Vyhledávání
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | 11.900 zobrazení | 15 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2012 v 0:07 ® BOSS TONI
-
MRKNI NA PENNY
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 19:24 ® Salmo
-
Sakra proč oživujete omylem založený fórum když to samý máte na topu ?? Nechte to tady chcípnout a řešte to v tom prvím.Díky jo a neberte si to zle (nerad bych se hádal
reagovat)
- Středa 23. dubna 2008 v 7:38 ® LuboO
-
A co si myslite o tomto navijaku, ustal by vlacku, alebo mu davate pol sezony? Lebo sa mi celkom pozdava, aj cenovo je prijatelny. www.rsp-fishing.cz
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 0:36 ® cormaxx
-
Koukni opravdu po klonech zauberu.Sám vim,že něco našetřit může být těžké a že těch peněz víc dát třeba nemůžeš,ale sirio a nebo dragon musí Ul vláčku vydržet
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 ve 23:39 ® toti reakce na …
-
Rozhodně se nezaměřuj jen na cenu. To je naprostá hloupost, protože pak si budeš vyčítat, že kdybys přidal jen těch 500 ,–, mohls mít slušný naviják, který něco vydrží. Potřeba je taky si naviják přímo omakat, jak ti bude sedět. Navijáků je fakt moc. Jen ti doporučuju, koukej, aby nebyla úzká cívka, protože ty vlasce jdou fakt brzo do kytek.
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 ve 21:39 ® kubas
-
runcajs: něco od Spročka,Abu Garcia, Mivardi, Sirio- máš móc možností, zajdi si do ryb. potřeb a zeptej se oni určitě poradí.
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 v 16:01 ® MadMack
-
Na UL vláčku mám Cormoran Magnesia 10PiF, což je jeden z nejlehčích navijáků na trhu. Cena je 2500,– ale našel jsem klon a to Konger Imperial Pro Sport – eshop.rybarskyeshop.cz Určitě se vahou Magnesii nevyrovná ale za tu cenu by při UL vláčce mohl vydržet.
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 ve 14:26 ® ART reakce na …
-
toti : s tim souhlasim mam ho a je na prd
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 21:00 ® toti reakce na …
-
Menší Shimana v levnějších provedeních až do řady Exage z vlastní zkušenosti moc nedoporučuji. Díky celkem úzkým cívkám dochází k většímu kroucení vlasce a tím jeho likvidaci. A navijáky tohoto typu taky moc nevydrží.
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 17:10 ® mirmen
-
doporučil bych např. RYOBI EKUSIMA ( www.alder-dobruska.cz)
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 15:53 ® Alfons
-
Zkus Jaxon ZX nebo Sirio to je asi za litr, za ty prachy docela ujdou.
reagovat
V Brně jsem na ty Awashimy koukal a moc mě nevzaly. - Pondělí 21. dubna 2008 v 15:41 ® viencl
-
já bych teda shimano koupil.taky ted shánim nějakej menší přívlačák a mám dobrý zkušenosti s awashimou a možná si ted koupim to shimano.podle mě to sou hodně kvalitní navijáky
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 11:38 ® skwor
-
kaprnak: Nic ve zlém, ale zrovna Shi alivio je ta největší sračka co znám. Na prut na houpačku bych ho možná dal, ale na vláčku ani omylem. Ani nexave není vláčecí naviják.
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 10:48 ® Georgino
-
Na levnější Shimana se vyprdni. Za ty peníze na UL by mělo stačit třeba Tubetini Sirio nebo Dragon 7ková řada.
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 10:07 ® kaprnak
-
Jak uz sem ti psal predtim ty shimana i levnejsi sou dobry mam je osazeny na vsech prutech a nemuzu si stezovat skus koupit treba shimano alivio nebo nexave.
reagovat