Vyhledávání
Jak kuchat chobotnice?
4.5.2008 | supi | 5.239 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím! Koupil jsem si zmražené chobotnice a předpokládám, že jsou nekuchané. Jak se něco takového kuchá, prosím? Děkuji všem předem!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. května 2008 ve 22:46 ® Sander
-
mckvak8 > v tom případě bych nepotřeboval ani ten nůž :o)) Fujtajxl, ještě tak dostat ňáký to ajc na starý kolena, potfory mořský!!
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:39 ® m.b.
-
zalezi na dovozci, ale vetsinou mas chobotnici uz vykuchanou. Kuze se nestahuje, vari se ve slane vode
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 18:53 ® pif
-
pokud je příprava chobotnic stejná jako sepie,tak se musí strhnout kůže,nebo blána,jak to nazvat.když jsem ji dělal poprvé,bylo to smradlavý po močovině a pak nám domorodci řekli,že se to musí stáhnout..ale nejsem si jistý,jestli u chobotnice je příprava stejná.ale na netu určitě návod na přípravu najdeš…
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 18:16 ® ART
-
Normálně otevřeš jí nožem a to co nechceš jíst tak vyhodíš
reagovat