Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.369 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. června 2008 ve 20:04 ® Sander
-
zlomiljsemprut > 10 let už je opravdu dlouhá doba. Právě před deseti lety jsem byl na vrcholu své chovatelské činnosti. Už si snad ani nevzpomenu na názvy, ale měl jsem paví oka, čichavce, pancéřníčky, dost druhů cychlid, bojovnice, ancistruse, tetry, parmičky, štikovce…ale i hrouzky, okouny, úhoře, štiky, karase a kapry.
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:29 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Sander: Dávno?! A kolik Ti bylo? Podle karty si mladý:) Jinak co choval za rybky?
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 22:01 ® jakubmikulica reakce na …
-
jo good
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 21:58 ® ESKY reakce na …
-
ahoj Kubasi, co je to běžná sladkovodní ryba ?
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 21:26 ® Sander
-
kubas > prodejnu, zabývající se cíleně prodejem běžných sladkovodních ryb, jsem ještě neviděl. Ale opravdu nevidím důvod, proč si tyhle ryby nenachytat na řece – tedy mimo tebou zmiňovaného potočáka v akvarijní velikosti. Ale to by stejně nemělo význam, potočák se do akvária nehodí, a je to chovatelsky poměrně těžký oříšek, náročný na vybavení.
zlomiljsemprut > akvária nemám. Nicméně, byla doba, kdy jsem jich měl ve svém malém pokojíku i 13, spolu s želvami, chameleony, gekony, potkany, králíky..... Akvaristika mě bavila. S kroužkem jsme každoročně jezdili na republikovou akvaristickou soutěž do Prahy, kde jsme nikdy neudělali ostudu (tedy co se rybiček týče, přecijen být přes noc s partou kluků v Práglu, kousek od Matějské, dá tušit neomezené možnosti). Byly to krásný časy, už je to ale dávno.
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:21 ® farnas
-
ja mam pancernicky neonky a cichavce zlate
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:03 ® tomchamik
-
Nemám jich moc,jen 2,bývalo-kdy jsem měl doma 10000l vody. Ta nádrž s kytkama má asi 300l a jsou tam tetřičky,neonky a pancéříčci
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:02 ® tomchamik reakce na …
-
snad se jim dařit bude,maj to jako důchod a hlavně,za pár dní je zahájení a tak aby mě nenapadlo je vzít zase na výlet.V rybníku zatím dravce nemám a tak maj šanci
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Tomchamik. Ty máš asi hodně akvárek, co?:D
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:00 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
tomchamik: Kolikátka to je? A jaké rybky tam máš. Je velmi pěkné!
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 18:59 ® tomchamik
-
A toto mělo být dekorační,žel,nedostak času se projevuje.Foceno mobilem,tak nic moc. Do uměleckých fotek to má daleko
reagovat))
- Úterý 3. června 2008 v 18:59 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
tomchamik: Ať se jim daří:)
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 18:57 ® tomchamik
-
Tyto karásky mám už od podzimu,kdy se nedobrovolně účastnili výpravy na štiky.Jako již nespolupracující jsem je vzal domů pro želvy a oni začali plavat,dnes jdou do rybníka
reagovat)
- Úterý 3. června 2008 v 18:23 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
kubas:To se asi nedoplatíš:)
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:56 ® kubas reakce na …
-
zlomilsemiprut: to nechcu do akva ale do takové menšího potoka u nás za chatou, aby byla nějaká sranda
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:49 ® čabi
-
ciffik,salmo:ani ti tloušti tam moc dlouho nebudou.Mám v plánu tam za nima poslat štičku…
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:39 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Sander: Ty máš nějaké akvárka? Vypadá to, že akvaristice rozumíš.
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:38 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Kubas: Jestli chceš živé akvárko kup si karásky. Je to parádní ryba a když jich máš hodně, tak barvy v akva jenom hrají. Koupíš v každém zveráku
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:36 ® kubas reakce na …
-
clinfish:njn když sem ho měl v akvárku, tak tam bylo živo víc než obvyklo to je pravda. Sander: já sem myslel jako nějakou prodejnu aj bych potřeboval aby tam měli aj potočáky třeba.
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:32 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Hany. A dával si foto?
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:30 ® clingfish
-
kubas: zkus hornbach. Jinak na tloustaky bacha sou to magori, pokud tam budes mit mensi ryby tak je ustvou
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 16:55 ® Kubah reakce na …
-
zlomiljsemprut: neonky a pancéřníčky
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 16:16 ® Salmo reakce na …
-
čabi> tloušťáky mám taky ale jenom 2 jsou to pěkný rybky ale všechno vyřžírají takovou rychlostí,že obyčejný rybky si nestíhají ani zobmout
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 16:11 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
A jaké?
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 15:32 ® Kubah reakce na …
-
zlomiljsemprut: chováme
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 15:15 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Kruci, chováte tady někod vůbec klasické akvarijní ryby?
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 9:39 ® Ciffik
-
čabi: jsem zvedavej za jak dlouho tam najdes jenom ty tlouste
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 23:12 ® čabi
-
Dneska jsem si konečně založil akvárko.Má 100 litrů.Mám tam 5 hrouzků,2 plotičky,4 malý tlouště,2 oukleje a jednu ouklejku pruhovanou.Všichni maj do 10 cm.Jsou nádherní.
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 22:34 ® Sander
-
kubas > pod každým jezem, možná i jinde na řece :o))) Pokud nevlastníš povolenku, bude tě to stát 5 minut strachu.
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 21:54 ® kubas
-
kde se dají někde v Brně koupit sladkovodní ryby do akvárka: hrouzek,jelec atd… ?
reagovat