Vyhledávání
E-shopy
29.4.2008 | rohlston | 3.038 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. července 2012 v 1:44 ® revoke
-
Kupoval jsem na www.rybarske-nej.cz. Zboží bylo levné, přišlo brzy, ale dle mého názoru ne zcela odpovídalo uvedenému popisu. Z toho důvodu jsem k němu přidal komentář, který však ani po urgenci neschválili.
Jinak se nakupování přes net spíše vyhýbám, protože si zboží raději osahám. Někdy ovšem vybírat třpytky z křesílka také není k zahození :o)
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:48 ® nnnap reakce na …
-
džigit>
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:43 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Ten nejlevnější by ti ani nedošel domů celý
Ono navzdory tomu, že je ta moderní doba, se občas vyplatí dojít do kamenného krámu a nakoupit tam.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:39 ® džigit
-
čeština pláče!!! ja možu,sem z Ova
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:28 ® nnnap
-
uber vykřičníky. My to chápeme.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:24 ® Martin Mošna
-
No právje on nebyl nejlevnější!!!
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:02 ® wlada
-
Dobré zkušenosti mám s Hobby-G, Braunstar a nebo TropicLiberec. U žádného z těchto e-shopů jsem neměl problém rychlým dodáním a dobrou komunikací ze strany obchodu.
reagovat - Neděle 22. července 2012 v 11:55 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Všechny pruty jsou na fotce nádhera a to, že je to krám, k tomu nenapíše nikdo. Varovat by měla už cena.
reagovat - Neděle 22. července 2012 v 11:53 ® osprey
-
Přidám Tropicliberec.cz a rsp-fishing.cz.
Normálně funkční – objednal jsem, přišlo to včas a v pořádku. Nic víc, nic míň.
reagovat - Neděle 22. července 2012 v 11:25 ® Martin Mošna
-
Je pravda ze si musite najit nejakej doberej.Ja jednou koupil prut na fotce nadhera chvalili ale nic moc proste aušus!!!
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:54 ® Robur
-
a já to tedy kuwa řeknu, kdybyste použili vyhledávač, tak to teď tady neřešíte
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:09 ® kele24
-
Kupoval sem od www.zico.cz a absolutně bez problemu
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:19 ® rohlston reakce na …
-
Já jsem ještě nakupoval dříve přes BRAUNSTAR a FISHING.CZ a tam naprostá spokojenost.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:06 ® OndruchM
-
já nakupuju vázací potřeby u Šindeláře – ryby.glux.cz a panuje plná spokojenost
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 14:50 ® rohlston
-
Mám právě né příliš dobrou zkušenost. Začátkem měsíce jsem si objednal zboží v HOBBY-G. Za 3 dny mi přišlo potvrzení, že zboží je připraveno a mohu ho zaplatit. Tak jsem ho uhradil a čekal na balíček. Po cca 5 dnech, když nic nepřišlo jsem psal dotaz, jak to vypadá. Odpověď žádná. Takto to šlo 14 dní, žádné reakce na mé maily (bylo jich několik), ani na mobil jsem se nedovolal. Po 14 dnech mi konečně přišla zpráva, že platba proběhla a zboží je připraveno k odeslání (to už jednou psali). Druhý den zboží skutečně dorazilo, ale balík byl na dobírku! Tu jsem samozřejmě odmítl uhradit, jelikož jsem již zaplatil převodem. A tak šel balík zpět a já opět psal mail do obchodu. Přišla mi odpověď, že balík již odeslali a považují zakázku za vyřízenou. A tak jsem opět psal „důraznější“ mail. Nakonec přišla odpověď s omluvou a balík dnes konečně dorazil. Doby trvání 22 dnů od objednávky.
reagovat