Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.584 zobrazení | 3.587 odpovědíAhojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. listopadu 2008 ve 23:45 ® ESKY reakce na …
-
hej Laciko, to víš, že přežijou, záleží jak chceš dlouho aby přežily, kolika litrové akvárium máš a kolik ryb do něj hodláš dát, když máš průtočná akvária, tak jich můžeš mít několik tisíc v třeba 500 litrových bednách. Musíš konkrétněji formulovat svůj dotaz, abychom Ti mohli poradit.
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 23:12 ® lacika3000 reakce na …
-
hej ludia..preziju gupky bez filtrovanej vody???
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:28 ® skwor
-
albin: Pěkné. Tyhle senioři jsou ozdobou akvária .-)
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:07 ® albin
-
Tak už sem se dostal k foťáku.Tady je ta mrška osmiletá.
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:21 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
No obsádka akvárek je velmi zajimavá. Nejdříve vstoupíte do chodby, kde jsou ryby z dalekých krajů a potom vlezete do místnosti, kde jsou ty akvárka o velikosti jednoho patra.
reagovat
V nich jsou metrové štiky, čtyřiceticentimetroví okouni a třeba i piraně… - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:20 ® chosebaits reakce na …
-
Michal/To máš stále blíš než já.Já žiju 40 km od K.Varu.
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:08 ® Michal/
-
zlomiljsemprut: Tak tam bych se chtěl podívat. Škoda že bydlím cca 30 km od Ostravy. Přesně 10 km od Opavy
reagovatVždy jsem si chtěl založit mořské akvárium, ale měl jsem strach. Pořád mě to láká ale nevím. Máte někdo s mořským akvárkem zkušenosti?
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:04 ® chosebaits reakce na …
-
zlomiljsemprut-moc hezkej typ na vejlet,dík.
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 16:43 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Milí akvaristi. Doufám, že to nebude z mé strany vypadat, jako reklama, ale chci vám dát tip, na skvělý výlet.
reagovat
V Chotěbuzi, v Moravskoslezském kraji, se nachází dům, který je „zasvěcen“ rybám. Nádherné akvária, které si můžete prohlédnou, jsou opravdu skvostné. Já osobně tam byl před čtrnácti dny a prohlídka mi vyrazila dech. Byl to skvělý zážitek pro mou akvaristickou duši. stránky, které se mohou hodit: www.rybidum.cz - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 16:38 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
skwor: Jde vidět, že ten ancitrus je starý mazák!
reagovatTolik výrustků na hlavě to napoví. Je krásný!
- Středa 5. listopadu 2008 ve 23:01 ® EDYS reakce na …
-
toto bylo pro salma a jeho sticku..tak co jak se ji vede.?
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 22:15 ® Jícha Václav
-
mám ancistruse druhým rokem. klasicky zbarveného samce a albína samici. vytřeli se mi asi už 4krát a z toho kvanta mladých mi přežilo jen jedno klasicky zbarvené. Nu uvidíme příště, jelikož jsem samce zase dlouho neviděl, takže asi opěch chrání jikry......
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:53 ® albin
-
skwor:Toho ancitruse mám taky a taky shodou okolností 8 let.3koda že jsou špatně k dostání samičky.Až budu mít chvilku pošlu foto.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:13 ® skwor
-
zlomiljsemprut: Fotka je na nic, ale snad tam bude trošku vidět.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 20:57 ® Sander
-
zlomiljsemprut > protože bych měl akvárka ve dne v noci obházená pytlačkami a nebavilo by mě kvůli jejich vytažení brzy vstávat. :o))
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 19:46 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Sander: Proč? Skwor: 8 let mít ancitruse? To by chtělo jeho fotečku? Vapi: Já mám taky paví očka. Jsou super a když máš hejno, je to krása!
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:41 ® EDYS
-
co miminko:?mas fotky nejake.?uz porostla.?..
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:19 ® Sander
-
skwor > ne.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:17 ® skwor
-
Sander: Ty už akvaristiku neděláš vůbec?
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:16 ® Sander
-
Vapi > mně je to úplně jedno, ale pokud mám pravdu (a já to nevím), asi by jsi to neměl takto veřejně dávat najevo :o)
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:14 ® Vapi reakce na …
-
blablabla,nasel jsem ji na blate na vylovu kdybych ji nevzal umrela by.Ale neni to krasavice?
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:11 ® Sander
-
Vapi > není mřenka chráněný druh? Ten se bez nějakého papíru chovat nesmí.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:11 ® Vapi reakce na …
- reagovat
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:10 ® Vapi reakce na …
-
To by se mi nelibilo akvarko s pavima ockama sou moc mali a docela costo dastavaj naky nemoci.Tady je moje krasavice neni do v dobry kvalite,pres sklo se foti blbe a fotil sem to mobilem
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:09 ® skwor
-
Sakra, já píšu
reagovatobčas bych si to po sobě mohl přečíst
má tam být samozřejmě akvária.
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:08 ® skwor
-
zlomiljsemprut, Sander: Kde jsou ty doby kdy jsem měl čtyři akcária s cichlidami apod.
reagovatJenomže pak jsem začal rybařit
Teď na to nemám tolik času, tak mám jenom tohle jedno (kolem 55 litrů) s pavími očky a ancitrusy. Jednoho ancistruse mám snad 8 let, na toho jsem hodně pyšný.
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:05 ® Sander
-
Tak pěkný akvárko a on tam dá takový plívy… Booože! :o)))
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:02 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
skwor: Pěkné. Kolik má to akvárko objem? A jaká v něm plave násada. Pokud nejsem jantar, tak vidím dobře paví očka.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:59 ® skwor
- reagovat
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:49 ® Vapi
-
To mas pravdu ale ja ji mam doma jen dva dny ale bylo by mi to mito ji stratit je to dost pekna ryba.Dam sem foto
reagovat