Chytej.cz

Odhozova bojka Magic Bobbers necteno

24.4.2008 | Deaf | 5.166 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdarek kolegove,nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti?Pouziti v praxi,zkuse­nosti,potenci­onalni ulovky,atd…?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. května 2008 v 19:20 ® Hony

Mám již druhou. První se zlomila při převozu.Párkrát jsem ji použil a jenom jednou byl úspěch.Na převoz jsem si vyrobil pouzdro plastové el.lišty 40×40mm s zaklapávacím víkem s délkou o 80mm delší než je samotná bójka. Konce jsem v rozích nařízl, ohnul a spoji brašnářským nýtem. Vylezla z toho škatule s nasunovacím vikem.Na převoz je perfektní.

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 v 8:24 ® Robur
Robur

a pro ty, co neví, k čemu je políčko vyhledávání www.chytej.cz

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 v 8:21 ® aspius
aspius

Pre tých,ktorí nevedia o čom je reč: www.magicbobbers.com

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 v 7:53 ® božan
božan

Já tuto „zázračnou“ bojku vlastním již druhou sezonu.Několikrát jsem ji použil na řece z nevalným úspěchem.V prvé řadě je opravdu nutný tvrdý prut z gramáží okolo 100g a vlasec min. 0,35mm.Chvilku trvá než se člověk trochu zžije z celou sestavou a naučí se ji přesně odhazovat.Na druhou stranu je pozitivní to,že se nástraha,v mém případě živá rybka, dá udržet na jednom místě a sestava se nezamotává.Chce to prostě vyzkoušet.Každému vyhovuje něco jiného.Takže mě se tato bojka celkem zamlouvá,ale za dvě sezony pouze jeden malý sumeček a bolen který se mi vypnul.Takže nic moc ale nezatracuji.

reagovat