Chytej.cz

Jak kuchat chobotnice? necteno

4.5.2008 | supi | 5.241 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím! Koupil jsem si zmražené chobotnice a předpokládám, že jsou nekuchané. Jak se něco takového kuchá, prosím? Děkuji všem předem!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 4. května 2008 ve 22:46 ® Sander
Sander

mckvak8 > v tom případě bych nepotřeboval ani ten nůž :o)) Fujtajxl, ještě tak dostat ňáký to ajc na starý kolena, potfory mořský!!

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:39 ® m.b.

zalezi na dovozci, ale vetsinou mas chobotnici uz vykuchanou. Kuze se nestahuje, vari se ve slane vode

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 18:53 ® pif
pif

pokud je příprava chobotnic stejná jako sepie,tak se musí strhnout kůže,nebo blána,jak to nazvat.když jsem ji dělal poprvé,bylo to smradlavý po močovině a pak nám domorodci řekli,že se to musí stáhnout..ale nejsem si jistý,jestli u chobotnice je příprava stejná.ale na netu určitě návod na přípravu najdeš…

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 18:16 ® ART
ART

Normálně otevřeš jí nožem a to co nechceš jíst tak vyhodíš

reagovat