Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 393.291 zobrazení | 3.587 odpovědíAhojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. června 2008 ve 21:53 ® yerrx
-
jednomu okounovi v akvarku vylezlo oko z dulku!! :o
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 16:49 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Halo no tak měli bychom to tu zase rozhýbat!!! Dávejte fotky!!! Prosím…
reagovat - Sobota 31. května 2008 ve 12:50 ® farnas
-
zlomiljsem prut jak mam to nova akvarko tak jsem mel dva pancernicky jeden umrel druhyho jeste mam ....... pancernicci tohle delaji stoji na miste jako by byly mrtvy
reagovat - Sobota 31. května 2008 v 9:58 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Dneska jsem se lekl, myslel jsem, že mi umřel můj panceřníček. A on jenom se vybušil do rostlinky a celou ji pomuchlal. Raubíř jeden:)
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 v 16:25 ® yerrx reakce na …
-
ja tomu karaslovi daval este tak ± 2 mesice necekal sem ze to pride tak brzo…
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 v 9:29 ® clingfish
-
yerrx: okouni to sou mrsky:) Kdyby ten karas byl i stejne velkej, tak pokud budou mit hlad, tak ho ustvou. Ja sem to vyresil nasledovne, v jednom akvarku mam jen okouny a vypada to docela dobre, navic to ma vyhodu ,ze mi nic neozira rostliny, nevyryva je a ani neviri nejakej kal, protoze ve dne neryji, teda mam tam s nima bolinka, ale ten je dvakrat vetsi jak oni a prohani spis on je, takze aspon kluci nezlenivi
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 22:11 ® proutnik reakce na …
-
to si zeme delas kozi ci co ty vole ja jsem ti rikal ze ty karasy ti nedam ze je sezerou no vidis a je v hajzlu
reagovat - Středa 28. května 2008 v 16:12 ® yerrx
- reagovat
- Středa 28. května 2008 v 16:12 ® yerrx
- reagovat
- Středa 28. května 2008 v 16:11 ® yerrx
-
tak si sedim u pocitace a slysim nejake splouchani, zvednu se a du se podivat co je a najednou sem o karase chudsi:)
reagovat - Středa 28. května 2008 v 15:51 ® rgb23 reakce na …
-
V podstatě stačí jen dostatek rostlin, než se ale rozrostou a vytvoří ve vodě onu pomyslnou rovnováhu s čistou vodou, je lepší filtrovat a vodu ošetřovat i chemicky.
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 12:39 ® clingfish
-
na tu zelenou vodu by mohl mopoct rakos, ma schopnost vazat prvky a rek bych ze v te vode budes mit hodne N a P. Nedavej ho tam jen tak ale treba do nejake umelohmotne bedny, pokud mas folii, jinak ti proroste skrz
reagovat - Středa 28. května 2008 v 1:35 ® Mike
-
Měl bych dotaz k těm jezírkům… Musí být nějaký filr, přítok atd… Nebo by stačilo mít v jezírku dostatek rostlin, které mají samočistící schopnost?
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 20:54 ® thymallus
-
Rasy jsou problem. Je vsak treba spis premyslet proc se delaji nez jak se jich zbavit. Nejspis hodne svetla, hodne fosforu ve vode, hodne organickych latek. Ta slama uvolnuje siru, modra skalice taky, nektere ryby jsou na to citlive. POkud mohu doporucit, pouzil bych Phosvec, nebo levnejsi AlgoClear. Vazou fosfor a premenuji ho na mineralni zakal, kterej uz rostliny a rasy nevyuziji… Lepsi je ale rasam predchazet – pokud se jedna o akva, nemelo by byt proti oknu, spise bokem, dulezita je spravna a pravidelna vymena vody, zdrave kytky atd atd…
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 15:25 ® snek reakce na …
-
udajně sláma, nebo také rašelina nacpaná v pytlu okyselí vodu a zamezí výskytu řas.
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 0:59 ® thymallus
-
Tak ja teda taky prispeju trochou do mlyna…
reagovatFotka ze zimy, 180l, jizni amerika, ted je akva trosku predelane, vypada ale podobne. Pokud to nekoho zajima, tady je vic info o nekterych mojich akvarkach…www.akvarista.cz
- Neděle 25. května 2008 ve 23:11 ® ESKY reakce na …
-
s tímto tvrzením nesouhlasím, ryby tam samozřejmě být mohou, jen se musí s tou modrou skalicí velmi, velmi opatrně. A ještě stará finta : dříve používali staří rybníkaři otep žitné slámy vhozenou do rybníka, udajně se má z ní vyluhovat nějaká látka co ničí řasy, ale nikdo z mých známých to nezkoušel…
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 21:15 ® yerrx
-
ale pak tam mesic nesmis dat ryby…
reagovat - Neděle 25. května 2008 v 18:56 ® ESKY reakce na …
-
ahoj, pokud mohu poradit : řasy spolehlive odstraní průtočný UV sterilizátor, ale také pár kapek (musí se experimentovat ) modré skalice, dá se koupit v akvaristice roztok s názvem Anhydrin, je to určený na hubení nezmarů, ale účinná látka je modrá skalice…
reagovat - Neděle 25. května 2008 v 16:07 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Hoši děkuji za pochvaly. schwara: Ta zelená voda je asi neřešitelný problém, jelikož je ze slunka a okolních rostlin. Jak slunko pere do té vody, tak tam rostou řasy. A ty barví tu vodu!!!:(
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:48 ® Kubah reakce na …
-
schvara- To je normální, to vyčistíš a za měsíc je to zase zakalený, navíc to ted dělá pyl ze stromů, já mám jezírka 3 a čistim je vždy až už není ten pyl. zlomiljsemprut- Pěkný
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:46 ® yerrx reakce na …
-
ma tam tmave dno…
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:44 ® schwara reakce na …
-
zlomiljsemprut> Jezírko pěkný, stačilo by mi. Ale máš strašně zkalenou a zelenou vodu.
reagovatTeda pokud to neni jen odraz na těch fotkách.
- Neděle 25. května 2008 ve 14:23 ® yerrx
-
zlomiljsemprut – osobka
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:15 ® yerrx
-
tak moje nove akvarko uz je hotove, uz jen staci pockat az se trochu rozrostou rostliny, okouni sou zatim schovani amezi sutrama a rostlinama az vecer zacnou vyjizdet tak dam este jedno foto
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:04 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Toto je mé jezírko. Je nově zrekonstruováno. Hloubka je asi 140 cm, aby nepromrzlo. Rostliny kolem jezírka jsou kapradina, rákos a ještě se něco najde:) Hráz před jezírkem je z důvodu přívalových vln z polí. Když více zapršelo vlna z pole příšla a žuchla pímo do něj. Pak vymřela celá obsádka, jelikož se hnojí všemožnými srač*ami!
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 14:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
- reagovat
- Neděle 25. května 2008 ve 14:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
- reagovat
- Neděle 25. května 2008 ve 14:00 ® zlomiljsemprut reakce na …
- reagovat
- Neděle 25. května 2008 ve 14:00 ® zlomiljsemprut
- reagovat