Chytej.cz

Pruty Shakespeare necteno

7.5.2008 | JirkaCV | 5.457 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. června 2008 ve 12:05 ® JirkaCV reakce na …

Tak po několika dnech zkoušení (nic, nic, čudla …) se úspěch dostavil. Lín 52cm. Před tím ještě 31 a 38cm. Záběr byl tak jemný, že s normálním bidlem bych ho prošvihl. Takže starý uhlíkáče si nechám na plavačku nebo na vláčení.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4021.jpg
Neděle 25. května 2008 ve 21:46 ® Venca.MO

ahöj ja mam Shahespeare Cypry a maximalni spokojenost, jsou to sice kapráky,(vim ze to sem nepatri) ale na ruznych forech jejich feeder chvali, tak nevim, ale rikam s feedrem nemam zkusenosti

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 9:02 ® JirkaCV reakce na …

Tak jsem nakonec koupil X-Force Feeder (SEMA). Není nad to, když si prut můžu osahat přímo na krámě. 3m/50g, pro začátek bude stačit. A v neděli ráno vyrážím na líny :-)

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 12:25 ® JirkaCV reakce na …

No, nemám s feederem žádnou zkušenost, bral bych ho jako „školní“ prut. Jestli se po pár měsících podělá naviák mě při takové ceně tolik mrzet nebude. Je mi jasný, že dát peníze do kvality se vyplatí. No, uvidíme :-) Dík za názory.

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 13:43 ® tomchamik
tomchamik

Mám kapráky už 2 sezonu,jde o Ganza carp 3lb a max spokojenost,sice jsem už 2× zlomil vrchní díl,ale vždy svou blbostí,poprvé o větev,podruhé jsem ho načal při přepravě. Zdolal jsem s nimi pár slušných ryb a na Pádu i 4m dlouhý strom v proudu:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 13:34 ® skwor
skwor

Kamarád má od Shakespearu feeder asi za 1899,– a to je slušný prut. Ten za 699 neznám.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 8:46 ® kamet reakce na …
kamet

pasujou tam z Browningu

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 23:38 ® Zcuter
Zcuter

nekupovat..já ho koupil a nedá se na to sehnat měkčí špička..jsou tam od novoty celkem tvrdé a měkčí se sehnat nedají..

reagovat
Středa 7. května 2008 v 19:04 ® kaprnak
kaprnak

Ja si myslim ze kapraky maj velice kvalitni ale ten feeder dej si pozor aby nebyl s kompozitu.

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 13:19 ® JirkaCV

Kapráky tam jsou taky za zajímavé ceny. Nechci jim dělat reklamu, určitě si je dokážete najít sami (akce 1+1). Je to ale v Liberci a to mám z Chomutova z ruky. A navíc nemám s feederem žádnou zkušenost, uvažoval jsem o něm jako o „školním“ prutu.

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 13:06 ® 4est

s feederem ne ale kaprový pruty jsou kvalitní.To chce vyzkoušet akci prutu a pořádně ho prohlídnout..

reagovat