Chytej.cz

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | 13.112 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 27. dubna 2008 v 1:20 ® Tomash
Tomash

Rousek : Fandím tvojí naivitě, ale opravdu si myslíš, že tvůj Hardy a jelepší rybářský prut světa? Když si vlezu na své oblíbené místo, věřím, že není úplně 100% nutnost toho nejdražšího cajku, že by to šlo i na takový Hardy bambusák, ale proč si práci neulehčit novým, pěkným proutkem, který je rozhodně lehčí, bytelnější a umožňuje delší náhozy, než tvůj bambusák. Nezlob se na mě, ale je to stejný, jako bys křičel, že moskvič je dnes jelepším autem na trhu! To si snad děláš prdel! PS: Kdybys napsal, že i se starým klackem se dají nachytat pěkné ryby a nehonil si triko pár munclama, který si kdoví kdy, jak a kolik pruto hodin jsi s tím strávil, anebo, že jsi prut jen z nostalgie přiložil k úlovkům, tak bych na tebe nebyl nbroušenej, jako když jsi předved, co jsi předved!

reagovat
Neděle 27. dubna 2008 v 0:45 ® cercer
cercer

Rousek:jo,jestli jsi tam měl 0.40 vlasec a slušné lanko…tak věřím,že ti žádná neutekla..jakto že je nemáš ty štičky vyřazené jako ty okounky???

reagovat
Neděle 27. dubna 2008 v 0:43 ® cercer
cercer

Rousek:no…nemužu moc psát,vážně hledám čelist po koberci!! :-)) )

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 22:06 ® Rousek fishing reakce na …
Rousek fishing

Už Ti asi spadla čelist bezrybko.

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 21:57 ® Rousek fishing reakce na …
Rousek fishing

Tohle už Tě snad zaujme víc (za 2 hodiny jsem jich měl loni na bambusku 12 a M. Mikoláš z Milo Brno u toho :-) ).

reagovat
foto/forum/2008/th-img3690.jpg
Sobota 26. dubna 2008 ve 21:53 ® skwor
skwor

cercer1: Hezky řečeno :-)

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 21:47 ® cercer
cercer

Rousekfishing: no,takové nástražní rybky jdou nalovit opravdu čímkoliv..

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 21:45 ® Rousek fishing
Rousek fishing

Všechny moderní rybářské věci (mimo silonu) jsou jen sračky made in China. Po neblahých zkušenostech se Shimanem za 15.000 už dva roky chytám jen na starý dobrý poctivý Hardy. Když umíte chytat ryby, chytíte jich víc než dost i se 70. let starým bambusákem a navijákem, který přežije i Vaše vnuky – viz foto. A kdo to hold neumí, může u vody leda tak onanovat nad superkarbonem a navijákem s milionem ložisek a stejně chytne leda ho…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3689.jpg
Sobota 26. dubna 2008 v 18:21 ® yerrx
yerrx

nejlepsi sou veci s Lidlu:D:D

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 14:11 ® Tomash
Tomash

knecht : Šmejde :-D Neměl jsem je na hnátě – nechytám vody, kde bych je užil…

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 13:57 ® knecht reakce na …

A co třeba prsačky Ron Thompsn?Neuraž se, ale to vypadá podezřele…:-)

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 13:33 ® cruel00 reakce na …
cruel00

já mám taky pruty byron a v poho.

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 ve 12:20 ® izzi
izzi

já mám taky pruty od byronu a v poho 2× Byron Mammoth Specimen 1,5lb 12´ jeden asi 3600,–
Byron X12T WP 300

reagovat
Sobota 26. dubna 2008 v 11:32 ® malej rybar

ja tedka mam prut selecion carp s gramazi 40–100 a jsu s nim spokojeny je to tri metrovej prut nejlepri ne tezko koupil jsem to jako kombo no ten navijak na ty moje zacatky to staci da se s nim hodit i tak sedmdesat metru s prehledem

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 19:42 ® hajan reakce na …

DEATH: Já si už bacha dám, na to vem jed. :-)) )

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 19:19 ® DEATH

Tak na Byron bacha… nevim jak je to v jiných případech, ale otec mi koupil Byron jako můj vůbec první prut před 8 lety se slovy : „Něco levnýho, stejně mu to dýl jak měsíc nevydrží, to jeho chytání..“ Stál asi 600,– a drží jak židovská víra. jasně, není to nic ultra tenkýho, ale na těžko a plavačku paráda.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 18:22 ® skwor
skwor

Šmejd se může objevit u každé firmy. Taky jsem čekal, že Shi aero F 1000 za 2100Kč vydrží dýl než rok UL vláčky.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 18:13 ® tazik.

JJ lidl,tam se nehodi nic koupit.muj chytry bratr si tam koupil set(udice+navi­jak+nejake veci) za 300..Donesl to domu,ja sem se na to chtel podivat,vytahl udicu,ohl jsem ji a zlomil spicku:Dtak mel dochytane…nikdy vice..Mam shakesepeare a okumu udice a jsem maximalne spokojeny.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 17:26 ® hajan

Já jsem si naposled naběhl asi před 10-ti lety. Sháněl jsem teleskop na hady, ale aby byl i trochu univerzál. Kopil jsem nějakej Byron 3,5m 90g. Není úplně na hovno, ale omotávka rukojeti – proužek asi koženky, bo co to bylo, šel velmi brzy do věčných lovišť. Už nikdy více podobnou rukojeť. Zlatá mechovka nebo korek. Aby toho nebylo málo, tak když už jsem byl v tom krámě, vzal jsem si k tomu taky naviják. Jak jinak taky Byron cca 1500Kč. Samozřejmě taky shit, horší snad jsem měl už jen DAM Quick 40 – cca 1400 Kč a Silstar 30 – nevím jakej, ale tyhle koně NEBRAT!!! P.S. EUROSTAR TAKY NEBRAT!!!

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 17:24 ® Kubah reakce na …

Alfons- To máš pravdu, já si jednou koupil třpytky v Lidlu a z 10 chodily 2. Od tý doby jen Mepsky

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 17:11 ® Salmo
Salmo

Áááá Sander nám promluvil :-D

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 v 17:07 ® Sander
Sander

Firma DAM končí výrobou docela dobrých prsaček, co se prutů týče, zde tato firma končí výrobky Black Panther, což už je hodně stará série. Zbytek průměrných věcí jsou sračky, nehorázný, ať je to mačka, vláčák nebo teleskop – za srovnatelnou cenu se nechají sehnat od jiných firem o třídu lepší věcičky.
O navijácích ani nemluvě, kusy do 1200 jsou takový sračky, že lepší by se sehnal i v každé druhé hračkárně.

Tedy koupě průměrných věcí od firmy DAM je naprosté mrhání finančními prostředky.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 14:22 ® Alfons

Já ti jsem tedy přispěju, když je Robur tak zlý! Nikdy bych si nekoupil výhdoné balení rotaček, které se ve výsledku netočí a netočí.

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 14:17 ® Cudla
Cudla

To spíš co někteří dovedou koupit.Na tábor nám jel klučík,vybave­ní:prut na mořský rybolov-páčil se dědovi,maminka-malej asi dvacítku navijáček,vlasec 0,15,stogramovky olova,trojháky něco jako kotvy od Titaniku.Ještě že vozíme erární vybavení,co kdyby a pruty na házení na terče a plachtu.Pak jsou „špičkové“srkačky a různá taková udělátka

reagovat
Pátek 25. dubna 2008 ve 13:24 ® cormoran
cormoran

No přímo ideální téma pro Sandera:-D :-D

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1