Vyhledávání
Kam na dětský tábor?
15.4.2008 | Jezinka | 2.223 zobrazení | 10 odpovědí
Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. dubna 2008 ve 23:34 ® vagi
-
Jezinka: to u té Plzně se vám nelíbilo?
reagovat - Středa 16. dubna 2008 ve 21:27 ® Cudla
-
My jezdíme do Lubence (Ravia)viz ryb.akce a závody datum 5července,ale tam vaří.Jinak ty Nechranky nejsou špatný.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 17:33 ® Robur
-
zkus CK regio, mají slušný vyhledávač
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 23:20 ® vagi
-
Jezinka,Frk: Jestli berete i západní Čechy, tak na osobce (Jezinka) máte odkaz s popisem. Tam byste měli soukromí. Nebudu jim dělat zadarmo reklamu, jak už jsem tu někde psal, ať si jí koupí, proto to máte na osobce. Kdyby se vám to zamlouvalo, dejte vědět. Zajel bych se vám tam podívat, páč přestože to mám za rohem, objevil jsem to nedávno a ještě jsem tam nebyl. Pak přijedu na paňáčka.
reagovat)
- Úterý 15. dubna 2008 ve 23:11 ® johanes reakce na …
-
2Frk: tak to nic podobného neznám, ale díky za typ na dovču :o)
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 22:29 ® Frk reakce na …
-
johanes/ Máme na mysli kempík typu Vášův mlýn.....soukromí, možnost chytání i pro pětileté prcky, prostě abychom nevadili a přitom se vyřádili
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 18:15 ® johanes
-
Ahoj, nevím jak to máte daleko na Slapskou přehradu, ale co třeba toto: www.dokempu.cz
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 13:21 ® regulus
-
Jezule – nevím jak daleko chcete cestovat, ale dělá se nějakej rybářskej tábor na Dalešické přehradě, myslím, že s tím má někdo odsud co dočinění, zkus si to tu najít, možná tam je dobrý zázemí, já to nějak nesledoval, na tábory už nejezdím. -:)))))
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 13:11 ® Alfons
-
Nebo do kempu v Ostré u Staré Boleslavi, je tam přímo pískovna, slepé rameno Labe a samotné Labe. Kdyby to nebralo, tak je to kousek na Lhotu, to je krásná pískovna s velikou nudapláží a ryby tam berou taky
reagovat.
- Úterý 15. dubna 2008 v 10:34 ® scootrovka
-
Co třeba Nechranická přehrada?Možností na chytání je tam mnoho a myslím si že každá věková kategorie se tam pěkně vyřádí.Jsou tam čisté kempy s krámky a hospůdkami
reagovat