Vyhledávání
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | 13.638 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. května 2008 ve 21:37 ® kajman333
-
já se také připojuji k fotkám ze závodů,jsem kaprňákův bratr a dávám sem vítěznou trojici ze závodů z minulého roku
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 20:57 ® kaprnak
-
A zde se pdivejte pozorne jdou tady videt i ryby vyhřívající se na hladině.
Je to souhrn foteček a je na nich nafocen usek zvany „regulačka“ ale jen zčasti.Doufam že se vám naše říčka líbí a že si k nam přijedete zachytat.
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 20:55 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:54 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:53 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:53 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:52 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:52 ® kaprnak
- reagovat
- Středa 28. května 2008 ve 20:51 ® kaprnak
-
Potom přidám několik fotek řeky a našeho top místa,které si dlouhodobě předkrmujeme.
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 20:50 ® kaprnak
-
Přidávam dnešní ulovek z brtničky mého bratra.
reagovat - Středa 28. května 2008 v 9:03 ® kaprnak
-
Jjj autobusy k nam jezdí uplně normalně a já dammastra taky znam je to muj velice dobrý kámoš s kterým jsem furt na rybach tak se muzem domluvit a jit vsichni tři na ryby.Ja bych sel hned třeba tento víkend.
reagovat - Středa 28. května 2008 v 8:46 ® Salmo reakce na …
-
Jsem z Jihlavy
reagovatjede k vám nějaký dopravní spoj ?
- Středa 28. května 2008 v 8:39 ® Dammaster reakce na …
-
Salmo:jo mas pravdu to bych taky necekal kdybych tady nebydlel je to docela good.a od kud ty jses????? by jsme mohli jit na ryby ne???
reagovat - Středa 28. května 2008 v 8:00 ® kaprnak
-
To je ostroretka a ono se da chytat po celym useku brtničky kromě useku od hasičárny po radnici tam je chraněne pasmo a nesmí se tam chytat.Pokusím se nafotit nejlepší místa na řece na chytaní a dát je sem ,ale ovjeví se to tady až tak v sobotu protože ted jsem nemocny.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:08 ® Salmo reakce na …
-
Na tý třetí fotce od konce to je ostroretka nebo podoustev ??
Jinak fišky pěkný a to se docela divím že přímo v obci v tý regulačče jsou ryby
reagovatJá myslel že je to chytatelnější až někde níž po proudu…
- Úterý 27. května 2008 ve 21:38 ® kaprnak
-
Takove ploticky jsou nenazrane a berou ostosest kdyz uáz nic jineho tak aspon tyto rybky vam zprijemni vychazku k vode.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:36 ® kaprnak
-
Tohle je usek pod zamkem kdyz se vic prohřeje voda tak se tam vyjiždí vyhřívat jelci a kapři ,ale i dravci tam číhají na proplouvající rybky.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:34 ® kaprnak
- reagovat
- Úterý 27. května 2008 ve 21:33 ® kaprnak
- reagovat
- Úterý 27. května 2008 ve 21:32 ® kaprnak
-
Salmo nemáš zač a doufám že to vide přiložím par fotek z jara lonskeho roku při chytani na matchovku ja sem ten starsi a mladsi je muj bracha.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:22 ® Salmo reakce na …
-
Jo a díky za rady
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:22 ® Salmo
-
kaprnak> no tak někdy v létě to možná klapne jsem z Jihlavy a do Brtnice to nemám zrovna nejblíž…
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 15:01 ® kaprnak
-
A toto je ten pohár co se da vyhrat je to putovni pohar takze zustava v brtnici na klubovne ale vitez dostane domu mensi pohar.Na zavody muze prijet kazdy kdo ma rybarsky listek a nebylo mu jeste 15 let.
Posílam tedy fotku poharu.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 14:54 ® kaprnak
-
salmo-Ten rybník se opravdu bagroval ,ale ted už je napuštěný a je v něm čerstvá násada a chytá se tam. Ja osobně jsem tam byl hned první týden co se mohlo chytat a největšího kapra 50cm a to na feeder.A řeka ach to je moje potěšení zde vedli moje první rybářské toulky kolem vody s prutem v ruce.Je tady krasna rybacka ,ale kdyz ryby nejdou tak tam mužes prosedet cely den a nic nechytneš.Ale pak se to zas obrati a nezastavíš se.
S UL vláčkou to bude to prave je tu nezpočet štíhlat a jelcu kteří berou opravdu poctivě sem tam přide na rotačku (což je tu nejlepší nastraha na dravce)nějaký perlín a zpříjemni vychazku.
A jemna plavana to je požitek.Vždycky si vezmu matchovku do ruky a krabičku mastnaku a jdu kolem vody brzy z jara se tak dají ulovit pěkní tloušti až do60cm.Později se zacnou chytat i kapři s cejny.A potom jsou tu i nadherne podoustve a nespocet plotiček.Pod splavy se dají nachytat i siveni.
A vubec nejoblíbenější mojí technikou zde je feeder.Ve všem co jsem napsal my mužeš věřit protože jsem místní a jestli bys chtěl tak se mužem domluvit a zajit spolu tady na brtničku byl bych moc rad stačí my jen napsat bud do tohoto fora a nebo na e-mail:biosq@seznam.cz
Přiložene foto je z rybniku luční pod oborou kde se minuly rok konali rybařské zavody dětí do 15let(vítěz zavodu jsem byl ja ale to jen tak pro upřesněni).
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 14:54 ® Dammaster reakce na …
-
no jasne ze je vybygrovan ted teda uz ne jsou tam zase ryby a voda ryby jsou tam hlavne kapri,lini tak kolem40cm atd.
reagovat - Pondělí 26. května 2008 ve 20:55 ® Salmo
-
Ahoj,konečně se tu ocitlo nějaké mě bližší fórum
reagovatna rybník do Brtnice občas zavítám(už jsem tam dlouho nebyl a slyšel jsem že je prý vybagrovaný
je to pravda ??) A na té říčce jsem nikdy nechytal ale dost mě to láká.Chtěl bych tam zkusit UL vláčku a jemnou plavajdu.Máte někdo zkušenost ??
- Pondělí 26. května 2008 ve 12:01 ® kaprnak
-
Na řece se docela daří nejvic jdou kapři na feeder a to jen na zrnka kukuřice.
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 ve 13:15 ® kaprnak
-
je to fajn revir a mame tu taky velky 7ha rybnik a tam je to ale o necem jinem
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 ve 13:07 ® kaprnak
-
Jj velice stebou souhlasim na teto řece jsem vyrostl jsou tu velice krasni jelci tloušti,podoustve,a hromada bíle ryby je to take skvely revir na dravce a najdou se tu i siveni a hlavne je tu dost kapru ktere tu chytam nejredej.Zrovna v utery a vcera jsem byl na rybach v utery jsem chytl kapra supinace 46cm a 2 ploticky a vcera tak 30cm lysce.Mojí nejoblibenejsi metodou tady je feeder.
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 ve 13:04 ® Dammaster
-
ahoj prosim posilejte fotky vasich reviru at muzu jit nekam na ryby a oskouset novou vodu
reagovat