Chytej.cz

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.369 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 4. června 2008 ve 20:04 ® Sander
Sander

zlomiljsemprut > 10 let už je opravdu dlouhá doba. Právě před deseti lety jsem byl na vrcholu své chovatelské činnosti. Už si snad ani nevzpomenu na názvy, ale měl jsem paví oka, čichavce, pancéřníčky, dost druhů cychlid, bojovnice, ancistruse, tetry, parmičky, štikovce…ale i hrouzky, okouny, úhoře, štiky, karase a kapry.

reagovat
Středa 4. června 2008 v 15:29 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Sander: Dávno?! A kolik Ti bylo? Podle karty si mladý:) Jinak co choval za rybky?

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 22:01 ® jakubmikulica reakce na …

jo good

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 21:58 ® ESKY reakce na …

ahoj Kubasi, co je to běžná sladkovodní ryba ?

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 21:26 ® Sander
Sander

kubas > prodejnu, zabývající se cíleně prodejem běžných sladkovodních ryb, jsem ještě neviděl. Ale opravdu nevidím důvod, proč si tyhle ryby nenachytat na řece – tedy mimo tebou zmiňovaného potočáka v akvarijní velikosti. Ale to by stejně nemělo význam, potočák se do akvária nehodí, a je to chovatelsky poměrně těžký oříšek, náročný na vybavení.

zlomiljsemprut > akvária nemám. Nicméně, byla doba, kdy jsem jich měl ve svém malém pokojíku i 13, spolu s želvami, chameleony, gekony, potkany, králíky..... Akvaristika mě bavila. S kroužkem jsme každoročně jezdili na republikovou akvaristickou soutěž do Prahy, kde jsme nikdy neudělali ostudu (tedy co se rybiček týče, přecijen být přes noc s partou kluků v Práglu, kousek od Matějské, dá tušit neomezené možnosti). Byly to krásný časy, už je to ale dávno.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:21 ® farnas
farnas

ja mam pancernicky neonky a cichavce zlate

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:03 ® tomchamik
tomchamik

Nemám jich moc,jen 2,bývalo-kdy jsem měl doma 10000l vody. Ta nádrž s kytkama má asi 300l a jsou tam tetřičky,neonky a pancéříčci

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:02 ® tomchamik reakce na …
tomchamik

snad se jim dařit bude,maj to jako důchod a hlavně,za pár dní je zahájení a tak aby mě nenapadlo je vzít zase na výlet.V rybníku zatím dravce nemám a tak maj šanci

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Tomchamik. Ty máš asi hodně akvárek, co?:D

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 19:00 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

tomchamik: Kolikátka to je? A jaké rybky tam máš. Je velmi pěkné!

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 18:59 ® tomchamik
tomchamik

A toto mělo být dekorační,žel,ne­dostak času se projevuje.Foceno mobilem,tak nic moc. Do uměleckých fotek to má daleko :-)) ))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4044.jpg
Úterý 3. června 2008 v 18:59 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

tomchamik: Ať se jim daří:)

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 18:57 ® tomchamik
tomchamik

Tyto karásky mám už od podzimu,kdy se nedobrovolně účastnili výpravy na štiky.Jako již nespolupracující jsem je vzal domů pro želvy a oni začali plavat,dnes jdou do rybníka:-)) )

reagovat
foto/forum/2008/th-img4043.jpg
Úterý 3. června 2008 v 18:23 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

kubas:To se asi nedoplatíš:)

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:56 ® kubas reakce na …
kubas

zlomilsemiprut: to nechcu do akva ale do takové menšího potoka u nás za chatou, aby byla nějaká sranda:-)

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:49 ® čabi
čabi

ciffik,salmo:ani ti tloušti tam moc dlouho nebudou.Mám v plánu tam za nima poslat štičku…

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:39 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Sander: Ty máš nějaké akvárka? Vypadá to, že akvaristice rozumíš.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:38 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Kubas: Jestli chceš živé akvárko kup si karásky. Je to parádní ryba a když jich máš hodně, tak barvy v akva jenom hrají. Koupíš v každém zveráku

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:36 ® kubas reakce na …
kubas

clinfish:njn když sem ho měl v akvárku, tak tam bylo živo víc než obvyklo to je pravda. Sander: já sem myslel jako nějakou prodejnu aj bych potřeboval aby tam měli aj potočáky třeba.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:32 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Hany. A dával si foto?

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 17:30 ® clingfish

kubas: zkus hornbach. Jinak na tloustaky bacha sou to magori, pokud tam budes mit mensi ryby tak je ustvou

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 16:55 ® Kubah reakce na …

zlomiljsemprut: neonky a pancéřníčky

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 16:16 ® Salmo reakce na …
Salmo

čabi> tloušťáky mám taky ale jenom 2 jsou to pěkný rybky ale všechno vyřžírají takovou rychlostí,že obyčejný rybky si nestíhají ani zobmout :-((

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 16:11 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

A jaké?

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 15:32 ® Kubah reakce na …

zlomiljsemprut: chováme :-)

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 15:15 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Kruci, chováte tady někod vůbec klasické akvarijní ryby?

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 9:39 ® Ciffik
Ciffik

čabi: jsem zvedavej za jak dlouho tam najdes jenom ty tlouste :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 23:12 ® čabi
čabi

Dneska jsem si konečně založil akvárko.Má 100 litrů.Mám tam 5 hrouzků,2 plo­tičky,4 malý tlouště,2 oukleje a jednu ouklejku pruhovanou.Všichni maj do 10 cm.Jsou nádherní.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 22:34 ® Sander
Sander

kubas > pod každým jezem, možná i jinde na řece :o))) Pokud nevlastníš povolenku, bude tě to stát 5 minut strachu.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 21:54 ® kubas
kubas

kde se dají někde v Brně koupit sladkovodní ryby do akvárka: hrouzek,jelec atd… ?

reagovat