Chytej.cz

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.528 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. října 2008 v 17:29 ® yerrx reakce na …
yerrx

to ja mam v akvarku taky nejake ryby…prvni sem myslel ze to sou oukleje pruhovane ale ted to spis vypada jak nejaci jelci ci co…

reagovat
Středa 15. října 2008 v 15:38 ® farnas
farnas

asi pred 5 mesicy jsem si odchytl potirek no a am ho v kastrolu a porad roste a roste tak jse zvedavej co jse z toho vyklube......

reagovat
Středa 15. října 2008 v 15:17 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Salmo: Já osobně vlastnil štiku a patentky jí moc chutnaly, asi záleží na povaze. :-)

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 22:50 ® kubas
kubas

Salmo: neonky to jistí :-)) )).

reagovat
Úterý 14. října 2008 v 16:57 ® Salmo reakce na …
Salmo

EDYS> No jednu rybku denně

zl> To si myslím že ne,jak se to nemele tak se jí do útoku moc nechce…

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 21:53 ® EDYS reakce na …
EDYS

no a jak casto ji krmis.?

reagovat
Pondělí 13. října 2008 v 16:22 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Salmo: Myslím si, že by i patentky smlsla při větší hladovce. Maso jako maso :-)

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 22:56 ® Salmo reakce na …
Salmo

EDYS> Mám namražené rybky do zásoby(asi 20 kousků ale ještě něco seženu) a v akvárku č. 2 mám asi 15 živých plotiček,takže je to zatím v suchu.

Jinak jsem dělal test pro ESKYho – štika přijímá i mrtvé rybky ale poze po dvoudenním hladovění :-)

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 22:30 ® monaster reakce na …
monaster

a chováte někdo řezany? nebo ježdíky?

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 22:15 ® EDYS reakce na …
EDYS

No a jak to budes resit pres zimu??

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 20:37 ® čabi reakce na …
čabi

Michal.jsou to střevličky východní-pseudo rasbora parva.

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 13:44 ® Michal/
Michal/

Salmo: paráda, taky se na něco takovýho chystám, ale s okounama. Už jsem si přinesl z výlovu parmičky východní, myslím že se to tak jmenuje. Je to plevel a na rybníku to likvidujem.

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 13:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

EDYS> jo

zlomiljsemprut> taky se na ní nemůžu vynadívat

reagovat
Sobota 11. října 2008 v 19:59 ® EDYS reakce na …
EDYS

A davas ji jen rybky:?

reagovat
Sobota 11. října 2008 v 16:54 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Salmo: Krása! :-)

reagovat
Sobota 11. října 2008 v 11:22 ® lacika3000
lacika3000

mat taku stucku da aj zabrat???ci staci raz dona hodit tam paru rybiek???

reagovat
Pátek 10. října 2008 ve 23:09 ® Salmo reakce na …
Salmo

Bert> Díky,taky mi to dalo celkem práci než jsem jí takhle zachytil…

reagovat
Pátek 10. října 2008 ve 21:46 ® Bert reakce na …

Skutečně,vydařený obrázek

reagovat
Pátek 10. října 2008 v 19:51 ® Salmo
Salmo

Akvárko je na 120 l a štička má asi 20 cm

reagovat
Pátek 10. října 2008 v 19:41 ® proutnik reakce na …
proutnik

doopravdy nadherna sticka tokovou bych chtel taky kolikati litrove mas akvarium?
a jak je velka ta stika

reagovat
Pátek 10. října 2008 v 18:45 ® Salmo
Salmo

Tak přidávám foto štičky,no není nádherná ?? :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5232.jpg
Čtvrtek 9. října 2008 v 17:04 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

yerrx: To máš pravu, ale doufám, že se teď má někde moc dobře. Přeju ji to! :-D Ach, byla to skvělá želva… :-)

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 22:27 ® yerrx
yerrx

Zl – sem se dival na tvuj profil a vzpomel sem si na tu zelvu v tvojem rybnicku XD , jak rikal tvuj bratr" ta zelva pak nekam zdrhla ale ja myslim ze se trema nohama stejne daleko nedosla" XD XD

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:03 ® Bert

Více o akvaristice se dovíte,jestli vás to zajímá na www.akvanet.cz a horacovoakva­rium.cz je i seznam literatury

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 21:13 ® yerrx
yerrx

hej tak ja bych taky nevedel co to je, u nas se rika proste hovno. Jinak kvuli tomu ze mam akvarko este neznamena ze sem nejaky vodomag.......ty taky mas pocitac a nevis co to znamena prevedeni meshe do smoothu a potom upravit bevelem…

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 20:36 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

ESKY: Nemusíš se hned čertit! Sám si napsal, ať se Tě zeptám na cokoliv a já Ti za odpověď děkuji. Nemohu za to, že v každé knize, je tento odpad nazýván jinak. Samozřejmě vím co to je, ale neznal jsem to, v tomto výraze. Ještě jednou děkuji. PS: Akvaristika mě baví a je to můj koníček. Ale tobě se to mluví, když máš tolik zkušeností. Samozřejmě čtu, kdese dá, ale říkám, je to těžké, když je všechno pojmenované jinak!

reagovat
Úterý 7. října 2008 v 18:53 ® ESKY reakce na …

Zl.: Hele, to je provokace, nebo co ? Jestli souhlasí Tvůj věk, který si mi po velkém zdráhání napsal, tak tomu začínám věřit. Nebo mám nabýt dojmu, že si píši s osmiletým klukem ? Ty uvádíš svoje hoby akvaristiku a ani neznáš odborné termíny ! DETRIT je usazený kal, vznikající z rybích exkrementů ( hovínek )Každý, kdo něco spotřebovává formou potravy nestrávené podíly vylučuje. Takže buď budeš mít akv. osázené rostlinami, kteréž to jej budou rozkládat a získají výživu pro svůj zdárný růst, nebo budeš mít akv. bez písku a hromadící se detrit budeš odsávat hadicí. Kvalitní práci filtru předpokládám. Ale já nabývám dojmu, že je akvaristika pro Tebe trápení, co se nadchnout pro něco jiného ??? ((( víc čti a snaž se čtenénu textu porozumnět ))) Cesta k úspěchu bývá trnitá…

reagovat
Úterý 7. října 2008 v 17:41 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

ESKY: Ještě se Tě chci zeptat. Našel jsem, že paví očko produkuje detrit a že je škodlivý! Jak se jej zbavit?

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 16:12 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

ESKY: Tak to je krása. Doufám, že se Ti splní sen a ať se Ti daří.

reagovat
Pondělí 6. října 2008 ve 12:22 ® ESKY

Zl.: zeptat se můžeš, dělal jsem různé druhy ryb, nejvíc asi různé varianty ancistrusů, několik set ročně, dále pak jsem byl i úspěšný s Astronotus ocellatus a kančíky nikaraguijskými, také jsem udělal pár set Alfaro cultratus, a co se týče nejdražší tak to jsem dělal Lorikaria simillima. Teď bohužel nemám místo, ale jednou si udělám radost a udělám si akvárium buď se sladkovodními rejnoky, nebo s Arowanami, můj největší sen je L046, ale jsou strašně drahé, bohužel…

reagovat