Vyhledávání
Preprava člna na streche auta
15.4.2008 | siluri | 9.606 zobrazení | 23 odpovědí
Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skladanie a upevnenie.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. července 2009 ve 13:17 @ Iker
-
tak na streche auta je nejlepe nosit bud nafukovaci clun alebo laminatovy ktory ma tak do tych 50 90 kg nafukovaci neni problem ale ten laminatovy je uz o neco zlozitejsi je velky rizikoz e si taky muzes oskret auto takze ten kto to nevi delat at to radsej nedela no a osobne mam lod 8,5 metra a ked som bol mladsi tak som mal 3 meterovu laminatovu lod ktora mala 75 kg tak tiez som ju najprv daval an strechu auta ale povedal som si najlepsie je privesny vozik s tim nemas problem zatahnes ho kvode shodis clun na vodu a mas takze ak mas na to financni prostredky a mas ten vozik kde uskladnit anebo garazovat tak si ho urcite kup je to jednoduchsi
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 10:54 ® pablo
-
vagi, siluri: podľa toho návodu som pôvodne chcel také valčeky (našiel som niečo podobné aj na www.cabelas.com) použit na celú širku člna, ale samostatne, akoby tretí nosič dozadu, aby sa pri nakladaní čln neoprel o auto, ale iba o tú rolňu (a po nej by sa aj posúval čln. Len som nenašiel riešenie na uchytenie tento rolny k zadnému nosiču. Pri použití pásoviny totiž vzniká priehyb, a dosadala by mi na auto (a tiež by som nemohol otvoriť kufor).
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 9:20 ® siluri
-
kaprnak – a jak rychlo dokazete ist aby vam to neuletelo, ked je to chytene ,,len,, pavukmi? Ja som mal predstavu aspon 70–80km/h
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 8:51 ® kaprnak
-
No my nakladame vetsinou lodku terezku a tu nejprne nalozime pak ji dame na strechu na zahradku a pripevnime ji pavouky na zacatku 2 a na konci dva.Zahakneme je za strechu a drzi.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 8:03 ® siluri
-
pablo – tie gurtne som chcel ,,montovat,, normalne pri otvorenych dverach a po upevneni dvere zavret – a pri tom zatvarani som sa bal toho poskodenia. Berem ale na vedomie,ze je to vyskusane a funguje to.. dudu – podla toho,co pisete usudzujem,ze ho nakladate zboku auta,pravda? Presne to bol prvy napad (vlastne jeden z prvych)ktorym som to tam chcel teperit,len mi tam chybala nejaka ta priecka medzi nosicmi jak pisete vy,takze by som uz vedel jak na to.. vagi – ten napad a nakres ,,ala regulus,, vyzera dobre, ale mate to uz aj vyskusane? lukl – tie kolme vzpery sa mi zdaju ako dobry napad,ale tipujem ze to tam pokazde jak ides (budem tykat,kedze nemas uvedeny rocnik narodenia) na ryby musis montovat a potom pokazde demontovat,lebo to asi nevyzera moc esteticky – aj ked ucel to asi plni dokonale.. Tych 120km/h je uz trochu extrem s clnom na streche,ale tiez som si to uz sinul po dialnici 140-tkou s clnom na voziku..
reagovatTen bol hore dnom s kylom smerom k autu,takze pritlak jak svina.. Ale s odstupom casu (a hlavne ked si uvedomim,ze voziky maju predpisane 80km/h) myslim,ze to bola pekna blbost..
- Úterý 15. dubna 2008 ve 23:06 ® vagi
-
siluri: www.chytej.cz mrkni tam, je tam návod, jak si s tím poradit solo regulus: pěkný obrázek jsi mi tenkrát nakreslil, super nápad
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 21:45 ® dudu reakce na …
-
regulus- taky sem se divil
reagovatAle je asi fakt, že do tý stříbrný pár kapek hnědý barvy dali
- Úterý 15. dubna 2008 ve 21:30 ® regulus reakce na …
-
Dudu – podle fotky z 14.04 hod, to hnědou metalízu moc nevypadá. -:))))
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 21:14 ® dudu reakce na …
-
regulus- kua ta tvá barva mě vyprovokovala
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 20:58 ® regulus reakce na …
-
Myslím, že je 50 kg, ale když to máš v techničáku, tak asi není co řešit. Já měl vždycky 50kg a nemám zrovna nejmenší auto, ale asi záleží jaký.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 20:13 ® dudu reakce na …
-
regulus- Já když se na to logicky podívám, tak to vidím možná i opačně, záleží jak se dívám
reagovatZkoušeli jsme kdysi na střeše održet asi 2m čtvereční sololitu, působil jen proud vzduchu obtékající auto. Při cca 50km/h nám to uletělo
Aerodynamika je táák složitá, že by jsme to ani my dva asi nevyřešili
Proč bych nemohl mít 70 kg loď na střeše, když v techničáku mám povolené zatížení 100kg ? Nebo to snad omezuje nějaká vyhláška?
- Úterý 15. dubna 2008 v 19:41 ® regulus reakce na …
-
dudu – nejde o kupení, ale o vztlak, počítat to vážně nebudu, na to su línej. Když se na to podíváš, tak to logicky vidíš. Konec konců, ať si to vozí kdo chce jak chce. BTW – 70 kg loď nemá na střeše co dělat. -:))))
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 15:32 ® pablo
-
a ešte jedna vec: pri nakladaní z boku auta musíš mať v merku spätné zrkadlá a podľa mňa skôr šuchneš auto. a musíte byť dvaja
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 15:19 ® pablo
-
siluri: gurtne sú z látky a sú dosť siroké (zo 5cm) a nikdy mi nič neošuchli. Dverám sa nič nestane, lebo gurtne vlastne uchytíš na spodku strechy. Tie bočné vzpery, ako radil lukl by mohli byť dobré, lebo už sa mi raz zošuchol, keď sakramentsky fúkalo. Čln nakladám sám, lebo má iba 32kg
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 15:05 ® sus1
-
Zas to tady někdo z ODS zamodřil??!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 15:04 ® dudu reakce na …
-
siluri- pokud budeš mít na střeše připevněn podélně nějaký nosník, který je delší, než šířka lodi, není problém o něj loď opřít. Potom loď nesuneš na střechu a otočíš o 90 stupňů. Něco takovýho jak na fotce
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:41 ® siluri
-
Sposob,ktory je na obrazku je sice aerodynamický nezmysel
reagovatale je pre nalozenie jednym clovekom jednoduchsi ako ten hore dnom.. Chcel som to robit tak ako to opisuje pablo,ale zboku auta(vysuchol by som ho priamo po nosicoch). Bojim sa totiz,aby som pri posuvani clna na nosic zozadu auta nerozbil zadne okno lebo zo zeme to hned az na strechu nedociahne,takze to najprv musim polozit na kufor ci co to je a az potom chmatnut cln zozadu a nasupnut hore… (vid obr.) A niekto uz mi radil aj tie gurtne zvnutra cez auto,ale nedodr.e sa ,,tapacirung,, na dverach? Inak dik za odpovede
- Úterý 15. dubna 2008 ve 14:35 ® dudu
-
Add foto- nebude, bo systém tohoto serveru nedokáže zpracovat foto o velikosti 2,36 MB a já taky ne
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:23 ® dudu
-
regulus- nejsem si tak jistý, že to co tvrdíš je pravda. Chtělo by to vyzkoušet někde ve větrným zkušebním tunelu, ale bohužel ani u Ferrari ani u McLarenu nikoho neznám
reagovatPři přepravě dnem vzhůru je třeba brát v potaz i proud vzduchu obtékající karosérii(mnohem větší plocha než plocha lodi), který se „nakupí“ uvnitř lodi a tlačí ji vzhůru. Nechci se hádat, sám vozím loď dnem vzhůru, ale fakt nevím, co je lepší. Udělal sem si rám, který přišroubuji na hagusy, a do něj zapadá loď v dané poloze. Za lem lodi k rámu ji přichytím speciálními 4mi svorkami. Jeví se to dost pevné, zatím max. 130km/h a loď neuletěla. Jen mám strach při přejíždění příčných nerovností, protože loď má délku 3,8m a cca 70kg váhy a není přivázána na koncích. Foto rámu
- Úterý 15. dubna 2008 ve 13:38 ® lukl reakce na …
-
Zdar, loď vozím na autě Škoda Felicia kombi a není s tím problém. Zahrádku mám rozšířenou na šířku lodě a na koncích mám navařený kolmý vzpěry , aby loď po zahrádce nejezdila. Loď připevňuji na zahrádku 2 ks popruhů z vrátkovým dotahováním. Jel jsem s tím i 120 km/hod. a v pohodě! Loď nákládáme ve 2 lidech. Šlo by to asi i v jednom , ale to jsem zatím nedělal.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 12:44 ® pablo
-
siluri: presne ako píše regulus, Ja vozím čln hore dnom. Na nosiče som vyrobil rozširovacie diely z tyčovaj ocele- po nich sa čln pekne kĺže, ked ho nakladám zo zadu. Postup mám asi takýto: na kufor auta a za nosiče (mám fabiu krátku) položím kus koberca, potom čln opriem oň tak, že špica člna sa opiera o zadný nosič. Prejdem ku kýlu lode, nadvihnem ho a posuniem po nosičoch dopredu. čln zabezpečím gurtňami, ktoré uťahujem cez dvere vo vnútri auta + lanom od špice ku háku na tahanie auta
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 12:33 ® regulus reakce na …
-
siluri – tak jak to na tom autě máš namalovaný, to je nejlepší způsob na malér. Proudící vzduch mude mít tendenci loď nazdvihovat, auto bude míň stabilní a v extrémním případě hrozí, že se to urve a loď ti z auta uletí. Dycky obráceně, dnem nahoru. Jinak se tu o tom asi před rokem dost diskutovalo, zkus si to najít.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 11:13 ® siluri
-
Nejak takto som to myslel..
reagovat