Chytej.cz

Akvaristický koutek

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 378.124 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 9. ledna 2012 v 0:11 ® Alov
Alov

troutkiller> E-e :-(( Hypík to není. Nnnap měl pravdu dle gůgl obrázků :-)
http://www.welsfans.de/index.php?…

reagovat
foto/forum/2012/th-img19385.jpg
Neděle 8. ledna 2012 ve 22:24 ® Cudla
Cudla

nnnap>Ty kryptokoryny mam tak od 77 roku jen je stále omlazuji pouze jednou jsem měl květ ale to sem asi do nádrže nezasahoval pět let.Vloni jsem jich dal asi stovku pryč.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 21:06 ® nnnap
nnnap

Alov>

Panaquolus sp., resp. Panaque sp. – panak

L306

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:43 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> senzace. Tak až budeš mít miminka, budu chtít být kmotrem.:-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:42 ® nnnap reakce na …
nnnap

TOMMY CATFISH> není drahý. Stojí od 150Kč nahoru. A jsou dosažitelní.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:40 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> je to taková buznička:-D

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:22 ® troutkiller

Alov>Hypostomus sp:-) české jméno nemá páč je to novinka.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:16 ® jajco reakce na …
jajco

Alov> Ancitrus křížený s tigrem.:-))

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:14 ® Alov
Alov

Kontrolní otázka. Kdo mi řekne jmenovitě, co je to za rybišku, tak má u mne velké bezvýznamné plus :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19382.jpg
Neděle 8. ledna 2012 ve 20:12 ® Alov reakce na …
Alov

TOMMY CATFISH> Jo 4 kusy. Měl jsem 12 ks, ale manželka postupně redukovala :-D

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 19:16 ® Nerodia reakce na …
Nerodia

Když se podíváte na stránky www. MRK.cz tak tam právě probíhá diskuze na toto téma( Mladí dravci v akváriu).

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 19:08 ® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

som si pozeral tuto diskusiu a našiel som vztadu že ma niekto klasicke sumce veľke to ako možem zohnať ? :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 18:49 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

Alov> máš 4akvarka? :-) to je dost, ja mam len jedno, ja si chcem z priatelkou kupit velke akvarium, planujeme uz spolu akvaristicku buducnost :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 18:32 ® Alov reakce na …
Alov

TOMMY CATFISH> Mám akvaria 1×250 L, 2×140 L a 1×100 L :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 18:01 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

Alov> ježiš to je nádhera – Hypancistrus zebra :-) v Prešove mame 6 akvaristik ale tak maju len obyčajne rybky ale malo sumčekov a take rybky škoda :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:59 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

Alov> paráda :-) a to maš ake welke akvarko ? lebo ja mam take male asi 20 litrow :-) a sa ti aj množia ? ale niesom si istý či naozaj 20 zmeram doma rozmery a dam to potom sem :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:57 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Si mě tak navnadil, že jsem z fleku poslal poptávku na Hypancistrus zebra. Špekuluju nad nima už nějaký pátek a tohle byla poslední kapka :-D Pyžamáci :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img19381.jpg
Neděle 8. ledna 2012 v 17:54 ® Alov reakce na …
Alov

TOMMY CATFISH> Jjj. Mám jich takových samců dohromady 5 (2× zlatí a 3× klasika). K nim cca 30 samic ve velikostech od 5cm do 10 cm (babičky) :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:48 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

Alov> ten ancitrus je parádny :-) je to samec :-) už sa učím ich rozpoznávať :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:38 ® Alov
Alov

Taky se nenudím :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19377.jpgfoto/forum/2012/th-img19378.jpgfoto/forum/2012/th-img19379.jpgfoto/forum/2012/th-img19380.jpg
Neděle 8. ledna 2012 v 17:36 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

Alov> že je pekný :-) aj ja si myslím :-) musí stať veľa veď len mňa ten prís. veľkoplutvý stál 2,50 eur :-((

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:34 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Takový pěkný akvasexuál :-D

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:13 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> parádny kus :-) aj ja by som takého chcel :-) no on má tam už miestečko na skle pri riasach :-) a tam aj mam prísavníka vekoplutvého :-) ale ten čo si dal je parádny :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

TOMMY CATFISH> to bude ten na skle, že. Tomu beťákovi dej ještě šanci. Až se zabydlí.
Já uvažuji o tomdle http://www.p-c.cz/…rus_L213.jpg

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:58 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> jjaj ja som ťa nepochopil :-) ja som myslel že myslíš toho sumčeka bielopruhého čo je napravo :-) no mal som samca bojovnice a aj samicu a dokým som došiel domow tak samica totálne roztrhala samcovi plutvy tak mam už iného a tie 2 su u priatelky :-D

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

TOMMY CATFISH> no, přivoní k bublině a bude zle:-D Jak tam budeš mít 2, tak se doškubou. Nejmenuje se náhodou Bojovnice pestrá? Těch samiček mu kup více. Jinak jí taky odrbe.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:39 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> ja wiemm :-) a prečo ? veď v akve mali ich po hromade veľa

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

TOMMY CATFISH> hele, myslel jsem samičku, jinak sa ti dobijú.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:32 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

nnnap> :-) teraz som našiel akvaristiku kde ich majú :-) tak kúpim ešte jedného :-) keď som kupoval tak mali už len jedného tak potom dám rastlony dozadu :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:19 ® nnnap
nnnap

Tak, bílý šutr ti obili o hlavu už jiní. Jestli jsou to nějaké valounky, typu štěrk, tak budiž. Nasadíš rybkám nějaké sluneční brejle. Jestli to je mramorová drť, tak ti hodně ovlivní tvrdost vody. Prostě se to nehodí. Hrad tam je, to je dobře. To musí být. Ještě by to chtělo do něj vzduchovací kámen s červenou podvodní ledkou. To je potom krása. Vesuv hadra. Jenom pozor, až ta láva půjde přes okraj:-D .
Hele, teď něco seriózněji- ty rostlinky si tam nastrkal jenom tak, hala bala. Mi, retardovaní, to řadíme do 3 plánů- popředí, střed, pozadí. Snažíme se vytvořit iluzi vodního toku esteticky uchopitelnou lidskému oku. Přední plán- volné prostranství, nízké, husté rostlinky u dna. Vyžadují dostatek světla. 2 plán- rostlinky tak do 1/3 nádrže, skupinky nejlépe po bocích, 3 plán-vysoké, zakrytí zadní stěny a přikrytí příslušenství.
Hele i ten plovoucí chudák bude rád, když ho zakořeníš. Dokáže růst jenom tak z vody, ale ze dna mu bude lépe a dříve ti zaroste hladinu.
Nemáš to velké, proto bych volil ty dlouhé posunout dozadu, ta kryptokoryna se ti bez světla bude tahat nahoru, nicméně dal někam někam do 2 plánu jako solitér, a pořídil bych si něco prťavého dopředu.
Když si pořídíš samičku, k tomu beťákovi, tak ocení krycí sklo a budeš moct vidět beťáka v plném toku. :-)

reagovat