Chytej.cz

Feeder. Čo a koľko. necteno

21.11.2004 | joysi | 7.299 zobrazení | 52 odpovědí

Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 20. února 2005 v 5:50 ® mirmen

joysi: ještě doplním. V zimě ( alespoň mi to tak připadá) je často účinnější vnadit na plochu tak 2×2 metry a dávat jen zátěž. A u vnadění opatrně,mnohem míň oproti létu, protože v létě drobotina krmení rychle vyluxuje, zatímco v zimě často dlouho leží. Krmítko používám v zimě spíš na proudnějším úseku nebo tehdy, když se mi nepodařilo ryby stáhnout na místo a potřebuju prochytávat do větší vzdálenosti pod zakrmeným místem.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 15:22 ® HaD
HaD

ach ták:-D

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 15:21 ® Chose
Chose

HaD- Takže tak

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 15:19 ® HaD
HaD

Chose: co to je Tt? Pouč mě!

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 15:07 ® Chose
Chose

Tom-na kolínka jsem chytávávávával když mě ještě bavilo se s tím matlat. dělal jsem i vanilkové těsto. ale dneska jdu do jednoty,koupím rohlík a je to! nebo červíky… taky jednoduchý. a účiný Tt

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 13:25 ® Tomash
Tomash

Oplatek drží dobře. Podobně dlouho jako správně upravená kolínka… jestli jsi na ně chytal. Tím zvlhčení se oplatek „stáhne“ a zgumovatí… Ve vodě se z něj pěkně pomalu a postupně uvolňují drobné částečky… Tloušti a parmy z toho šílí na řece a kapři na stojáku…

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 1:42 ® HaD
HaD

chose: drží to dobře

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 0:58 ® Chose
Chose

No taky bych to moh zkusit. ale není to nějak extra měkký?Si myslim,že to ani nenahodim Tt.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 v 0:07 ® Tomash
Tomash

Já oplatek vlhčím tak, že jsem mamce vyšetřil láhev – ostřikovač na okna. Do něj naliji vodu a 2–3 krát oplatek přestříknu. Počkám pár vteřin, dokud „nezgumovatí“ – hnusný slovo. Nasypu na něj cokoliv. Pudinky jsou super a prubnul jsem i strouhaný sýr – parmy a tloušti po tom šly celí diví…

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 20:30 ® spinningman

myslite toto??????????

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 17:21 ® Chose
Chose

zedus-u mě je to + .(plus ) protože když se vznáší nade dnem tak nezapadne do bahna. a aby se vznášel tak vysoko jak potřebuju,přic­vakávám před háčkem (většinou tak 5cm) malinkej broček. Tt.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 14:16 ® zedus
zedus

had: ja myslim, že je to všem jasný, jak se ten oplatek dělá, nebo ne?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 13:55 ® HaD
HaD

kdyb to už neproběhlo vloni v Kajmanovi, tak bych to sem nafotil, ale přijde mi to hloupý

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 13:25 ® zedus
zedus

Já jsem feedrové mimino, ale když zkusím udělat ten oplatek a zkusím kousíček hodit do vody, tak mi plave. Je to u feedru plus nebo mínus?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 10:28 ® Dědek
Dědek

Naplníš talíř vodou, na 1–2 vteřiny namočíš oplatek z obou stram, dáš na prkýnko a necháš asi 15min zavlhnout. Nakrájíš proužky tak 3cm a po délce zaruluješ jako štrůdl. Potom si příčne nakrájíš jednotlivé kousky a strčíš do igeliťáku. Můžeš nasypat dip ( používám různé druhy pudinků ) , zavázat a zatřepat. Toť vše

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 0:16 ® HaD
HaD

o oplatce to psal jaryn-je to mazec

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 22:33 ® Chose
Chose

K tej oplatce-sem to čet v Kaymanovi-prej se jen potře vodou,nebo na krátkou namočí tak 2,3 sekundy a potom se to může dipovat. když je to takhle připrvený tak se oplatka sroluje do štrůdlu a krájí na kousky. víc nevím, takže tak.

reagovat
Úterý 30. listopadu 2004 v 16:53 ® spinningman

dedek:a jak ho pripravujes????? [ Upraveno spinningman dne 2004–12–01 v 14:43 ]

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2004 ve 12:05 ® Dědek
Dědek

No osobně se mi víc osvědčil cukrářskej oplatek. Vydrží na háčku delší dobu a ryby to nemají tak okoukané.

reagovat
Pondělí 29. listopadu 2004 v 10:52 ® HaD
HaD

já bych s tím ani nestihnul vylézt z baráku

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 ve 21:17 ® Tomash
Tomash

Jojo…

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 19:37 ® Milky
Milky

Chose: zamaskuj si ho f batohu někam dole, to je nejlepší schoffka! Nahoře zavoní a pak … a pak chytáš na extrudy a umělé červíky z krabiček

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 19:19 ® Chose
Chose

Tom,Milky-to se ještě umíte celkem ovládat… myslím že já bych takovejhle zákusek k vodě nedones

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 19:16 ® jake
jake

Kurňa to bych nevěřil, jak se z „blbého“ dotazu „Jak se dělá pařený rohlík?“ rozvine plodná diskuse

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 19:12 ® Milky
Milky

mirmen: Jó dělat rybičkám sýrovej sendičík! No přikáním se k Tomashovi, že ve volné chvilce, pokud by nezačali hned brát, bych jim ho slupnul! Ještě jim to můžeš udělat obráceně – pařenou houstičku obalit v sýru a zle-hooooou-nka zapéct Budou po tom šílet, dej bycha, aby za tím nešli až na břeh.

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 17:22 ® Chose
Chose

HaD-radši šetři časem na něco užitečnějšího… napařit rohlík snad nejni takovej problém ne?Chlapi místo paření běžte radší pařit ne? Až budeš u vody,vem rohlík,kus z něj urvi,napíchni a chytej. cz. Jednoduchý. takže tak

reagovat
Neděle 28. listopadu 2004 v 8:46 ® Tomash
Tomash

mirmen : Na to já bych chytat nemohl – hned bych to rybám sežral…

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 23:58 ® mirmen

joysi: na Slovensku se prodává krmení MASTER GARA. Do košíku se dá dávat ostré, neředěné nebo ředit strouhankou 1:1. Nástraha v chladné vodě – podle mne nejúčinnější rohlík. Často jen vymačkávám kleštěmi. Občas dělám něco jako „sendwič“. Rohlík rozříznu po délce, dovnitř dám cca 2 milimetry silné plátky romaduru. Vše zatavím v mikrovlnce, asi 10 vteřin. Pak přimáčknu půlky rohlíku k sobě, znova pár vteřin zatavuju a pak asi minutu lisuju mezi dvěma destičkami. Uvnitř je natavený sýr, po okrajích rohlík. Nůžtičkami krájím přímo u vody na potřebnou velikost nástrahy, hrot háčku nechávám koukat.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 22:22 ® Milky
Milky

Já osobně pařím rohlík v MW. Je to daleko rychlejší. Stačí ho akorát vzít pod kohoutek, opláchnout a pak na 15 sekund. Lehce slisnut a rozkrájet.

reagovat
Sobota 27. listopadu 2004 ve 22:17 ® joysi

ANO CHCEME !

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1