Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 378.100 zobrazení | 3.587 odpovědíAhojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 30. prosince 2011 v 18:32 ® nnnap reakce na …
-
noba> pěkný, ale uvědomuješ si, že v nárocích na vodu, i když to jsou furt diskuzi, je hnědý versus red melon něco jako avia na friťák a vysokotlaký dýzl. Ne na chov, ale odchov.
reagovat
Jo vzpomněl jsem si, že ses ptal na tu vodu do akvárka. Tak čistě demineralizovanou nemůžeš. Pro mladé ve fázi eleuteremryo až protopterygiolarvální je to jed. Ono ta voda provede přesně to samé mladým, co předtím provedla osmóza vodě. Dojde k difuzi solí z těla do čistého prostředí a naopak k zvětšení objemu vody v tělíčcích plůdku. Prostě ti potěr pochcípá.
Musíš připravit k výtěru roztok, který bude mít přesné požadované vlastnosti. A ty jsou radikálně rozdílné třeba u hnědého, relativně nejméně náročný, až po tyrkyse nebo redy. Tyto ryby jsou náročné na výtěr proto, že potřebné pásmo je velmi úzké. Domnívám se, že budeš muset míchat do čisté demineralizované čistou surovou. Což ve tvém případě bude po deckách, či max po litrech. Proto se také nemnoží v 400 litrovejch nádržích, ale menších separé. - Pátek 30. prosince 2011 v 18:25 ® noba
-
nnnap> ale musím říct že absolutně nejlepší bylo že tam měli asi 15 vytíraček s dospělými páry. A někteří se i zrovna třeli. No oči přecházeli:) a 1300 v tahu, ale zas za 6 ryb to celkem jde. mají ale 5cm
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 18:14 ® nnnap reakce na …
-
noba> štyry kilokusy?!
reagovatTo musel být masakr!
- Pátek 30. prosince 2011 v 18:13 ® nnnap reakce na …
-
Ciffik> taky hezký. Pěkně si zainvestoval do rostlin. Napiš, jaké druhy. Já bych se dohadoval. Jaký ten anubias máš?
reagovat
Normálně si mne navnadil a jdu se koukat do svého a popohánět to očima. - Pátek 30. prosince 2011 v 18:12 ® noba
-
objevil jsem chovatele terčovců asi 10km od domova. Z cca 4000ks jsem si přivezl 6 malých krasavců.
reagovat3× terčovec hnědý a 3×red melon
- Pátek 30. prosince 2011 ve 12:32 ® Ciffik reakce na …
-
nnnap> tak jsem se taky postaral o rozšíření řad akvaristů. Akva založeno 16 dní zpět, objem stejný jako tvé akva – založeno jako dekorace pokeje než odchovna. O anubiasy bych se nebál. Každej strašil jak to pomalu roste a za těch 16 dní min. 5 nových listů a celkové zvětšení ,,objemu,, o třetinu. Kořen ti teda upřímně závidím-krásnej.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 9:23 ® Nerodia reakce na …
-
noba> par PRODÁM – prodam par diamond ročni 1800 kč, 5 ks ročni malbora 550 kč/ks Cena: V textu | Kraj: Moravskoslezský | S.Malurekseznam… | Vloženo: 30.12.2011 08:19:44
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 22:42 ® nnnap reakce na …
-
noba> já myslím, že přesračkované to je až dost. Všimni si těch oblázků- to jsou skvosty z dovolených. Dokonce tam je jeden čistě bílý vápenec, a jeden bronzově černý se zlatými šupinami. Prostě jedna taková Kamarádova krajinka- sračkol až na půdu.
reagovat
Je fakt, že když jsem viděl ten kořen, tak bych dal jakékoliv peníze. Naštěstí ten dobrák hokynář to měl poctivě na váhu a nebyl drahý. 170 kaček jde.
Mám naději, že růst rostlinek, i když jsem mu nadělil submersně pěstované anubiasy a ty porostou velmi pomalu, tak čas ten kýč časem upraví. - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 8:51 ® noba reakce na …
-
nnnap> to bych ani neřek že je takové malé, ale pěkné. Už jen potápěč a nemá to chybu
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 23:44 ® nnnap reakce na …
-
noba> pol deci je proti tomu oceán. Udělal jsem to malému k narozkám. 60×30×30. 52 litrů. Na neonky a spol. 15W zářivka. Izolované ze 3 stran, v předsíni, kde je cca 16°C si drží jenom ze ztrát filtru 5W a 15W + teplo z tlumivky 22,5–21°C. Topítko tam je pro srandu králíkům.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 22:55 ® noba reakce na …
-
nnnap> moc pěkný. Hlavně ten kořen. A kolik že to má litrů? A kolik světla?
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:44 ® nnnap
-
no a z boku tak nějak
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:43 ® nnnap
-
detail kořene- kamínky a gumičkou přichyceny 2× anubias, 2× Microsorium pteropus, podstrčeno nějaký majrofilus, v pozadí budoucí clona filtru a topítka z Vallisneria torta
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:39 ® nnnap
- reagovat
- Středa 28. prosince 2011 v 17:38 ® nnnap
-
a tak nějak to dopadlo na první svátek. Takhle to zařídil ježíšek
reagovat - Středa 28. prosince 2011 v 17:37 ® nnnap
-
tak nějak to začalo cca 2 dny před vánocemi. Rozplavání kořene a malá oslava.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 10:31 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
noba> jjej paráda
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:30 ® noba
-
rostliny zasazeny
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:23 ® noba reakce na …
-
Nerodia> sakra že jsem se sem nepodival dříve. Ten inzerát jsem na rybickach četl dnes cca v 1ráno a to jsem tam volat nechtěl. Dal jsem si budika na 8 že tam hned zavolám a ten inzerát už tam nebyl, takže to asi bylo pryč. A byl jsem zrovna ve vodnanech.
reagovatškoda. Ale díky za upozornění.
- Pondělí 26. prosince 2011 v 6:49 ® Nerodia
-
noba> Teď jsem objevil tento inzerát: Daruji všechny ryby z tohoto akvária.. Daruji všechny ryby z mého akvária ..Důvod. osobní problémy z důvodu náhlého urychleného stěhování..Musím je udat do 29.prosince 2011..Jsem z Jindřichova Hradce..Obsah akvária 4 x terčovec..5X Altuma..5× L sumci a neonky a další ryb.. Můj telefon je 607889948…Jinak je budu muset utratit..Ryby jsou vyfocené zde na fotkách z poslední dob.. http://rybicky.net/nadrze/7218
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 ve 22:51 ® Alov reakce na …
-
noba> Zverák, výměna, dar někomu.. Možností je spousta
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 ve 20:26 ® noba reakce na …
-
Alov> No jo, ale kam?
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 19:02 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
noba>
reagovathlavne že máš z nich radosť
- Neděle 25. prosince 2011 v 18:49 ® Alov
-
noba> Gibáče dej pryč. To jsou dost velké obludy k terčům.
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 18:33 ® noba reakce na …
-
TOMMY CATFISH> no celé to stálo dost, ale stálo to za to
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 16:32 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
krásne
reagovatmuseli stať dosť čo ? ja mám jednu krásnu bojovnicu potom sumčeka bielopruhého a aj ďalších dvoch sumčekov ale neviem ich názov
a jedného prísavníka veľkoplutvého
- Neděle 25. prosince 2011 v 16:25 ® noba reakce na …
-
TOMMY CATFISH> ted aktuálně tečovce, stránku zpět mám fotku
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 15:51 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
noba>
reagovata ty máš aké rybky ?
- Neděle 25. prosince 2011 v 15:35 ® noba reakce na …
-
TOMMY CATFISH> no vidíš to
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 15:25 ® TOMMY CATFISH
-
som newedel že na rybárskej stránke je aj kútik pre akvaristov
reagovat