Vyhledávání
Rozšíření diskuse.
22.11.2004 | HaD | 4.903 zobrazení | 43 odpovědí
Na toto téma jsem přemýšlel již delší dobu a impuls mi včera dodal jeden z pravidelných návštěvníků. Diskuse nám stále roste a není výjimka i několik stovek příspěvků za den. Byli by jste pro vytvoření více diskusí podle tématu? Např.: by mohla být diskuse časem dělena na tyto:
Pokec (Kecárna, Jirisovna apod.) Přívlač Muška Plavaná Feeder Marmyška Dravci Kapr Sumec Jak brali Cajk
Je to jen návrh, ani netvrdím, že bych to takhle chtěl udělat, ale alespoň budete mít nad čím přemýšlet, pokud někdo přijde s lepším členěním, nebo počet návrhem jak to zredukovat, klidně to tak udělám. Je to web pro Vás, tak si říkejte, jak by se vám to líbilo. A nestyďte se, šup sem s názory! Odkaz by mohl být jeden centrální s tím, že by se skočilo na rozcestník, nebo by mohla např. přibýt navigační tabulka hned nad fórem. Ještě jsem o tom moc nepřemýšlel, ale nějaký dobrý řešení by se našlo…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. listopadu 2004 v 7:50 ® toulovec
-
Já si naopak od dědka myslím, že ten čas na rozdělení právě nastal. Návštěvnost a nárůst příspěvků se v posledních několika měsících natolik zvedly, že je třeba ušetřit ty, kteří chtějí jen čerpat rybařinu od těch co chtějí klafat. Jen jsem zvědav jak to David vyřeší, protože to není zrovna nic co by se dalo střelit od pasu, myslím že rozumné by bylo začít pozvolna a ne všechny diskuse zároveň rozhodně okamžitě založit diskusi „Klafárna“, neboť to se doopravdy nedá. Nemyslím si však že rubrika „položená“ nebo „plavačka“ by měla v současné době narváno.
reagovat - Úterý 23. listopadu 2004 v 7:08 ® Tomash
-
Jo a ta tabulka… To by se vám nelíbilo???
reagovat - Úterý 23. listopadu 2004 v 7:07 ® Tomash
-
Taky nechci, aby server chytej. cz kopíroval mrk. cz – to nemá zapotřebí. Jen by se diskuze lépe pročítala, kdyby byla rozdělena například takto : „Dnešní lov“ , „Vláčkaři“ , „Diskuze“ a „Jen pro Basse a Jirise“
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 23:39 ® Milky
-
Tomash: Tvůj nápad je docela zajímavý, ale možná by se dal pojmout trochu z jiné strany. Každý (kdo by chtěl – dobrovolně ) by měl ve svém profilu možnost rozšířit svoje informace o popis svých osobních rekordů. A tak by si sám mohl okoučovat, jakého chytil nej kapra, ouklej, … a připojit pochopitelně fotku, popřípadě jí provázat s fotogalerií.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 23:35 ® Milky
-
Jářku, nápad to špatný není, ale špatně by to dopadnout mohlo. Jde pak o zbytečné tříštění sil. Mylím, že by stačilo udělat třeba ty fochy jen tři čtyři: jirbass-news-trouble-vzkazovníček… třeba. Všeho moc škodí a někdy méně je více.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 23:02 ® Dědek
-
HaD : těch přízpěvků je třeba 200, ale když kecá jiris a bass, tak je to o hov… Skalních příznivců je řekněme 30, z toho se 20 známe ze srazu a stejně bychom všechno četli. Chytej je zatím taková menší rodina stejně naladěných borců, kteří stejně chtějí vědět všechno, co napíšou ostatní. Nevím. nebo vlastně vím. Pokud to teďka rozškatulkujeme, tak v tom bude akorát blázinec.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:48 ® HaD
-
Dědek: určitě nechci nic kopírovat, ale právě že někdy už je těch příspěvků za den 100–200. někdy zase jen třeba 30. Každopádně to fakt chci nechat na vás jak to chcete, Chytej není server pro mě, ale pro vás. ale to už jsem říkal, ne!?!?
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:42 ® Dědek
-
Ještě to doplním. Nerad bych, aby Chytej kopíroval MRK. Zatím nejsme tak početná rodina, abychom museli naše odpovědi dělit do různých kategorií. Těch denních přízpěvků zase není tolik, aby se nadaly přečíst. Pokud to rozdělíme, roztrhneme i naše osazenstvo. Vždyť si vem, kolik lidí denně píše : dvacet? Podle mě bych tomu nechal ještě nějakej čas volnej průběh. Takhle mi to zatím připadá dobrý.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:29 ® HaD
-
4ALL: těší mě Vaš názory, ale zkuste být konkrétnější. Např. „líbilo by se mi to členěný na dva pokeca, jeden o rybách, jeden obecnej“. nebo „tak jak to navrhuješ je to dobrý, ale nedával bych tam marmyšku a kapra…“ atd.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:18 ® Tomash
-
HaD :Najdi si čas a hurárá do toho. Fakt super nápad. Alespoň bychom se pořád nemuseli prokousávat těma plkama co píše Jiris – to už mě fakt neba!!! Nééé, ale fakt – je to výtečnej návrh a já jsem pro fšema 10! Ještě mě v poslední době napadla jedna věc. co takhle, kdyby na hlavní straně byl odkaz, který by tě „katapultoval“ k tabulce, kde by byla tabulka se jmény chytejáků a pod jejich jmény i foto dotyčných rybářů – něco podobného je na mrku. To by byla fakt bomba!!!
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:11 ® Dědek
-
Nejsem proti, ale chce to důkladně promyslet a ne aby to dopadlo jako na MRKu. V tom se nedá pořádně orientovat Ale to je v součastné době pouze můj názor. Asi je na to ještě brzo.
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 ve 20:04 ® pupak
-
samozrejme jsem pro to rozsirit nebavi mi prokousavat se necim co mi nezajima . . .
reagovat - Pondělí 22. listopadu 2004 v 18:16 ® Klon
-
Já jsem pro čím více diskuzí tím líp
reagovat