Vyhledávání
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | 11.120 zobrazení | 47 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:29 ® paia
-
na vlacku pouzivam Exage s bojovkou a zatim drzi, ale moc vychazek jeste nemam za sebou. na feedru mam levnejsi Nexave s predni brzdou a i kdyz nema tak presnej chod, jako Exage, tak taky zatim drzi.
reagovat - Sobota 7. června 2008 v 15:52 ® Hatko reakce na …
-
Ja som ho mal,je to pekný navijáčik,má pekný chod ale ma strašnú vôlu v klučke,nakoniec som ho radšej vymenil bál som sa že woblery mu dajú moc zabrať…
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:53 ® doktorov
-
Ten mam ja je to novinka a zatim pohoda cekam ale na zahajeni na poradnej křest!!!
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 v 19:54 ® ftipalek reakce na …
-
hoj. byl jsem si pro něj a v obchodě jsem se na to ptal (tak jako tak bych ho vzal) prodavač mi říkal, žře je to možná tím, že hodně lidí namotává silon až do kraje aby ho tam měl co nejvíc a občas se to možná kvůli tomu stává…Prý má 9×x řadu a bezproblémů…Na té 835 se mi to nikdy nestalo…mám ji 3 měsíce a chytám více méně každý víkend 1–2× (více nestíhám) a nemůžu říct, že by se mi jedinkrát silon pod matku namotal......uvidím…každopádně navijáček vypadá dobře a dva plnohodnotný cívky jsou taky dobrá věc…
reagovat
O víkendu si ho vezmu na plavačku nebo feeder a uvidím jak bude fungovat…Jinak 16.6. jde na vláčák a hrrrr na ně - Čtvrtek 5. června 2008 v 17:05 ® ulrisak2
-
ted mam tyto a spokojenost
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 v 17:02 ® ulrisak2 reakce na …
-
ta 720 to dělá opravdu často, myslim, ze v rukach to neni, rybarim 13 let a myslim ze zadny poleno nejsem, urcite je chyba ve vyrobku, mozna mam nakej zmetek?:)Ale vim, ze na konkurencim serveru se tyto navijaky probirali taky a par lidi melo stejne problemy. Mozna to muze byt i vlascem nebo prumerem vlasce(0,14 mm na ul), fakt nevim. Kazdopadne na plavajde slouzi dobre, 830 ku mam skoro 2 roky a zacina byt dost „vycvachtana“ a vlasec namotava taky, ale o dost min nez 720. A nebo to je v rukach:)))
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 v 16:38 ® cormaxx
-
ulrisak2:No sry,ale 6× za vycházku,to už je trochu v rukách
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 v 16:31 ® ftipalek reakce na …
-
Ulrisak2: nestraš…zrovna jsem si donesl 730 domů
reagovatMám ještě 835 a ta mi to nedělá…mám dost zkroucenej silon tak se mi občas udělá smyčka kolem ramena překlapěče na straně kde je rolnička, ale nic složitýho…hned je to vyproštěný… Příští měsíc si koupím novej silon tak už to snad bude lepší, ale pod matku se mi to nikdy nezamotalo…
- Čtvrtek 5. června 2008 v 16:17 ® ulrisak2
-
na ty dragony bacha, vzal jsem si team dragon fd720 a fd 930 na vláčku a oba namotávaj vlasec pod přední brzdu, což kolikrát hodně nas.re, za 3 hod. výcházku až 6 krat a za tyden je prazdna civka. Takže navijáky na vláčku skočily na feedru a plavajdě, kde ty problémy nemám. Ted mam na vlacku okumy a NEMA PROBLEMA
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 12:48 ® Hatko
-
Ja by som radšej našetril a kúpil niečo lepšie,ale keď budeš chytať na ľahké nástrahy raz za týždeň tak ti vydrží aj to shimano ale zavesíš tam nejakého woblera tak naviják bude plakať…
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 10:01 ® Bulldog.o
-
Už dvě sezony používám Shimano CATANA 4000RA, a fakt je že šlape parádně a to mu nedám klid.Tahám hlavně twistry hlavička tak do 6g.Vlasec STROFT 0,16.Na druhý cívce mám nějakou 0,30 a několikrát jsem zkoušel velký plandavky a to dostával nářez pěknej.Je fakt že nemá přední brzdu ,ale v tomto případě se mi to zdá jedno. Na druhou stranu musím přiznat, že už začíná „končit“ (už je znát že nějakou dobu maká, ale to stejně přijde u všech a kdo chce pět let stále chytat na stejnej navijáček- kam by se poděla radost a starost ze schánění novejch věcí.)Takže pomalu ho odsunu na lehkou plavanou kterou si zpříjemňuju čekání až to vypukne. Každopádně je FAKT že ať píše kdo chce co chce SHIMANO CATANA 4000RA šlape dobře a ta cena je příjemná.Dva roky perfektní práce- paráda.
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 9:10 ® dam reakce na …
-
hodně štěstí
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 21:26 ® Rousek fishing reakce na …
-
Rex je už moderní bolševická Tokozácká sračka, dávám přednost jeho předcůdci – SOL Triplex C model 1936. To je ještě poctivej naviják
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 20:39 ® dam reakce na …
-
chlapáci, pořád se to točí kolem dokola, je potřeba změnu a nebo návrat ke kořenům, třeba do rexíka…taky má velejemnou brzdičku, hahaha
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 v 15:32 ® Ftmči
-
Ještě o 1000Kč levnější naviják vyrobený v licenci Ryobi je Sirio od Tubertini. Já jsem si ho pořídil už v zimě (na radu Dama). Mám ho na UL vláčku a občasnou plavačku, zatím drží krásně. Jeho nejsilnější stránkou je nepochybně velejemná přední brzda.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 v 11:29 ® skwor
-
runcajs: Červený naviják vyrobený v licenci Ryobi je Spro red arc. Mám ho už třetí rok, šlape dobře, ale cena je přes 2000,–
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 23:24 ® rgb23 reakce na …
-
MadMack: o kamenování ani slovo
reagovat, o kvalitní rolničce stejně tak. Cívka kovová být nemusí, pokud ale není horní odhazová hrana cívky tvrzená, pokovovaná a pod., bude to odesírat cívka při použití silonu, nebo pletenka při použití navijáku
Ale neboj, až časem, u levnějších modelů tak za půl až 3/4 roku.
- Pátek 25. dubna 2008 ve 22:21 ® MadMack reakce na …
-
mckvak8 – bohužel taková je doba. Jedinou věc na ryby, která není made in china nebo tchajwan je naviják Mitchell ALU 298, to je originál francouz. nevyměnil bych ho za nic.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:16 ® ART reakce na …
-
MadMack : tak je jeste v pohode ja jsem prisel do obchodu s kolama a protavacka tvrdila ze to kolo bylo vyrobený v nemecku tak jsem ho koupil a doma jsem zjistil ze je z ciny
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:11 ® MadMack reakce na …
-
mckvak8 – to je pravda, i prut z USA byl MADE IN CHINA
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:09 ® ART reakce na …
-
runcajs: dneska se podivej vsude okolo auta oblečení jídlo počítače a spoustu jiného má stejnou adresu :čína
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:06 ® MadMack reakce na …
-
runcajs – tím levnějším zauberem byly myšleny navijáky vyrobené v licneci Ryobi, ale jinou firmou. To co jsi viděl a já taky byl nelicencovaný shit a od toho ruce pryč. U navijáku na UL můžeš slevit z požadavků na převody, protože netaháš velký nástahy. Nejdůležitější je kvalitní pružina překlapěče a bezchybná rolnička která se nezasekává. Dovolil bych si i tvrdit že není potřeba kovová cívka, která zbytečně zvyšuje váhu navijáku. Doufám že za tenhle pocit nebudu kamenován.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 19:50 ® runcajs reakce na …
-
jak jste tady psali ať koupim nějakýho levnějšího zaubera tak jsem někde na netu viděl takovej červenej myslim ryobi a docela se mi líbil, ale byl z Číny, znáte ho někdo? hoďte sem i nějakej link na tyto navijáky
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2008 v 8:04 ® kubas
-
tucnak: taky ho mám už třetí rok a je super! sice už cívka je trochu vyklechtaná, ale chytám s ním od jara do zimy a za ty prachy.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 23:15 ® Padis
-
Špatně nevypadá i Mikado Ultraviolet nebo Deep Blue na www.naryby.eu
reagovat
A nebo ten nový dragon destiny. - Středa 23. dubna 2008 ve 22:09 ® tucnak11
-
Runcajs koup si Sirio ot Tubertini mam 1000 a hodi jak hodinki,předni bryzda klobouk dolu to nemai ani navijaky za 4 litry takou jemnou a citlivou bryzdu,mužu si dovolit chytat na 0.10 mm silon a nemam strah přy zatnuti že mi praskne pozor zatinam přes pryzdu na ul prutu.Druhy navijak Team Dragon ten tmavy ma stejnou nahradni kovovou civku a stoi 1240 kč nevim přesně Sirio 1040 kč.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 21:53 ® toti reakce na …
-
LuboO: Myslím si, že ty gumy by mohly být bez problémů, ale ty woblery mu asi nebudou dělat dobře. Z woblera přechází dost chvění do prutu a následně navijáku a za další woblery vodíš obvykle v tahu, což je na naviják docela zátěž. Raději bych asi volil něco trochu jiného. Koukni se možná na Okumy kolem 1.000 – 1.300, pokud do toho nechceš dát víc.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 21:43 ® LuboO reakce na …
-
No ja by som potreboval navijak, ktory vela nestoji a vydrzal by vlacenie tak 1–2× tyzdenne, lahka a stredna vlacka, vacsinou gumy do 6–7 g, male woby. Mal som stary Silstar, makal 18 rokov, ale prevazne na plavak, polozenu, jedna sezona a zlomil som snek, vreteno, ktore prenasa klukovy krutiaci moment na zdvih a rotaciu cievky, neopravitelne. A preto potrebujem nieco nove, nie velmi drahe, ale ani total smejd z kohutej tvare…
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 20:52 ® toti
-
Těžko říci, zda by ustál pár sezón vláčky. U občasného vláčkaře snad ano, ale pokud by byl asi vystaven těžší zkoušce v podobě pravidelné případně i středně těžké nebo těžké vláčky, nevěřím, že by vydržel déle než sezonu. Ale je to pouze domněnka, musel by jej člověk mít v ruce a ozkoušet, jak chodí.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 19:09 ® Kubah
-
dvorak- Já ho mám na feeder, je za ty prachy super
reagovat