Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 377.475 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. června 2008 v 11:00 ® ESKY reakce na …
-
jj, a také závojnatky dorůstají 15cm a sežerou prakticky cokoliv, jsou to všežravci a pavčaty nepohrdnou
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 9:00 ® spajda77 reakce na …
-
naprosto souhlasím když sme to udělali my tak nejdřív se snima trochu kamarádili ale pak se pavčata bála a skovávala byla úplně vystrašená a určitě vystresovaná
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 7:09 ® ESKY reakce na …
-
yerrxi : tak paví očka a závojnatky, hm brutální kombinace ! pokud jsou závojnatky malé tak bude vše v pořádku, pokud ale vyrostou, tak dají pavčatům pěkně zabrat,
reagovat - Sobota 28. června 2008 v 7:06 ® ESKY reakce na …
-
spajdo : ten filtr je dobrý, akorát doporučuji vyměnit ten obyčejný molitan za bioakvacit a kontrolovat vzduchovací kámen
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 22:20 ® spajda77 reakce na …
-
orlas: dík za radu přesně tendle mají v místní akvaristce (nebo ho alespon měli) ten vzduchovací kamínek se fakt zanáší a ty vzduchovací se ucpávaj
reagovatale docela to de na ty mí paví očka to stačí ted když jsou prázdniny tak vyčistím komplet celý akvárko taková malá generálka xD
- Pátek 27. června 2008 ve 22:01 ® yerrx reakce na …
-
videl byh to takhle, pockam az se mi namnozi pak si koupim ten biofiltr a pak tam hodim nejakou stiku nebo neco:)
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 21:37 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
yerrx- To je škoda, že se Ti tak nezadařilo:(
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 21:23 ® orlas reakce na …
-
Spajda77-u tohoto filtru je vzduchovací kamen,který se ti bude časem zanášet,tím pádem poklesne výkon,budeš muset kamínek buďto očistit nebo měnit.Lepší jsou filtry od www.akvapotreby.com tam je použit perlátor,který je na věky.
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 21:02 ® spajda77 reakce na …
-
chudáci paví očka když si dával švagr k nám do akvárka závojnatky (byly již odrostlé) tak si hrali s pavímy očky až jsi snima uhráli k smrti:(
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 19:50 ® yerrx
-
tak sem ze zatim vykaslal na okouny a nasazel tam par pavich ocek a zavojnatek…
reagovat - Pátek 27. června 2008 v 8:05 ® spajda77
-
mám tendle filtr ve 100 litrovém akváriu už ho mám delší dobu a sem s ním spokojenej. Je dobrej ?
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 21:32 ® yerrx
-
takze ja akorat koupim tu kostku a je to?
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 20:10 ® ESKY reakce na …
-
ano, jasně
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:34 ® yerrx
-
tak priblizne nejak?
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:34 ® yerrx
-
tak priblizne nejak?
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:19 ® yerrx reakce na …
-
takze na ten filtr co tam mam ted mam nasadit trubku a na to tu penu? ja tomu nerozumim…
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 15:18 ® yerrx reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 26. června 2008 ve 14:34 ® farnas
-
no ten vzduchovaci moturek
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 13:46 ® ESKY reakce na …
-
jaký černý ? ten původní filtr s čerpadlem ? Ne, ten vyndej a podrobně ho prohlédni, jestli by nešlo použít jen to čerpadlo – čerpací filtrační hlavice a na ní nastrčit kus novodurové trubky a na ní pak dát tu filtrační hmotu – bioakvacit,ale použij ten vzduchovací filtr, ale musíš ho nechat ,,zajet,, aby se v něm usadily bakterie, jak jsem již o nich psal..
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 ve 13:05 ® yerrx
-
a kdyz ho koupim tak ten cerny tam mam nechat?
reagovat - Čtvrtek 26. června 2008 v 0:09 ® ESKY reakce na …
-
ten filtr je poháněn vzduchem, takže si musíš koupit vzduchovací motůrek. Až si ho doneseš domů, tak musíš ten filtr dobře omýt teplou vodou – bez saponátů ! Dej ho do akvária a zapni vzduchovací motůrek, hubice z níž vychází proud vody a bublinek by měla být z pola vynořená, aby docházelo k pohybu hladiny, intenzitu proudu vycházející vody reguluješ množstvím vháněného vzduchu. Za nějaký čas, obvykle tak za 14dní, ale někdy i za měsíc se ve filtru usadí tzv. přátelské bakterie, a to jsou ty, které štěpí dusíkaté sloučeniny na neškodné, mohl bych najít i chemické rovnice, ale myslím si, že je to zbytečné, důležité je v akvaristice nic neuspěchat, novému tazateli vzkazuji, pro začátek dobré, ale kup si náhradní filtr z bioakvacitu.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 20:41 ® spajda77 reakce na …
-
opravdu se moc omlouvám 3 posty po sobě ale není tu tlačitko edit mám tendle filtr nebo je skoro stejný a mám 100 litrové akvárium je dobrý? www.profizoo.cz
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 20:13 ® spajda77 reakce na …
-
jo sorry a zapomněl jsem dodat že když jsem to měl celý filtr pod vodou tak mi do filtru zalezla samice pavího očka
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 20:12 ® spajda77 reakce na …
-
podobný filtr mám ale porad mi pls je jedno jestli je roura pod vodou nebo nad vodou?
reagovat - Středa 25. června 2008 v 19:36 ® yerrx
-
a to mi pomuze oddusnit tu vodu? dela to i bublinky?
reagovat - Středa 25. června 2008 v 19:31 ® ESKY reakce na …
-
Bio akvarijní filtr F30
zapamatovatvýška: 30 cm 199 Kč
zoo.lexia.cz nevím jestli se mi povedlo zkopírovat
reagovat - Středa 25. června 2008 v 19:24 ® farnas
-
ESKY polotice perlin
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:53 ® yerrx reakce na …
-
na kolik me to vyde? ukaz me nejake foto newbo tak neco…
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:48 ® ESKY reakce na …
-
hm, tak to jsi se měl pořádně zeptat, tento typ filtrů je to nejhorší co může být, to mi věř, dělal jsem akvarijní ryby přes dvacet let. na 68 litrové akvárium si kup vzduchovací motůrek + vzduchovací filtr / takovou tu trubku se vzduchovacím kamenem a hlavně co největší kostku bioakvacitu. Ten tvůj filtr se hodí pro akvária jen s rostlinami, nemá dostatečnou filtrační plochu a krmení, které nasaje v něm hnije a ryby si ho nemohou oždibovat…
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:41 ® yerrx
-
akvarko mam 68l, 65×30×35, filtr tady ten www.akva-exo.cz , jinak se v tom moc nevyznam ja zacal az tento rok tak pred mesicem…
reagovat