Vyhledávání
Šnůra na sumce
29.4.2008 | ksandik13 | 3.410 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. dubna 2008 ve 22:41 ® sidonius
-
Robur:ona není úplně kulatá je spíše placatá , napsal jsem to blbě,má nosnost sice 91kg,ale na Seči na Ústupkách jsem na ní upálil sumára(asi o dno )i s olovem,dvěma ownerama 4/0 nebo 5/0 a 300gram. splávkem. Ze hráze jsem tam viděl dopoledne před lovem sumce,který neměl do 2metrů daleko.Možná ,že jsem upálil zrovna jeho , ale kdo ví.Omlouvám se,ale tohle to není k tomuto tématu
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:34 ® Robur
-
zelená je špatně, měla by se obarvit na hnědo a kulatý průměr upravit poklepáváním gumového kladívka nebo pivní láhví. Myslíte, že by to šlo i kladivem?
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:28 ® sidonius
-
já používám šňůru TUF LINE na 91kg a jsem s ní spokojenej , letos o prázdninách jedu s tátou a Pavlem Tomim na Ebro , tak tam oprupuju na sumce vše,ta šňůra je tmavě zelená a má kulatej tvar
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:12 ® Robur
-
se s tím serete, napřed jí vyberem, to jsem ochoten probírat 14 dnů, pak jí nějak obarvíme, tomu bych dal taky 14 dnů a pak vyberem nějaký ten e-shop, kde to koupíme. To by v tom byl čert, aby se to nerozhýbalo
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:43 ® Salmo
-
A navíc těch šňůr je taková škála,že by jsme se tady všichni upsali.Každému vyhovuje něco jiného.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:41 ®
-
jinak si v pořádku že?!víš kruci kolik téma se už na tohle založilo?!přečti si web
reagovat