Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 378.095 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. listopadu 2011 v 0:59 ® nnnap reakce na …
-
noba> pro začátek půjdeme do teter. Je to malé akvárko. Takže čistotné kliďase. Velikost mi nevadí, rovnováhu udržím levou zadní. Každý by měl začít neonkami. Trochu magie. Přes ně se překopat ke gupkám, potom pokusy o nějaké tření jikrnaček a pak podle libosti každého soudruha. Vybírám něco do chladnější vody. Čistý biotop to nebude. Spíše stejné požadavky na prostředí.
reagovat - Neděle 27. listopadu 2011 v 0:46 ® noba reakce na …
-
nnnap> no ale myslím že vím kdo se bude v akvu nejčastěji šťourat?
reagovata co za biotop si vymyslel?
- Sobota 26. listopadu 2011 ve 20:55 ® nnnap
-
DŮLEŽITÉ DĚLENÍ PRO SVĚT, CHYTEJ.CZ, ČT1!
Rozhodl jsem se, že klukovi ukážu rybu nejen na talíři, ale i v nekonzumovatelné podobě, tedy že vyhovím jeho touze po zvířátku a demokraticky jsem rozhodl, že to budou akvarijní rybičky.
reagovat
Tímto bych se tedy chtěl zařadit mezi vás, řadové chovatele a smýt ze sebe nálepku bohapustého teoretika, plácala, medvídka mývala a být Vám rovnocenným kolegou. Tedy chystám klukovi jednu ze svých původních nádrží. Kopu se v starých krámech, nadávám nad cenou zářivky, vymýšlím biotop, sestavu nádrže…
Maje staré dna jsem jedno aktivoval/ jak moderni!/, chystám se udělat apgrejt jednoho malého stojanu pro začlenění do 21 století…
Bude to malá nádrž pro vyzkoušení rozmaru jednoho lidského štěněte. - Sobota 26. listopadu 2011 v 1:40 ® noba reakce na …
-
nnnap> zkušenosti co se týče naměřených hodnot jsou super, jinak odpadní vodu jsem nainstaloval přímo do odpadu, takže radši ani nevím kolik toho odpadu je, ale příště to ještě vypojím a podívám se. Ale možná radši nevědět
jinak pokud by o této osmoze někdo přemýšlel tak doporučuju. Hlavně me potěšilo že v balení byly komplet všechny součástky k napojení na vodu i odpad včetně teflonové pásky k utěsnění, a navíc tam byly i náhradní filtry. za ty prachy myslím že super.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2011 v 19:44 ® nnnap reakce na …
-
noba> a jaké jsou první praktické zkušenosti? Jaký je poměr získané a odpadní vody? Zhruba.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:55 ® noba
-
do tohdle akva si dej tak neonky. 25cm pstruha bych videl tak aspon na 500l, aby to k něčemu bylo.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:22 ® Erik
-
co než zmasím
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:09 ® Erik
-
a tak pro 1 by stacil ne?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:03 ® džigit reakce na …
-
nnnap> na tu chvíli,než je zmasí…
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:37 ® nnnap reakce na …
-
Erik> ne
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:20 ® Erik reakce na …
-
pro ty pstroužky mam vybráno toto akvárium co říkáš je dostačujcí na 2–3 pstroužky tak kolem 20–25 cm http://petdiscont.cz/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:20 ® Erik reakce na …
-
pro ty pstroužky mam vybráno toto akvárium co říkáš je dostačujcí na 2–3 pstroužky tak kolem 20–25 cm
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:22 ® džigit reakce na …
-
noba> že bych začal svým 200 litrovým
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:07 ® Bigpista reakce na …
-
džigit> Moje štěstí je, že jsem ženu akvaristikou nakazil. Teď momentálně máme doma každý dvě nádrže a lámem si hlavu nad tím, jak tam dostat větší.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:07 ® noba reakce na …
-
džigit> tak to chce začít jen nějakým malým a pak postupně zvětšovat
reagovat
no a nebo ho prostě dovalit ze sklepa, napustit a holt pak už se nedá nic deělat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:57 ® džigit
-
noba> no moja mi,krom rybařina, trpí „akorát“ různé ptákoviny ohledně výčepu a gastro.To už jsem měl než si mně ulovila.Akvárko ze sklepa si zatím vystěhovat do patra nemůžu,prý by to tím určitě neskončilo…
reagovat
Prý mi k tomu stačí djembe a slabost pro feferony a bylinky - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:53 ® noba reakce na …
-
Bigpista> no to si všimla hned, ale co s tím pak už mohla dělat
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:51 ® Bigpista reakce na …
-
noba> Ještě řekni, že si nevšimla
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:43 ® noba reakce na …
-
džigit> Jak si to uhodnul?
reagovatkdyž jsem jel pro tu čtyřstovku co ted mám,tak jsem to přitelkyni radši ani neřek
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:34 ® džigit reakce na …
-
noba> z Tebe mají doma asi taky radost
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:24 ® Bigpista reakce na …
-
noba> Pěkné, tak ať voda rybám šmakuje
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:09 ® noba
-
Provedl jsem orienrační měření KH i GH je na nule a PH cca6
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:56 ® noba
-
tak je nainstalováno a voda jak ze studánky
reagovat - Úterý 22. listopadu 2011 v 11:53 ® osprey reakce na …
-
Erik> Oni sežerou ledacos, ale granule pro danou věkovou skupinu budou nejlepší. Dělají se jiné pro malé pstruhy a jiné pro velké. Důležitá bude silná filtrace.
A nakonec – dva pstroužky jsem kdysi v akvárku měl a jsou to takové bláznivé ryby. Lítají jak magoři, všeho se lekají…
Třeba takoví nejsou všichni. Kdyžtak časem poreferuj, jak ti to šlape.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:51 ® Erik
-
Dobrý den chci si pořídit do 110l akvária malé pstroužky ale nevím čím je krmit jestli granulemi nebo něčím jiným děkuji
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2011 ve 14:48 ® HaD
-
Věnuji dvě akvária za odvoz. Věnuji dvě akvária za odvoz. Cca 180 a 260 l. Volejte 608323472
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 16:07 ® Nerodia reakce na …
-
Tohle jsem neměl na mysli.Ale když Vás to zajímá tak cca 1O min.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 14:48 ® nnnap reakce na …
-
Nerodia> jak dlouho se vaří?
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:05 ® Nerodia
-
Kdo by chtěl něco o racích tak zde je adresa kde Vám se budu snažit odpovědě na Vaše dotazy. WWW.akva-tera.webnode.cz
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 16:12 ® noba
-
nnnap> no zas az tak úplně zadarmo ne
reagovatAle co jsem tak četl tak to má docela dobré reference.