Chytej.cz

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 378.146 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 29. ledna 2012 ve 13:43 ®  reakce na …

Dneska sem si zašel na městskou akvaburzu a jediný co mě zaujmulo a odnes jsem si domu,tak ráčky.Zítra je nafotim,jen doufám že rybičky budou odolávat :-)) . Chtěl jsem koupit i nějaký šnečky,který by mi pomáhali udržovat akvárko čistý,ale nic tam neměli. Jakej druh by jste mi poradili? Díky

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 13:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

Ciffik> samička bude taková menší godzila:-D a kluci takový tintítka, vůči ní. Ostatní drobnosti jako tvary ploutví a pod si najdeš. Co se týče velikosti, tak sem se byl podívat na ty svoje a co myslíte že dělají? Mají hlavy zabořené do šutrů a jako o život zbírají ranní snůšku dobrot od dánií:-D , tak ta moje samice nebude mít víc jak 5 cm, spíš 4–4,5cm.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 13:23 ® Frk reakce na …
Frk

fuj, čuně…házet to celém akváriu…:-))

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 11:04 ® Ciffik
Ciffik

tak jsem to nevydržel a taky si pořídil několik pancéřníčků skvrnitých – albínů, zatím mají kolem 3 cm, takže si na na mladý budu muset asi ještě počkat co? jde v této velikosti určit pohlaví …něco málo jsem přečetl, ale stejně jsme z toho blbej

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 9:20 ® nnnap
nnnap

bože, oni mi tuná zase jebú!
Tentokrát dánia. Hážou to po celém akvárku! Kdybych se aspoň mohl přidat!

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:10 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Hele, ty taky miluješ Šulcky co? Jsem právě přemístil ze společného akva cca 300 jiker už v různých stádiích vývinu a koukám, že se mi tře další skupina :-O To bude asi čtvrteční GO čistkou nádrže :-D Třou se i závojoví :-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:21 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> :-D , prostě si vyměň co týden vodu z 1/3 v akvárku a máš pokoj. Mimochodem- sockám v šáde závidím každou zimu. Jak si na těch svojich bantanovejch 13" kolečkách ke stavebním kárám řezaj na OR 42 cestu sněhem. V letě bych s nima neměnil. E,e.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:15 ® noba reakce na …
noba

nnnap> no jo postaru, ale to je jako bys řek že dřív se jezdilo škodou 105 a teď nás zbytečně oblbujou s airbagem, abs, esp a co já vím ještě a stojí to peníze. Prostě klasický vývoj technologií. Ale je fakt že je divné když je u nového filtru přiloženo jako standartní médium aktivní uhlí, s tím že se má co 14 dní měnit:-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 15:05 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> no, jakpak to udělat. Normálně. Vikakat se na vymýtače ďáblů s ekobijo a třeba pěkně postaru. Terčovce jsme dělali i bez biomolitanu, kočkolitu zvaného zeolit, vyřazených porcelánových kroužků ze starých pojistek a já nevím, co ještě vám nakáleli do hlav. Nic proti novinkám, ale vocuď-pocuď. Pravidelná údržba, výměna vody, osmózu máš…
Ale rozumím tomu, že se necháme rádi omámit technikou. Votom žádná. Kdyby nám raději dovolili druhou a třetí manželku, jako v civilizovaném světě, mohli bychom prachy utrácet smysluplněji.:-D

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 13:21 ® hraji reakce na …
hraji

noba> ono je to těžké, tyhle nehody tě naučí všechno dvakrát kontrolovat a dělat pořádně. Je škoda, že se při nich zničí majetek, ale to je daň.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 13:13 ® noba reakce na …
noba

nnnap> no je to svina, ale zas jak to při takhle velkým akvu udělat. Max nějakou přepážku do akva a to zas ubere objem. Snad to teď bude v poho. Už z toho mám nervy jak debil. Nejdřív střevní paraziti, pak zabrohlisti, pak odkaluju a myslím si že mám hadici ve vaně. A vono ne. V bytě cca 100l vody a pak my výteče filtr do nové skříně. celkové investice už 25 000,– a já si říkám jestli to mám zapotrebí. Odpovím si sám. Mám:-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 13:04 ® noba reakce na …
noba

jajco> no to jo a hlavně teď nestíhají ten nevídanej protiproud.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 12:57 ® nnnap
nnnap

vnější filtr mi nesmí do chalupy. Zejména ten pod akvárko. Max bublinkový závěsák. Prehistorie. O tom, že je voda nechutná sviňa se přesvědčuji každý den. Při mytí zubů. To stačí.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 12:48 ® noba reakce na …
noba

nnnap> no to jo. Horší je že se mi nasakla vodou ta nová skříň. Není to nijak tragicky, ale stejně.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 11:20 ® jajco reakce na …
jajco

noba> To musí mít rybyčky kruhy pod očima!:-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 11:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> sousedi budou v pohodě.:-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 2:17 ® noba
noba

Tak jsem pravě v tuto noční hodinu doinstaloval nový filtr fluval 405. snad bude v poho.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:09 ® noba
noba

dnes mi začal téct filtr eheim, chytil jsem nerva a objednal fluval 450

reagovat
Středa 18. ledna 2012 ve 22:44 ® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Dobrú noc prajem všetkým :-)

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 11:11 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

noba> To jo, z celého atlasu rybicky.net :-)

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 10:55 ® noba reakce na …
noba

Bigpista> dyt je to lehký. máš i možnost výběru:-)

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 10:20 ® Bigpista
Bigpista

noba> Až mi příště budeš chtít snížit sebevědomí, dej vědět. Znám méně bolestivé metody :-/ :-D

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 9:03 ® jajco reakce na …
jajco

Alov> Zkusím něco a dám vědět.

reagovat
Středa 18. ledna 2012 v 1:17 ® noba
noba

tak schválně. Jak jste na tom? :-) já bídně http://rybicky.net/…y/poznejrybu

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 21:16 ® Alov reakce na …
Alov

jajco> Zkus ten muj s novodurky a skla. Jakmile jsem to dál poprvé do akvára, hned to bylo obsazeno samcem :-)

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 20:44 ® jajco reakce na …
jajco

Alov>Se uvidí,budu jim podstrojovat zeleninku a přidám ještě nějaký úkryt.

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 20:29 ® Alov reakce na …
Alov

jajco> Tak to by melo klapnout :-)

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 v 19:45 ® jajco reakce na …
jajco

Alov> 160litrů a mám čtyři kusy,tuším že dvě samice a dva samce,podle fousků.

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 v 19:41 ® Alov reakce na …
Alov

jajco> Tak to jsou neškodné ryby. Hele a kolik máš těch Ancíků a jak velké akvo?

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 v 19:29 ® jajco
jajco

Alov> Schubrtka a tetra měděná.

reagovat