se dela s tema FISH-BONAMA?????? Ja ze nejake teda mam ale nevim na co jako jsou.prosim jestli to vis tak mi to sem napis a hned mi muzes napsat kolik je jeden FISBON.Tak zdar a napis mi prosim i na e-mail:Radimkacafirek@seznam.cz
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 21:55 ® kaprnak
-
Dnes na jalovaku par okounu a jinak nic moc uvidi se zitra.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 22:19 ® kaprnak
-
Tak dnes na simanaku uplny vybuch vubec nic nešlo.
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:18 ® kaprnak
-
no meky presne tak ja sem na tebe cekal ale nakonec to vubec nebralo a chudy chytil akorat 32cm lina jinak nic zdar
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:50 ® mikbaits reakce na …
-
zesem tam byl
reagovatvubec se my nechtelo ale zitra pudem spravovat ten splav na jalovaku.
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:23 ® kajman333 reakce na …
-
hm
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 23:58 ® mikbaits
-
ten splav na jalovaku na te fotce vypada jak kdyby tam nebyly ryby jak je rosekanej fakt huste rosekanej musime hgo poopravit aby sme tam mohly chodit s petanem na ryby protoze na rece to moc nebere a tam jsme vzdycky chytli aspon jednu rybu ale na rece nahore ani jednu rybu za 14 dni treba meli by tam zas nasadit kapry co to bylo chytani kdys tam nasadily ty kapry ale na obore tam neodejdu s prazdnou tam si pokazde aspon jednu rybu chytim co jednu za den tak 12 linu,8 plotic a 5 cejnu nekdy se mi tam obesi i naky kapr ale malo kdy.
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 23:52 ® mikbaits
-
zitra pudeme s kaprnakem na simanak tak uvidime co bude za ulovky napisem sem co sme chytli doufam ze chytim nakyho 60.
reagovat