Chytej.cz

Brtnice 461007 necteno

15.5.2008 | Dammaster | 13.631 zobrazení | 150 odpovědí

Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Pátek 14. srpna 2009 v 16:53 ® kaprnak
kaprnak

jj u nas takovejch chytrolinu je co delaj humbuk a prd vedi a ryby jo docela to jde bracha pred tydnem lapl stiku 68cm a jinak nic extra se nechytlo ale zacinaj brat ponekud vetsi cejni coz nebyva az tolik zvykem tady u nas

reagovat
Pátek 7. srpna 2009 ve 12:06 ® matej reakce na …

jj jasny.. na mě už to tam nějakej douda zkoušelale měl to marný… co ryby dou ted nějaky????

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 v 1:05 ® kaprnak
kaprnak

jj to mas pravdu ja bych se taky hadal a papiry bych si nenechal vzit ja jsem te jen upozornil

reagovat
Úterý 21. července 2009 ve 20:24 ® matej reakce na …

no tak pokud to neni napsaný na místě v terenu a ani v rybářským řádu tak si muže kdo chce co chce říkat a nemůže mi nic udělat…

reagovat
Úterý 21. července 2009 ve 14:50 ® kaprnak
kaprnak

ted po tech destich je to tu koncert ale jen brzo rano a v podvecer

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:58 ® kaprnak
kaprnak

JJ to je fakt mistni vedeni svazu M.O.Brtnice to je des a hruza a dokad tam neusedne nekdo jiny tak to bude cim dal horsi

reagovat
Středa 24. června 2009 v 19:27 ® mischer
mischer

Jsem take z Brtnice. Az na to rybarske vedeni je to tu docela dobry!!

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:29 ® kaprnak
kaprnak

jo je to tam pekny ale na useku od radnice az k mostu k hasicarne se chytat nesmi tam je chraneny pasmo tak davej pozor at te tam nikdo nechyti ale vono to v radech neni ani to neni oznaceny ceduli takze bys to uhadal

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:36 ® matej

zdarec loni jsme tam k vám jezdili, chodili jsme od začátku města po proudu až na konec ke snaze chytali jsme siveny,tloušte,o­kouny nejhezči jsou ty jezy na náměstí,tloušti stojí přímo pod nimi je to tam pěkná řeka.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:46 ® kaprnak
kaprnak

a jinak znovu vysadily i ostroretky ktere tu delsi dobu nebyly a tlousti ty tu porad jsou i pres 60cm osobne mam nejvetsiho 58cm a o ty stare kusy uz se snazim dost dlouho a porad nic ale ono to jednou pride a nebo at prijede nekdo z vas a zkusi je prelstit treba bude myt nekdo stesti

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 12:30 ® kaprnak
kaprnak

Nejnovější sprava ohledně dravcu tak stika ktery chytil místní 92cm ale fotku bohužel nemám

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 12:02 ® kaprnak
kaprnak

no nic sezona je v plném proudu ryby u nas na řece jdou jak potrhlý takže nevahejte a prijedte to zkusit zanedlouho sem dodam nejake fotky ulovku a obrazku od nasi řeky a zaroven vas taky prosim ze kdyz u nas budete chytat tak sem napiste svoje dojmy a zazitky co ste chytly atd. dekuji predem

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 18:25 ® kaprnak
kaprnak

to jo caslavice to je parada ale ted se tam dva roky nesmi chytat kvuli oprave prepadu a hraze je to skoda

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:51 ® Losfedos
Losfedos

do Caslavic jsme take jezdivali bylo tam krasne chytani a velky ryby.v zime se tam dalo chytat na dirky,proste parada…

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:47 ® Losfedos
Losfedos

urcite to forum zaloz…

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:28 ® kaprnak
kaprnak

na rece mame porad jeste led a tak se jen trepu na to az sleze a vyrazim na ne a co vy

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 13:36 ® kaprnak
kaprnak

Jinak posledni spravy z brtnice jsou asi takove: Byl jsem s kamosem na vlacce byl hrozny parak ryby moc nesly ale i presto jsme na ro tacky natahali par okounku.Sli jsme smerem ke splavu a ja jako vzdy koukal po hladine kde jsou ryby a tak.Az najednou pri prechazeni mostu jsem uvidel cerny dlouhy stin pod stromem asi pul metru od brehu.Bylo mi hned jasne ze tam je zubata ale takova ze jsem takovou za posledni roky tady nevidel.Povedel jsem to kamaradovi a ten okamzite taky zbistril.Jako nejaci tajni agenti jsme se pomalu plizili po moste az ke stromu kde byla zubata kralovna na kterou tady cekame uz hodne dlouho rekli jsme si ze tu musime dostat.Doplizili jsme se ke stromu a ja zlehounka nahodil malou trpytecku napric rekou a zacal stacet jakmile rotacka projela kolem nasi stiky byla razem pryc.

Ale my jsme nelenily prevazaly jsme na vetsi voblery a protahovcaly okoli treba nezajela daleko.Az co jsem nahodil mezi rakos pod previsle vetve stomu a otocil klickou vymrstila se masa vody a v ni nase kralovna utocici na vobler jenze ten tim tlakem vypali vysokom nad hladinu a nase sticka ho netrefila.A nam zbyly jen oci pro plac.Stal jsem tam potom asi jeste 5 minut jako opareny a dival se na to misto odkud zautocila nase kralovna. Za cely den jsme uz potom nechytly vubec nic ale me uz se v hlave klubal plan na vikend.

Sli jsme to na ni skusit na rybku jenze kdyz zabrala tak nam prekousla i lanka a dodnes kdo si s ni zmeril sily ji nezdolal takze to prijedte skusit i vy mozna se vam zadari a kdyz jo tak vas prosim pustte ji je to nase takova rarita udelejte si fotku a s klidem v dusi ze jste byl prvni kdo ji prekonal mi tu fotku zaslete tady na toto forum takze hodne stesti.

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 11:46 ® kaprnak
kaprnak

sory na rybarskou v treboni

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 11:45 ® kaprnak
kaprnak

JO JO kluci dlouho jsem tu nebyl protoze jsem nemel pristup k internetu a ani ted se tu nebudu ukazovat tak casto protoze dochazim na rybarskou skolu v trebici a jelikoz jsem se prestehoval tak nebudu mit tolik sprav z reky ale nebojte kamaradi me stale informuji. Vlaštovka promin ale fotky jsem nemam jak dostat protoze doma net nemam ale nejak se vynasnazim. matej, promin mi ze jsem ti nenapsal ale bylo to z duvodu ktere jsem napsal uz vyse jinak bych byl rad kdyz bys mi napsal co jsi chytil.

Jinak bylbych rad kdybyste do tohoto fora porad psali ptalin se na reku a tak dal ale jeste jednou se omlouvam za to ze odpovedi ode mne budou az dyl.

Jinak take premyslim o zalozeni noveho fora ktere ponese nazev reviry v okoli okrisek ale to az nazbiram vice materialu.

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 19:46 ® matej reakce na …

hoj kuci chystam se k vam na řeku si zavlačet.. poradte jaky ryby tam ted jdou? jedu tam poprvé..jinak jezdim na rybnik… na rychlovsky… ale ta řeka mě prostě laka…

reagovat
Středa 2. července 2008 ve 21:16 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

Kaprnak- hoy, neposlal bys nám sem nějaký ty jelce?? my jsme na takový pěkný ryby zvědavý :-D

reagovat
Středa 2. července 2008 ve 20:40 ® kaprnak
kaprnak

vcera na rece 5 jelcu kolem 50cm a jedna sticka

reagovat
Čtvrtek 26. června 2008 ve 13:59 ® kaprnak
kaprnak

vcera do pulnoci bylo po desti tak sem si rikal s klukama ze zajdem na rybku na stiky a akorat jeden zaber na mrtvou rybicku nastrazenou na dne ktery jsem v noci nestihl spozorovat a ryba proste utekla

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 14:16 ® Dammaster

To muzu potvrdit ja je tam u nas taky uz nachytal!!!!!! jsou tady i krasni jelci a stihlata tak zdar

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 21:27 ® kaprnak
kaprnak

to je ten candat

reagovat
foto/forum/2008/th-img4204.jpg
Pondělí 23. června 2008 v 8:21 ® kajman333

a kdy vlastne prijedete?

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 22:54 ® kaprnak
kaprnak

JASNE BORCI JE TO SUPER