Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.694 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. prosince 2008 ve 14:16 ® yerrx
-
kuki – se pstruhovym podberakem nebo cerenem kdekoliv…
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 13:45 ® kuki1996
-
Lidi ja bych potřeboval radu nevíte někdo kde by se dali ted nachytat malí rabičky pro ty mí sumečky.. voni žerou jako blazen a ja už fakt nevím kde je mam chytat ty rybky…všechny mí zásoby v druhým akvárku už došli víte nevíte teda někdo kde bych je mohl nachytat?????
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 ve 20:51 ® Salmo reakce na …
-
yerrx> Tak to nevím,radši bych je pustil.Já měl v akvárku 10 cm kapříky a neonky zlikvidovali hnedka…
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 ve 20:18 ® yerrx reakce na …
-
na vylovech…
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 ve 20:08 ® sidonius
-
Dobrý večer chci se zeptat , kde a na co by se dal chytit sumec velky okolo 20 cm.Na svazové vodě se to brát nesmí tak kde je nějaká voda,kde by se dal vzít díky
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 v 11:00 ® yerrx
-
Salmo – tak 7 a 8
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 v 9:59 ® Salmo reakce na …
-
yerrx> No snad to vadit nebude,jak máš ty hrouzky velký ??
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 ve 22:35 ® kubas
-
yerx: nevadí, já mám taky mixlý akvárko
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 19:13 ® yerrx
-
tak dneska jsem byl nakoupit, vzal jsem 10 neonek červených a 5 pavích oček, mám pár dotazů
v akvárku mám jěště 2 hrouzky, vadí to?
jedna samička z pavích oček je nějaká hybridní a ma na ocase hrb, ovlivní to třeba plodnost?
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 ve 13:47 ® yerrx reakce na …
-
E – a ůžu je z tama nějak přecedit nebo tak něco?
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 ve 12:26 ® ESKY reakce na …
-
hm, pokud máš trepky na hraní a na koukání, tak jsi je opravdu nemusel shánět od akvaristy, trepky se vyskytují poměrně všude kolem nás, i ve vodě u kytek ve váze, nebo v senném nálevu, ovšem my akvaristé víme, že ke krmení plůdku akvarijních rybek potřebujeme kulturu trepek čistou, téměř sterilní, abychom si do akvárií nezavlekli jiné, nežádoucí prvoky. Pokud mohu poradit ještě : tak začni s živorodkami, většina jich má stejné nároky na prostředí a chemismus vody.
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 9:13 ® yerrx
-
ESKY – ne buď to to nebo to.......trepky se vytvořily během tří dnů, kdyz zdechnou tak to nevadí, ani jsem si je nemusel zhánět od akvaristy…
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:57 ® ESKY reakce na …
-
myslíš jako kombinaci neonek a pavích ok a ještě k tomu mollyny ??
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:56 ® ESKY reakce na …
-
domnívám se, že je pěstování trepky v Tvém případě poněkud předčasné, neb nemáš plůdek ryb, který by je vyžadoval jako potravu, trepkami se krmí plůdek čichavců, nebo bet.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:08 ® yerrx
-
ESKY – předevčírem jsem dal „pěstovat“ trepky, dneska jsem sestrojil mikroskop a už se to tam jen hemží, je jich tam uplně mrtě
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:36 ® monaster reakce na …
-
taky bych bral Molly nebo něco podobnýho. měl jsem 4 a vydržela jen 1. teď mám hrouzka a přemejšlím co k němu. akvarijní nebo okounka nebo trumana
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:26 ® Salmo
-
U mně zas zvítězila štika
reagovatUž má asi 30 cm(když jsem jí donesl domů tak měla 20).Likviduje rybky jako na běžícím páse,nádhera…
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:21 ® Michal/
-
u mě zvítězili molly
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:15 ® yerrx
-
rozhoduju se mezi neonkama, p. ockama , a nejakym druhem molly pokudmozno gold......co myslite?
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 17:49 ® Michal/
-
yerx> No jo hlad je prevít
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 16:10 ® yerrx
-
Esky – to jako že mám psat i s tečkama a čárkama?
Mi- to se mi stalo taky, byla u nás teta a já chtěl jít zrovna nakrmit ryby a on přišla a říká „Jé vy máte ještě cukroví?“ a já na ni „jo klidně si dej“ jenomže ona to fakt vzala a chtěla to sníst a nakonec ji na(ne)štěstí máti zastavila:)
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 15:39 ® Michal/
-
oprava: mražený
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 15:35 ® Michal/
-
Tak dneska jsem myslel že se smíchy snad počůrám
reagovatDal jsem si na stůl nitěnky, mám meažebý a jsou v takových formách, ale jistě víte. Musel jsem jít na záchod, ale před tím jsem si 2 kousky odstřihnul a dal je na stůl. Táta přišel a jakmile to uviděl, tak myslel, že sem dal zmrazit čokoládu, a tak vzal nůž a rozříznul to na dvě části, aby zjistil, jestli tam nejsou oříšky
Naštěstí jsem přišel a řekl mu co to je. Kdybych nepřišel, tak by to možná i snědl
to sem si nikdy nemyslel, že se tohle může stát.
- Středa 3. prosince 2008 ve 22:09 ® Michal/
-
ESKY: Budu se snažit
reagovatAle občas nevím nevím. Budu takový ucho.
- Středa 3. prosince 2008 ve 21:50 ® ESKY reakce na …
-
v pohodě, já jen abych nebyl třeba příliš odborný a to jsi myslel správně, já jsem Ti jen trochu vytknul pravopis, nebť akvaristé bývají většinou chytří lidé, tak bych byl rád, kdybychom posunuli laťku o trochu výš, co Ty na to ? a i vy ostatní ?
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 15:17 ® Michal/
-
ESKY: Jinak pořádně teprve cca půl roku. Jako měl sem rybičky asi 5 let, ale moc sem se o to nezajímal.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 15:09 ® Michal/
-
ESKY: 15
reagovatJá vím, kolikrát se vyjadřuju jako 8 letý dítě
Ale fakt mi to nic neříká. To s nožkou mě napadlo. Sem myslel že má na nohách žábry.
- Středa 3. prosince 2008 v 10:56 ® yerrx
-
Esky – tak ted mam v akvarku 2 hrouzky, ale asi je pustim, dovolena skoncila
co si tam mam dat zy rybky?
reagovat - Úterý 2. prosince 2008 ve 23:44 ® ESKY
-
Mi.: kolik ti je let ?, jak dlouho a v jaké hloubce se zajímáš o akvaristiku ? a prosím žábronožka je to odvozenina od nožky, ne nošky, jinak latinsky je to Artemia salina, každý začátek je těžký, abychom uměli, musíme poznat
reagovat - Úterý 2. prosince 2008 v 19:11 ® yerrx
-
Esky – neocaridine zerou rasy, zabronozky musi pockat protoze motorek zatiim nemam, zatim zkousim vypestovat nejake ty trepky
michal – proc ne, co jsem se docet nejsou zas tak narocne,je to pekne a navic to ani nemusis skoro krmit
reagovat