Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.630 zobrazení | 3.587 odpovědíAhojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. listopadu 2008 v 19:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
kuki1996:Tak aspon že tak.
reagovat - Neděle 16. listopadu 2008 ve 14:47 ® kuki1996
-
sgt.mooody,hmm to jo no ale vono si tam bralo víc rybářů ty sumíky ají si brali ty malí kapříky co tam říkal jeden chlap tak ten žesi to bude dávat do zahradího jezírka tak vono se to tam vybralo hodně ty malí ryby ale i tak no nějaký tam chcíply určitě.. no škoda
reagovat - Neděle 16. listopadu 2008 v 9:12 ® sgt.mooody reakce na …
-
kuki1996:Tak to je celkem škoda
reagovatasi jich tam muselo hodně chcípnout.
- Sobota 15. listopadu 2008 ve 21:30 ® kuki1996
-
zlomiljsemprut,jo ty sumíky jsem sehnal u mího strejdy von má asi10 rybníků a ten největší nelovil asi 7 let tak to vylovyl protože to musel vybagrovat a tak tam jsem je našel potom v bahně vono jich tam bylo víc tak jsem si je vzal do akvárka sgt.mooody, kubas, jo díky za pochvalu Michal/,hmm to ti nezávidím ja mam ty rostliny všechny umělí akorát ty plovoucí mám živí
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:44 ® ESKY reakce na …
-
jasný, cichlidy jsou cichlidy, doporučuji navštívit expozici Naše řeka ? v zoo Plzeň, viděl jsem záběry v televizi a bylo to super, je to jedna z nejnákladnějších rybích expozic v republice, je to strašně náročné udržet v dobré kondici studenovodní ryby.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:28 ® monaster reakce na …
-
neonky jako hejnová ryba v nasvětleným akvárku s pěkným biotopem snad nebmaj konkurenci. ale i tak já dal přednost cichlidám jak říkáš. mouchy a žížaly z ruky. a furt rovnaly kamínky a tak. ale teď chci naše ryby
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:25 ® ESKY reakce na …
-
Mi.: takže k ancistrusům – jasně uvádí se, že jsou nenároční, ale musej být dodržené nějaké zásady. Tyto ryby pocházejí z rychle proudících potoků převážně jižní ameriky, takže vyžadují vodu bohatou na kyslík, pestrou stravu, i masitou ! osvědčil se mi plátek syrového bramboru ! pár úkrytů, kousek kořene, nebo kokosová skořápka, neboť ke svému trávení potřebují látku obsaženou ve dřevě. teplota 25C, tlumené osvětlení, nebo hustě zarostlou nádrž, kde jsou přirozeně zastíněná místa.
reagovat
k neonkám : neznám chemismus vody ve tvém akváriu, nevím jakou máš osádku akvária, nevím jakou máš filtraci ? a pět neonek je strašně málo, neonky se mají kupovat tak po 10 –20ti kusech, jsou to hejnové ryby, ale poměrně křehké a málověké, nikdy jsem nepochopil proč se lidem tak strašně líbí ??? že se líbí chovatelům, to beru protože to jsou rychlý ryby/prachy, ale proč si je lidi kupujou, to fakt nechápu… Takovou cichlidu ochočíš, můžeš jí krmit z ruky, pořád něco přestavuje v akváriu, ale neonka…ale můžem to probrat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:14 ® ESKY reakce na …
-
HT.: asi takhle, tím klasické černé myslíš ancistrus spec. jsou to kříženci podobní dolichopterus ? Jinak černý ancistrus je velmi velmi vzácný, to bys mohl poslat na aukci akvarijních ryb do Singapuru. Ryby nabídni Papíkovi do Pardubic, nebo si zadej výkup akvarijních ryb do vyhledavače, víš, je to už dlouho co jsem dělal ryby, hodně jsem dodával do prahy Ing. Svobodové, ale už na ní nemám kontakt,v Praze je spusty výkupen…
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:07 ® monaster reakce na …
-
clingfish: tak to je ideální domácí mazel pro mně. budem si notovat
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:56 ® clingfish reakce na …
-
s jezdikem mam tu zkusenost, ze je to strasnej nouma. Takovej spomalej a kdyz ho mas treba s okounkama i mensima nez on a krmis nitenkama, tak se nafutrujou okouni a ten jezdik nic nestihne.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:33 ® monaster reakce na …
-
nemáte někdo zkušenosti s ježdíkem v akvárku? ježdík, řezan, truman. dík
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:24 ® monaster reakce na …
-
taky jsem si dnes opět na starý kolena pořídil miniakvárko.
dřív jsem měl tlamovce ale teď tam šoupnu dva mini trumany a nebo ze dva ze tři okounky. ale chtělo by to řezana ten se mi líbí.
jinak jsem pomáhal kamarádovi s kroužkem na ZŠ a to je jinej nářez. akvárko 700 litrů v něm štika kolem 50 a okoun cca 40. nikdy jsem neviděl nic hezčího než když se ty dvě ryby futrujou
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:00 ® sgt.mooody reakce na …
-
kuki1996:Ti sumečci jsou nádherný závidim ti
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 18:59 ® sgt.mooody reakce na …
-
Micha/:Je to pravda,ancistruzi jsou opravdu výdržný jednou jsem měl v akváriu nějakou nemoc a oni jediný to přežili
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 18:56 ® Michal/
-
ESKY: já tam mám kapříky a parmičky- zítra letí do rybníčku na zehradě! Docela se mi líbili ti Ancitrusi. Díval jsem se taky na rybycky.net a tam bylo napsaný, že nejsou nijak nároční, je to pravda?
Jo a potom ješte. Pokaždý když jsem si koupil neonky, tak 5 kusů, tak mi kompletně vybledly a chcíply:( Je to nějaká chyba ve stravě nebo co?
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 13:30 ® HT reakce na …
-
ESKY – Mám klasické černé ancistrusi,taky nějaké paví očka a pár rájovců.Jen tak koníčkařím,pod kyslík to dát můžu,mám takovou malou pětilitrovou bombu.Nevíš o nějakém malém výkupcovi kterému bych to mohl nabídnout?Do zverimexu to dávat nebudu tam to berou po deseti kusech. Dík za info.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 13:05 ® ESKY reakce na …
-
Mi.: asi mi uniklo,my jsme spolu probírali rostliny ? ty jsi ten jak mu ve velkým rostly a v malým ne ? Ono také záleží jaké druhy ryb chováš, třeba afričtí tlamovci rostliny sežerou natošup ! Také živorodky si rádi dají, dá se tomu poněkud zabránit doplnění potravy o zelenou složku, ale to víš čerstvá zelenina – rostliny – je holt čerstvá zelenina !…
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 13:01 ® ESKY reakce na …
-
Ht.: záleží jaký druh ancistrusů máš a odkud jsi, asi nemá cenu doporučovat výkupnu z druhé strany republiky, máš možnost je zabalit pod kyslíkem ? Hlavně je za žádnou cenu nenabízej do AQUA Kladno, to jsou zloději a podvodníci, vykupujou ryby a mají velmi velmi zpožděné platby a ještě Ti nevyplatěj tolik na kolika jste se dohodli.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 12:29 ® Michal/
-
kuki: Já tam měl taky rostlinky, bylo to krása. Jenže ty ***** šupinatý mi je zežraly a nechali mi jen kořeny.
ESKY: foto nebude. Rostlinky už nejsou
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 11:26 ® kubas
-
kuki: paráda ani nevíš jak ti ty sumíky zavidím
reagovat))
- Sobota 15. listopadu 2008 v 9:02 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
kuki1996: Krásní sumečci, kde si je sehnal? HT: Když zajdeš do normálního zverimexu, tak Ti to vykoupí.
reagovat - Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:58 ® HT
-
Nazdárek akvaristi,mám doma dvě stovky malích ancitrusů,prej axistují nějaké výkupny,nevíte o některé?
reagovat - Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:12 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:09 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:06 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:04 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:01 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 23:00 ® kuki1996
- reagovat
- Pátek 14. listopadu 2008 ve 22:57 ® kuki1996
-
Nazdárek lidi ja založil jsem si akvárium s našema rybama a zatím tam mam 5sumců a 8kapříků a 2okouny ale jsem začátečník a tak bych byl rad za každou radu co bych měl vylepšit tady jsou nějaký fotky nejsou nic moc ale aspon něco dík za každej posudek
reagovat - Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 13:00 ® zlomiljsemprut
-
kubas: Pro mne trochu štreka.
reagovat