Chytej.cz

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 378.141 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 15. ledna 2012 ve 21:01 ® skwor
skwor

EDIT: Omyl

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 20:23 ® džigit reakce na …

TOMMY CATFISH> teď už jen chybí,abys to dal do „Vracení dřevní hmoty do vodních toků“

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 19:33 ® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

zdrawím páni niečo som dnes odfotil :-) je to už na viacerých diskusiách ale tak som na seba pyšný :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19432.jpgfoto/forum/2012/th-img19433.jpg
Neděle 15. ledna 2012 v 16:38 ® džigit

nnnap> Hey začínalo taky u nás,pak bylo i v Brně a nakonec to vzal centrální mozek republiky a už to nemělo tu šťávu.To, že jsou největší, jim patent na vše nedává…
Jinak má mladej dobrý vkus,začíná klasikou :-) To mají rybičky rády :-))

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 15:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> by ses divil, kde všude je na severu:-D Heyko taky není špatný. Já sem ale vypral všechny rádia z rádia a poslouchám z flešky. To je totálka non stop výplach. Čověče, poslouchám co si to tam mladej, opravdu mladej pouští a huba od ucha k uchu. Sám od sebe si drtí do hlavy Tý en tý od ACDC:-D Přišel na to sám.

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 15:29 ® džigit reakce na …

nnnap> to maj rybky v akvárku tsunami :-)) Neboj, mé oblíbené rádio je Čas Rock/to asi u vás nehraje/.To jen v občerstvovně a v „lese“ se to mění ve world a country

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 1:15 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> to můžu i tady- těžká metla. Výplach hlavy. To dobré od sebe odstrkuji pryč a zůstává to nejhorší, jak vidno z diskuzí:-D

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 0:03 ® džigit reakce na …

nnnap> konečně rozumná řeč.Nikdo,krom garáže,nebude tratit :-)) Hele zkus mně na email napsat co a čeho se týká Tvá tvorba.Teď jsem měl parádní čtvrteční večer,kytáry,ba­sa,banjo.husle,vi­ola a aj jeden cajon se našel

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 23:09 ® noba reakce na …
noba

sus1> gara rufa myslím

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 22:25 ® sus1
reagovat
foto/forum/2012/th-img19431.jpg
Sobota 14. ledna 2012 v 16:55 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> vystěhuju auto z garáže a nastěhuju křídlo:-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 11:40 ® džigit reakce na …

nnnap> takže piáno nebude? To ho jako takto ochudíš? Chájzle :-))

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 1:00 ® nnnap reakce na …
nnnap

Libor> mám takovou zkušenost a myslím, že jí nemám sám, že čeho mají děcka dostatek, tak to je neláká. Proto jsem nepodlehl manželčině naléhání, abych je přeci zachránil, ty drobečky. Kdybych to udělal, tak už je krmím sám, čistím, sám, běhám po burzách sám.
Takhle dnes večer před usnutím se mne kluk ptá- a tati, kdyby jsme dali nějakou, takovou tu kulatou skleněnou nádobu, tak bychom měli jako tu elementku a já čekám, jestli dál uslyším, co chci slyšet, protože netuší, že elementek mám plnou skříň, čekám tu o záchraně pancéřníčků a dozvídám se- ta malá neonka, ta by tam byla jenom jako taková malá třpytivá tečka, že jo. No a já jsem vděčen i za tu malou neonku, která podněcuje jeho představitost, protože pancéřníky, ty už přece má taťka, tak ty nejsou dost dobrý:-)
Možná, po malých krůčcích, se mi povede aby sdílel můj bývalý koníček a neodmítnul ho z principu mezigeneračně, když kejtry, to vypadá, že se mnou půjdou do pece. Mohl by hrát doma na 6 kytar,ale ono, tati, kdy mi zprovozníš klávesy, já bych se chtěl učit na klávesy. Ne dost, že jsem nedávno dal 50 litrů do elektriky, budu ještě kupovat klavír.:-D

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 18:50 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> :-)

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 17:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

TOMMY CATFISH> chtěl sem říct, že v nádži založené na vánoce a podruhé v lednu:-D

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 16:29 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Není nad to, když se do elementky hodí šulcí naducaná mamina, k ni šulcí naddržení tatíci a přileje se tak třetina čerstvé studené vody, která sníží teplotu o 3 až 5 C. To je impuls jako bejk a během pár hodin je po grupensexu a jikrama je oblepené totálně všech, co příslo roztouženým šulckám pod ploutve :-D
Já mám doma Šulcky obyč a závoj, Scerbai, Pandy, Venezuelské černé atd. U dvou druhů jsem zapomněl na pojmenování :-(( a ted se mi nechce srovnávat s gůůgl obrázky 8-(

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 11:45 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> tak to sú ale šialené rybky :-D

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 10:40 ® Libor reakce na …
Libor

nnnap> rozkaz zní naplnit vytíračku, přendat jikry, dát vyduchování, koupit artemie a ze syna udělat akvaristu. Na mladý pancerfousy je taky pěkný pohled.

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 9:23 ® nnnap reakce na …
nnnap

Ciffik> tak, tak, ale mladý se trochu zajímá. Asi by chtěl, abych je zachraňoval. To právě neudělám, abych ho posunul dál.

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 8:59 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

nnnap> které si užívá tatínek, viď? :->

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 0:16 ® nnnap
nnnap

Libor> to jsou šulcáky. Jsou strašně roztomilí. Takoví jemní. Překvapili mne. Pozitivně.:-)
Pořídím klukovi ještě 2+1 samici pandy. Prostě dětské akvárium.

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 0:06 ® Libor reakce na …
Libor

nnnap> Corydorase mám strašně rád, podařilo se mi odchovat : aneus, šulcáky, pandy, juli, metae a elegans. U těch elegans to bylo ale náročný, hodně jiker ale dost neoplozených. Ale krásný při tření, když se samečci předváděli.

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 23:35 ® Frk reakce na …
Frk

noba/ee, u veletržního paláce

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:27 ® nnnap
nnnap

pancerfausti řádí. Druhé jikry od vánoc:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19415.jpg
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 20:30 ® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

zdrawim panowe :-) :)

reagovat
Středa 11. ledna 2012 v 15:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> no a k tomu podílu osmózy- já bych řekl, že naopak tam máš ještě prostor pro osmózu. A to hodně. Jak sem psal, tak v tvém případě to vidím pouze na litry neupravené vody do tvých 400l. Ale dospělí ti to, co máš daj v pohodě. Mladé v tom stejnak neuděláš.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 23:10 ® nnnap
nnnap

to kH se nedomnívám, že by bylo pro terčovce nízké. Mladé odchováš pouze na vodě, která bude mít zlomky/ tak 0,2°/ současného kH.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 23:06 ® nnnap
nnnap

nnnap> tak sem to trefil. Je zajímavý, že to pH se ti drží na 7. Osmóza by měla pH snížit. Zkus si změřit hodnoty pH u čisté osmózy.
Já vodu nepotřeboval nikdy snižovat, máme upravenou dešťovku, ale pH snížíš nejlépe potravinářskou kyselinou fosforečnou. Možná ti poradí kluci, co to dělali ve velkém na kšeft.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 22:06 ® noba
noba

Frk> na burze na pankráci? a jaké rybky?

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 22:05 ® noba
noba

nnnap> jsem si toho vědom, mam tu pro tyto připady ještě jedno akvo. když jsme u toho PH nemáš nějaký tip jak ho lehce snížit? včera jsem konečně koupil testy tak mam ph7 gh8 a kh2 dusičnany 30 a dusitany 0. já s těchto hodnot teměř laicky usuzuju že bych měl dát trochu méně vody s osmozy. Hlavně to kh je dost nízké

reagovat